A+ A-

Cica néni 5. rész

Elsőnek én ébredtem és elnéztem ahogy elnyúlva mint egy cica felém fordulva mélyen alszik.
Szép álmot láthatott mert szemhéja időnként megrebbent és édesen mosolygott. Most látszott csak igazán, hogy milyen szép hosszú szempillái vannak. Mellei lágyan emelkedtek és süllyedtek lélegzésének nyugodt ütemére. A csipke alig takarta őket és finom rezgésekkel követte mozgásának ritmusát.
Egyszer csak légzése megváltozott, szemhéja megrebbent majd lassan felnyílt. Először valahova a távolba révedt, majd rám fókuszált.
- Szia Édes - és felém nyújtotta a karját.
Gyorsan odacsúsztam és akkor átölelt, kaptam egy puszit az orromra és hozzám simult. Éreztem testének finom melegét és megcsókoltam amit oly forrón viszonzott hogy tudtam, ő is akarja.
Megemelkedtem és ő alám fészkelte magát. Egyik lábamat a combjai közé téve a bugyijához nyomtam és ő elkezdte hozzám dörzsölni. Aztán félrehúzta a bugyit és éreztem ahogy egyre jobban benedvesít. Amikor a másik lábamat is közé tettem és farkamat a hasára téve elkezdtem kényeztetni, akkor a másik kezével is lenyúlt , finoman odaillesztett és fenekét emelgetve lágyan magába ringatott.
Kicsit felemelkedtem és akkor elkezdett érzékien kőrözni alattam. Én is elkezdtem lassan ki - be tologatni mire ő hol erősebben, hol gyengébben szorítgatott és nagyon élveztük ezt a játékot. Gyönyörködtem szépséges testében ahogy hullámzik a csipke alatt. Közben szabaddá tettem a ciciket és időnként rájuk hajolva csókolgattam és harapdáltam ingerlően meredező bimbóit amire csiklandós nevetgélésekkel reagált majd lábait körém fonva várta a beteljesülést. Az agyam elborult és a gyönyör több hullámban kezdett szétáradni bennem és akkor Cica felsóhajtott hogy -Jézusom - és lábait teljesen felhúzva, kéjesen nyögdécselve fogadta magába nedveimet.
Aztán elernyedve kényeztettük egymást. Cica birizgálta a hajamat majd csiklandósan végig karmolászott a gerincem vonalán és tovább haladva finom ujjacskái egyszer csak besiklottak fenekem vágatába és amikor leért, gyengéden cirógatni kezdte a heréimet és környékét. Csókokkal viszonoztam aranyos kényeztetését és közben én is benyúltam neki. Végig tapogattam sikamlós részeit, a másik nyílásán és környékén is elidőztem egy kicsit, amikre apró borzongásokkal reagált és kedves arca ragyogott a szobát elárasztó reggel napsütésben.
- Olyan finoman csinálod, hogy lassan kételkedni kezdek abban, hogy valóban én vagyok neked az első - .
- Nő létedre zavarba ejtően tudsz udvarolni. Nem férfi vagy te valójában? - ugrattam, mire felkacagott és jó nagyot csapott a fenekemre.
- Igaz is, miaz a finom illat amit érzek rajtad?
- Az egy "Givenchy” parfüm és valójában nem rajtam van, hanem ezen a fehérneműn.
- Jó, de miért érzem mindenhol és csak egészen közelről?
- Azért olyan diszkrét az illata, mert a parfüm egy kis üvegcsében, külön rekeszben van és csak nagyon kevés illatot enged ki magából és az sem tud elillanni abból a jól záródó dobozból, amiben tartom ezt az egészet.
Egyébként ez a finom holmi egy "Hot Couture”, vagy is kézzel varrott egyedi darab és magunknak vettem. Most viszont ideje felkelni és reggeli után autókázunk egy kicsit.
Este mikor hazavitt, a kezembe nyomott egy kazettát amin azok a dalok voltak rajta amit nekünk szokott énekelni és az első a "J'Attendrai" volt közöttük.
Szeptemberben elkísért a tanévnyitó ünnepségre ahol nem kis feltűnést keltett. Meleg napos idő volt és ő egy farmer nadrágocskát és felül egy sárga kendőt viselt ami a sarkainál fogva volt megkötve a nyakában és a hátán. Rengeteg haja egy kék szalaggal össze fogva leért egészen a derekáig.
Az iskola udvarán középen álltunk ünneplőbe öltözve az emelvény előtt, a szülők meg kétoldalt sorakoztak fel. Az ünnepség alatt állandóan forgolódtak a fejek hol a beszédet mondó igazgatóra hol meg Cicára tekintgetve, aki bájos ártatlansággal viselte a perzselő pillantásokat és nagy figyelemmel kísérte az ünnepi eseményeket.
Időnként ránéztem és akkor elmosolyodott, aztán addig fixíroztam míg végre visszanézett és akkor elnevette magát és az előttem álló srác fülei pirosodni kezdtek. Aztán gyorsan ismét elkapta a pillantását nehogy rajta kapjanak minket és így szórakoztattuk egymást addig, amíg egyszer csak elkezdte harapdálni az ajkát és akkor tudtam hogy ő is már nagyon várja az ünnepség végét.
Cica továbbra is eljárt hozzánk és anyám sohasem kérdezett semmit és mindig elengedett vele. Később aztán már én jártam el hozzá és együtt és éltünk egy ideig
Egy alkalommal a szokásosnál is nagyobb virágcsokorral állítottam be hozzá. Csodálkozott hiszen nem volt semmilyen ünnep vagy évforduló. Rá is kérdezett és akkor kértem hogy legyen a feleségem. Elsírta magát és azt válaszolta hogy nem lehet.
- Nem tudok gyereket szülni neked mert meddő vagyok és különben is az a 15 év túl nagy korkülönbség. Neked saját családot kell teremtened.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (126 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2016. 12. 23. péntek 18:10
Újra olvasva is tökéletes. Irodalmi színvonal!
#16 sipospista 2016. 10. 17. hétfő 08:50
Grat..10pont
#15 tiborg 2014. 12. 6. szombat 04:47
Vegre megtalaltam az utolso reszt! Kituno befejezese egy kituno tortenetnek!!
#14 Andreas6 2014. 01. 2. csütörtök 16:13
Gratulálok!
#13 deltaR8 2014. 01. 1. szerda 05:01
Nagyon szép és kerek Történet! Gratulálok!Meg éri a 10 pontot!!!
#12 x124 2013. 12. 31. kedd 14:11
Jó!
#11 feherfabia 2013. 12. 31. kedd 07:42
nAGYON JÓ!!!
#10 picula 2013. 12. 30. hétfő 23:45
nagyon jó
#9 papi 2013. 12. 30. hétfő 20:45
Nagyon jó
#8 HamariBerkenye 2013. 12. 30. hétfő 19:28
Az egész történet egyben 10 pont ...
#7 zsuzsika 2013. 12. 30. hétfő 17:27
Szomorú befejezés.
#6 sanyi0227 2013. 12. 30. hétfő 09:02
Nagyon tetszett a történet ,elejétől a végéig.Kár hogy ilyen szomorú vége lett.
#5 hairy_pussy 2013. 12. 30. hétfő 08:49
méltó befejezés
#4 Rinaldo 2013. 12. 30. hétfő 07:40
Nagyon jó befejezés.
#3 listike 2013. 12. 30. hétfő 06:09
Ritka szép történet volt. Légyszíves, ne hagyd abba az írást.
#2 veteran 2013. 12. 30. hétfő 05:12
NAgyon szép,és megható befejezés
#1 Törté-Net 2013. 12. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?