A+ A-

Nelli 12-13. fejezet

Tizenkettedik fejezet
Robi pontosan tudta, mi történt akkor, Nelli születésnapjának éjszakáján. Tudta, hogy melyik srác ment el hamarabb a töbieknél a konyhából, de nem mondta el senkinek.
Tovább randizott Nellivel, aki minden hétvégén nála aludt. Fiatalok voltak, amikor lehetőségük volt, szexeltek. Nelli mindent megtanított a fiúnak, amit elsőéves korában, intenzív nemi élete alatt a tapasztalt szexpartnereitől megtanult. Robi alkalmazta amit Krisztától tanult, amikor csak eszébe jutott, lehúzta Nelli bugyiját, felültette az asztalra, és kinyalta.
Próbálta rávenni a lányt, hogy költözzön hozzá, de be kellett látnia, hogy kétszer másfél óra utazás sok egy kicsit egy napra. Nelli is jól érezte magát a kapcsolatban. Jó volt Robival lenni, programokat csinálni, és a szex is egyre izgalmasabb volt vele. Az análszexet egyelőre nem engedte meg neki.
Robi munkahelye júniusban egy csehszlovákiai utazást szervezett, vihette volna Nellit is, de a vizsgaidőszak miatt nem tudott vele menni. Busszal mentek. Egy harmincas nő ült Robi mellé, akinek a férje szintén nem tudott menni. A nyolcvanas években visszajött a miniszoknya a divatba, ez volt Robi szomszédján is. A buszban jókat beszélgettek, Robi oda-odasandított a nő lábaira, amit a nő megelégedéssel fogadott. Hogy Robinak még több örömöt szerezzen, gyakran tette keresztbe a lábait.
Közeledett az első vizsga időpontja, Nelli éjszakába nyúlóan tanult.
Kriszti jóval éjfél után ért haza, enyhén berúgva. Ahogy belépett, mesélni kezdte az élményeit. Három nyugatnémet pasas szólította le, és felcsempészték a szállodai szobájukba. Részletesen mesélte, miket csináltak vele, és megmutatta, hogy egy százmárkást kapott érte.
Miközben Kriszta mesélt, Nellinek megtelt a pinája vérrel. Kicsit szétnyitotta a combjait és a takaró alatt a csiklójához nyúlt. Kriszta észrevette.
-Mit csinálsz?
Nelli elmosolyodott, és kérte Krisztát, hogy folytassa a sztorit.
- Akarod, hogy én csináljam neked? - kérdezte Kriszta, és odaült Nelli mellé az ágyra.Felmelete a takarót. Nellin nem volt bugyi, a hálóinge felhúzódott. Kriszta finoman megfogta a barátnője kezét, és arrébb tette.
- Mára elegem van a faszokból - mondta mosolyogva.
Az ajkak között megkereste Nelli csiklóját, és elkezdte finoman izgatni. Nelli lehunyt szemmel élvezte.
- Ügyes kezed van - mondta mosolyogva.
Robi pont aznap este maradt kettesben a szállodai szobájában a harmincas nővel, és Becherovkát iddogáltak. A nőn miniszoknya volt, és ujjatlan felső. Kis mellei voltak, de szép, nyúlánk alakja. Végig provokálta Robit, akinek ez nagyon tetszett. Egymás párjával heccelték egymást, mit szólnának ahhoz, ha itt látnák őket együtt, stb. Nagyokat nevettek, a nő gyakran cserélgette a lábait egymáson, és ilyenkor mindig engedett egy kis belátást Robinak.
Robi élvezte a helyzetet, de csak futó izgalmat remélt, nem gondolt arra, hogy megcsalja Nellit. Csak jólesett a hiúságának hogy egy ilyen érett, szép nőt érdekli. A nő nem közeledett csak a fotelben ülve provokálta a fiút. Robi szerette volna megcsókolni, letapizni a nőt, de a pia ellenére nem tudta megoldani hogy fizikai közelségbe kerüljön vele. A nő egyszercsak fogta magát, és felállt, hogy búcsúzzon. De sokáig ült, és sokat vott, ahogy felállt, kicsit megtántorodott, és Robi elkapta a karját, hogy el ne essen. Ebből csókolózás lett. Egymás szájába dugták a nyelvüket, és szenvedélyesen játszadoztak így. Robi keze megindult a nő testén, benyúlt a felsője alá, és a kis melleit simogatta. A nő mellbimbói megkeményedtek, és nagyon hevesen reagált arra amit Robi csinált vele. Már a simogatástól nyögdécselni kezdett.
Robi bevadult, hirtelen megfogta a nő felsőjének alját, és egy mozdulattal lehúzta róla. A nő sikítozva a mellei elé kapta a kezét. Robi az ágyra döntötte a nőt, mellé feküdt, és fogdosni kezdte mindenütt. A nő tovább nyögdécselt, de próbálta eltolni Robi kezeit magától. Robi nem hagyta magát, erővel a nő combjai közé csúsztatta a kezét, és elkezdte lecibálni róla a bugyiját. Nem volt könnyű, de sikerült. Egyre nehezebben fért el nadrágjában az ágaskodó farka miatt. Lerúgta a cipőit, és levette a nadrágját is. Közben a nővel is foglalkozott. A pináját simogatta, és próbálta felizgatni. A nő nyögött kéjesen, de a testével inkább azt üzente, hogy hagyj békén. Robi ráfeküdt, és igyekezett szétfeszíteni a nő combjait. Nem volt egyértelmű, hogy a nő ennek örül-e vagy sem, de sikerült, és Robi ráfeküdt, a kezével peidg besegítette a farkát a nő nem túl tág, nem túl nedves puncijába. A nő passzívan tűrte hogy Robi kefélje, csak kis idő után megszólalt:
- Ne engedd belém, kérlek.
Robinak már elment a kedve az egésztől, de már túl volt azon a ponton, hogy visszakozzon. Mikor érezte, hogy mindjárt elélvez, kihúzta a farkát, és a nő hasára élvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 10. 29. vasárnap 07:09
Nem értem: mindenbe lelkesen belemegy, aztán meg sír. Kíváncsi vagyok, másnap mi történik...
#9 A57L 2015. 10. 17. szombat 03:36
Ez jó lett.
#8 zsuzsika 2015. 10. 9. péntek 09:04
Nem tetszett.
#7 papi 2015. 09. 15. kedd 12:57
Nem rossz.
#6 sztbali 2015. 09. 14. hétfő 18:04
Nem olyan rossz.
#5 cscsu50 2015. 09. 14. hétfő 14:20
gyenge lett
#4 veteran 2015. 09. 14. hétfő 08:36
Nagyon gyenge.
#3 feherfabia 2015. 09. 14. hétfő 07:14
Gyenge!
#2 Rinaldo 2015. 09. 14. hétfő 07:01
Kis kurva.
#1 Törté-Net 2015. 09. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?