A+ A-

Nelli 3. fejezet

December első hétvégéjén Robinak haza kellett utaznia a hétvégén a szüleihez, Dóri egyedül maradt a kollégiumban. Erikával megbeszélték, hogy szombat este moziba mennek.
Szombat reggel uszodába indult. Mikor lefelé ment a kollégium lépcsőházában, szembe jött vele egy magas, jóképű fiatal srác. Nézték egymást, mindketten érezték, hogy valahonnan ismerik egymást. Megálltak, beszélgetni kezdtek. Kiderült, hogy egy gimnáziumba jártak. A fiú elsős volt, amikor Dóri végzős. a srác elemsélte, hogy mennyire tetszett neki annak idején. A fiúkkal megválasztották a gimnázium szépségkirálynőjének. Dóri próbált felnőttesen viszonyulni ehhez a nyilvánvalóan süket dumához, de mégis jólesett neki mindezt hallania. Akkoriban ő is úgy értékelte, hogy neki van a legszebb arca, csak szerette volna, ha legalább felakkora mellei lennének, mint a lányok többségének. Halálosan unta, hogy amikor végigmegy a folyósón a fiúk csodálattal néznek a szemébe, majd a tekintetük a mellére téved, amitől többé vagy kevésbé csökken a szemük csillogása.
- Akár be is mutatkozhatnánk - ajánlotta a fiúnak.
- Én tudom, hogy téged Dórának hívnak ...
- A Dórát utálom...
- Dóri?
Dóri helyeslőn bólogatott.
- Én is inkább a Berci szeretem, mint a Bertalant.
- És? Hogy tetszik ez a suli?
- A sulival elvagyok, csak kicsit elveszettnek érzem magam. Othhon volt egy csomó barátom...
- Itt majd találsz újakat, én is találtam - mondta Dóri talányos mosollyal utalva arra, hogy most a pasijára gondol.
Berci is elmosolyodott.
- Ma este van a születésnapom... esetleg kisegíthetnél mint földim.
- Persze, de moziba megyek a barátnőmmel.
- Hozd el őt is - mondta Berci hamiskás mosollyal - mozi lesz jövő héten is, de születésnapom, csak egyszer van egy ...
- Tudod mit? Erika már nagyon beleélte magát, hogy megnézzük ezt a filmet. Elmegyünk a 6 órásra, és mikor megjövünk, benézünk hozzád, és felköszöntünk. Oké?
- Oké, de ne felejtsétek el. Beharangozlak, mint a városunk szépségkirálynője.
- Meg ne próbáld - mondta Dóri, de mosolygott.
Erikát nem volt könnyű rádumálni, hogy elsőévesekkel töltse a szombat estéjér, de Dóri megígérte, hogy nem maradnak sokáig.
Mikor odaértek Berci szobájához, egy-két pillanatig hallgatóztak. Ahhoz képest, hogy születésnai buli volt, és elmúlt 9 óra, semmilyen hangoskodás nem hallatszott. Kopogtak. Berci nyitott ajtót bánatos arccal, de ahogy meglátta a két lányt felragyogott a szeme, és fülig szaladt a szája.
- Sziasztok, gyertek be.
A két lány belépett. Meglepve, kissé riadtan vették észre, hogy úgy 8-10 kamaszfiú között csak ők ketten vannak lányok. Először hátrahőköltek, de Dóri magabiztosága átragadt erikára is. Dóri elővette a szatyrából a bort, amit ajándékba vettek.
A srácok már elfogyasztották a sört, amit vettek, és nagyon megörültek az előrkerülő üvegnek. Persze amikor meglátták, hogy csak egy van, alábbhagyott a lelkesedésük. de a két lány megjelenése érezhetően feszültségeket generált a kis szobában, különösen a tény, hogy jóval idősebbek voltak a bulizó srácoknál.
Erika és Dóri farmerben és pulóverben voltak, de a srácok így is felvillanyzva bámulták őket. Az egyik ágyon helyet szorítottak nekik, poharat adtak a kezükbe, és pálinkát töltöttek. A lányok köhögése volt a következő félóra beszélgetési témája. A srácok jókat röhögtek, és bizonygatták, hoyg milyen jó is a házipálinka, amit Berci otthonról hozott. Ők is nehezen nyelték, de a köhögést sikerült visszatartaniuk.
A lányok cikinek érzeték, hogy így lemaradnak, addig kóstolgatták az italt, míg sikeürlt lenyelniük néhány kortyot. Ettől aztán nekik is jókedvük kerekedett és, táncolni hívták a fiúkat, akiknek ezt nem kellett kétszer mondani. Eddigre már a töbség elszállingózott, látva hogy még mindig eléggé reménytelen a szoba ivararánya.
Ketten maradtak, Berci és a szobatársa. Táncoltak a lányokkal és egyre bátrabban fogdosták őket, ahol érték, akik ezt egyre szívsebben fogadták. Dórinak felrémlett Robi arca, és abbahagyta a csókolózást Bercivel.
- Hazakísértek minket?
- Nem jó itt nektek?
- Kibuliztuk magunkat, igaz, Era?
- Aha - bólogatott Erika, miközben a partnere a melleit simogatta. Eltolta magától a srácot.
- Igen, megyünk. Jó volt a buli srácok.
Kicsit bizonytalanul,de a lányok elindultak kifelé.
- Hazakísérünk titeket, jó? - kérdezte Berci.
- Úriemberek vagytok - mondták nevetve a lányok.
Kilépve a folyosóra, a fényben kicsit bizonytalanul lépkedtek. Berci mindenestre magával hozta a maradék pálinkát. A lányok szobájához érve benyomult a két sárc is, és leültek az ágyakra. Erika a másik srác ölébe ült, így próbálta meg rávenni, hogy legyenek jó fiúk, és menjenek, hagyják őket aludni.
A srác Erika combjai közé nyúlva a punciját simogatta a nadrágon keresztül. Erika egyre jobban felizgult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2015. 12. 15. kedd 19:16
Mégidáig a feleségemmel 10 pontot szavazunk meg neked.
#10 veteran 2015. 07. 30. csütörtök 09:53
Gyenge.
#9 deajk2008 2015. 07. 29. szerda 09:19
jó lett, csak folytasd... 8p
#8 nwcastl 2015. 07. 22. szerda 16:37
Mintha nem is ugyan az az ember írta volna, mint aki az első két részt. Rendkívül gyenge és rettenetesen sok benne az eléírás is.
#7 Apa_Fej 2015. 07. 21. kedd 19:23
A következő fejezetben visszatér.
#6 Rinaldo 2015. 07. 21. kedd 06:33
Buta tyukok.
#5 sztbali 2015. 07. 21. kedd 00:26
Hova lett Nelli?
#4 papi 2015. 07. 20. hétfő 11:50
Sokkal többet vártam tőle.
#3 Andreas6 2015. 07. 20. hétfő 06:37
Borzalmasan primitív történet. Hányingerem van tőle.
#2 feherfabia 2015. 07. 20. hétfő 06:26
Gyenge!
#1 Törté-Net 2015. 07. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?