A+ A-

Nelli 23. rész

1989 tavaszán megjött az 1500-ös Lada, Robi büszkén vitte haza a MERKUR telepről.
Ezentúl már kocsival jártak telket nézni Pest szélére és a környékére hétvégenként. Hamarosan találtak is egy ideálisnak látszó kis területet. Eddig vagy egyiküknek tetszett és a másiknak nem, vagy egyiküknek sem. De ez mindkettőjünek nagyon bejött.
Az utcán túl már csak erdő volt.
Már benne voltunk a júniusban, szép zöldek voltak a fák, a bokrok.
- Gyere, sétáljunk egyett - javasolta Nelli.
Egy ösvényen bementek az erdőbe, ahol kellemesen hűs volt. Nelli lépkedett elöl, Robi amikor beérte, megcsókolta a nyakát, vagy a seggére csapott finoman. Nelli ilyenkor kicsit szaporábban lépkedett, hogy elhagyja Robit pár lépésnyire, aki ilyenkor szintén gyorsított, beérte a párját, és megfogdosta. Így ingerelték egymást, és amikor egy tisztáshoz értek, csókolózni kezdtek. Nyelvüket egmás szájába dugták, és játszottak egymás nyelvével. Robi felemelte a nejét és feltette egy kidőlt fára. Így nagyjából egyforma magasak voltak.
Nelli domináns természetének ez nagyon megfelelt. Az elmúlt években teljes mértékben átvette az irányítást ha kettesben voltak. Ő osztotta ki a házimunkát, és szexmegvonással büntette a férjét, ha valamit elfelejtett vagy nem megfelelően végzett el. Robi eleinte csodálkozott, hogy ezek a játékok milyen jóleső érzéssel töltik el, de kis idő múlva már csak önfeledten elmerült ebben a perverz élvezetben.
A munkahelyén egyre inkább felfelé ívelt a karrierje. Kinevezték a jogi osztályvezető helyettesnek, de a főnöke már elérte a nyugdíjkorhatárt, tehát pár éven belül biztosnak látszott az osztályvezetői poszt. Otthon viszont fokozatosan Nelli vette át a vezető pozíciót. Nem csak utasításokat adott, és számonkért, de hol finoman, hol kicsit durvábban alázta is a férjét. Ha például, Robi nem pakolta el azonnal amit bevásárolt, Nelli kiszórt mindent a konyhakőre, és ha valami eltört, Robinak futólépésben kellett mennie megvenni, és két hétig nem dughatta meg Nellit. Ha menstruálása alatt véres lett az asszony bugyija, azt is Robinak kellett kimosnia.
Robi élvezte ezt a bánásmódot, a szexmegvonást eleinte nehezen élte meg, de szerencséjére a főnöke titkérnője, Hajnalka, egy már majdnem negyven éves családanya, szívesen kisegítette. Ha olyan volt a szitu, előbb jötek be reggel, és akkor Hajnalka gyorsan leszopta a kisfőnököt.
- Vetkőzzünk le - mondta Nelli - vegyél le.
Robi leemelte a hitvesét a kidőlt fáról, és óvatosan letette. Nelli vetkőzni kezdett. Robi habozott, de elég volt Nellinek egy szigorú pillantása, és ő is meztelenre vetkőzött. Nelli négykézláb állt a fűbe, háttal Robinak, és hátranézetve mondta:
- Basszál meg, légy szíves.
Robit eleinte izgatta a helyzet, de aztán ahogy körbe nézett, és túl nagynak tágasnak a teret, és Nelli felszólítása végképp lekonyította. Nelli a válla fölött biztatóan mosolygott rá, és amennyire csak tudta kitolta a fenekét. Ennél jobban már nem tudott felkínálkozni.
Látva Robi tanácstalanságát, felállt, odament a férjéhez letérdelt elé, és elkezdte szopni a farkát. Ez már hatott. Mikor Robinak felállt, odavezette egy fához, előredőlt, megtámaszkodtt a fa törzsében. Robinak kicsit be kellett hajlítani a térdét, hogy a farka szintbe kerüljön a neje puncijával. Innen már nem volt gond, be tudta tenni, és elkezdte dugni. Nellinek nem okozott túl sok örömöt, és ezt nem rejtette véka alá. Nem panaszkodtt, csak semleges hangon elkezdett beszélni a nyaralásukról. Az Ibusznál már befizettek egy horvátországi appartmant, de ezútal nem csoporttal készültek menni, hanem az új kocsijukkal.
Mikor Nelli megunta Robi fűrészelését, rászólt:
- Húzd ki!
Robi azonnal engedelmeskedet, és álló fasszal, lihegve várta, mi következik. Nelli felegyenesedett és a férje mellé állt. Megfogta a farkát, és nem igazán gyöngéden elkezdte húzogatni a bőrt a makkján. Közben tovább beszélt az utazásról. Robi próbált kétfelé figyelni, de hamar elélvezett. A spermája nagy része a fűre spriccelődött. Nelli alaposn kifejte a maradékot, lenyalogatta a kezét és felöltözött.
Nelli is elkezdett már járni vezetői tanfolyamra, de még nem volt jogsija. Ezért csak a főútig vezettt ő. Jól ment neki, közben még arra is tudott koncentrálni, hogy Robit alázza.
- Nem csodálom, hogy Dóri is megcsalt. Őt is így dugtad?
- ő nem volt olyan izgalmas nő, mint te. Hogyhogy megcsalt?
- Emlékszel a Farkas Bencére a koleszból? Magas szőke, nagypofájú srác.
- Azt hiszem, ő az aki miatt végül szakítottunk. Láttam, hogy csókolóztak a szilveszteri bulin.
- Az már utójáték volt - mondta Nelli nevetve.
- Tényleg lefeküdtek?
- Szerintem, Bence ott minden csajt megdugott.
- Téged is?
- Persze, jártam is vele.
- Vele tényleg jobb volt, mint velem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2016. 01. 22. péntek 07:02
Nagyon gyenge.
#13 Rinaldo 2016. 01. 5. kedd 11:03
Jó kis kurva.
#12 cscsu50 2016. 01. 2. szombat 12:01
közepes
#11 papi 2016. 01. 1. péntek 11:16
Az eleje sokkal jobb volt, vagyis esik a színvonal és nem csak a tartalom, hanem a helyesírás is. Remélem a folytatásban nem így lesz.
#10 Zoy11 2015. 12. 31. csütörtök 14:12
Pont az utolsó mondatot kellett volna kibontanod...
#9 sztbali 2015. 12. 31. csütörtök 14:11
A sorozat színvonala csökkent és Nellit is új megvilágításba helyezted. 5p és folytatható.
#8 sunyilo 2015. 12. 31. csütörtök 13:08
Nelli az dánul Erika? Vagy a dánok is valójában svédek??? Finngom sincs már...
#7 vakon53 2015. 12. 31. csütörtök 10:24
Netörődjél a nemtetsző olvasókkal csak írjadtovább nyugottan a részeket.
#6 Andreas6 2015. 12. 31. csütörtök 08:15
Elég alacsony a színvonal, még az elírásaidat sem javítottad ki, pedig ezzel meg kellene becsülnöd az olvasót. na mindegy. 2 pont.
#5 veteran 2015. 12. 31. csütörtök 08:12
A vége már kezd durvulni.
#4 feherfabia 2015. 12. 31. csütörtök 07:29
Ez elég gyenge!
#3 fajitas 2015. 12. 31. csütörtök 07:14
Ki a pocsom az az Erika?
#2 A57L 2015. 12. 31. csütörtök 04:05
Jó hosszú sorozat,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2015. 12. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?