A+ A-

Férjem karrieréért

Nyolc évvel ezelőtt a férjem elvitt egy céges összejövetelre. Nem rajongtam túlságosan az ötletért, de Zsoltnak fontos volt, mivel akkoriban járt le a próbaideje, és jó benyomást akart kelteni főnökeiben. Azt mondta a külföldi tulajdonosok számára a lojalitás mindennél fontosabb. Az ő kérésére vettem fel egy meglehetősen furfangos ruhát. Ha nem mozogtam benne nem volt vele semmi gond, de ha mozogni, különösen, ha táncolni kellett benne, mindenem kinn volt belőle. Zsolt váltig bizonygatta, hogy csak vacsorázunk, meg beszélgetünk, és különben is már látta, hogy a vezetők feleségei milyen szexisen öltözködnek ilyenkor, és ő sem akar kilógni a sorból.
Miután megérkeztünk, és bemutattak néhány főnöknek és a feleségeiknek, kezdtem megnyugodni; a nők legtöbbjén lévő ruha valóban többet mutatott, mint elrejtett. Mivel addig nem jártunk partikra, úgy gondoltam, ez a mostani nagyvilági divat. A vacsora kicsit unalmas volt, de szerencsére volt elég pezsgő, így lassan kezdtem feloldódni. Zsolt még arra is rá tudott venni, hogy táncoljunk. O már enyhén szólva elég spicces volt, mivelhogy minden főnöke letegeződött vele, amiről úgy gondolta, hogy már mindenképpen jelent valamit. Emiatt nagyon jó kedve volt, és én nem akartam elrontani azzal, hogy nem táncolok.
Azt azért észrevettem, hogy a ruhám keltett némi feltűnést. Mikor egy-egy férfiével találkozott a tekintetem, azok elismerően biccentettek felém, és leplezetlenül méricskéltek. Az igazat megvallva legbelül ez elégedettséggel töltött el, és gátlásaimat egyre inkább levetkőztem. Az asztali társaságnál már egyáltalán nem vigyáztam rá, hogy hogyan hajolok előre a süteményért, és hogy hozzáér-e a combom a szomszédomhoz. Minél több ital fogyott, annál pikánsabb poénok hangzottak el, amelyeken én is önfeledten szórakoztam. Aztán az egyik lassú számra felkért Zsolt közvetlen főnöke, aki mint az est folyamán kiderült, a vállalat egyik kulcsembere, mondhatni a tulajdonos jobb keze.
Tánc közben elég szorosan magához vont, de olyan udvarias, és előzékeny társalgást folytatott, hogy nem éreztem tolakodónak. Már egy ideje táncoltunk és úgy éreztem illetlenség a társaságot ennyi időre nélkülözni, de hiába pillantgattam a férjemék felé, azok ránk se hederítettek, csak egymást próbálták túlinni. Meiszner, akivel táncoltam, mintha kitalálta volna a gondolatom, rákérdezett, hogy unom-e már a táncot. Nem akartam udvariatlan lenni, és azt mondtam, hogy természetesen nem, csak a férjem miatt aggódom.
Azt mondta, ne aggódjak, ez a legjobb alkalom, hogy igazán beilleszkedjen a "nagy családba". Persze fontos az is, folytatta, hogy a feleségek is maximálisan támogassák férjüket az előmenetelükben. Megkérdeztem, ezt, hogy érti. Meiszner elkezdett dícsérni milyen jól nézek ki, és azt mondta, hogy bár nem látott korábban, de szerinte a két gyermekem csak előnyösen formálta az alakomat, mert minden porcikám természetes nőiességet sugall.
Oszintén szólva jól esett a bók, mivel a szüléseim után igen sok gondot fordítottam rá, hogy testem visszanyerje formáját, és rugalmasságát. A csípőm valóban szélesebb lett egy picit, és a mellem majdnem a duplájára megnőtt, de nem lógott, csak saját súlya adott némi természetes lejtést neki. Ehhez még nem tudtam hozzászokni, ezért melltartót hordtam, ami korábban egyáltalán nem volt rám jellemző.
Mivel elfelejtettem szabadkozni, Meiszner felbátorodott, és kijelentette, hogy az egész összhatást a melltartóm rontja el, mert hiába a szexi ruha, ha a melleimet szégyellem szabadon hagyni. Hirtelen nem tudtam, mit mondjak, elnézést kértem, és kimentem a mosdóba. Megpróbáltam átgondolni a helyzetet. Zsolt úgy néz ki, végre kap egy pénzes, stabil munkát, a lakásra és autóra felvett kölcsönöket talán így vissza tudjuk fizetni, a gyerekeknek sem kell nélkülözni. Nyilvánvaló volt, hogy Meiszner mit akar. Vagy belemegyek, és fél óra múlva elfelejtjük az egészet, vagy kockára teszem Zsolt egzisztenciáját, és egyáltalán a jövőnket. Úgy döntöttem, hogy Meiszner kedvére teszek, és levettem a ruha alól a melltartómat.
Kifelé menet találkoztam Zsolttal, amint totál részegen a kollégáival összeölelkezve próbáltak a WC-be bemenni. Csak intett és odaszólt, hogy reméli, jól érzem magam. Mikor visszaértem a terembe, senki nem foglalkozott velem, egyedül Meiszner mért végig, és elégedetten mosolygott rám. Megkérdeztem, mit akar tőlem. Kerek-perec megkért, hogy szopjam le. Először fel akartam háborodni, de valami visszatartott. A szemébe néztem, és bólintottam. Kiküldött a folyosóra, majd miután utánam jött bevezetett egy különterembe. A gondolat, hogy Zsolt főnökének ilyen egyszerűen felajánlkoztam teljesen felkavart. Egyre megalázóbbnak éreztem a helyzetet, de emlékeztettem magam, miért mentem bele.
Letérdeltem Meiszner elé, és elővettem a szerszámát. Közben Meiszner letolta a vállamról a ruha pántját, ami magától csúszott le tovább. Felhúzott magához, és elkezdte a melleimet masszírozni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (327 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#45 toommy11 2014. 06. 1. vasárnap 17:18
Ez a történet is határozottan tetszik és én is sajnálom, hogy nincs folytatás...
#44 A57L 2013. 11. 6. szerda 04:46
Nem rossz.
#43 papi 2013. 04. 11. csütörtök 05:03
Jó lenne folytatni
#42 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:57
Hol a 2.? :(
#41 byte-man 2004. 09. 22. szerda 20:30
Hát a folytatás itt is az ablakban.
#40 tboy 2004. 03. 5. péntek 22:23

Hát a folytatás itt is elmaradt.
#39 Benga 2004. 01. 27. kedd 08:05
Ennek sincsen folytatása.
#38 tomi 2003. 11. 29. szombat 16:59
Jó történet.
Kár hogy nincs folytatás.
#37 olasz 2003. 11. 13. csütörtök 13:25
semmi extra!Hátha a folytatás......
#36 Ripple 2003. 06. 30. hétfő 19:33
kokemeny lettem varom a folytatast
#35 rota 2003. 05. 11. vasárnap 22:42
A tortenet jo es szamomra alapvetoen hiteles,mivel remekul vegigvezeti egyfajta, felig-meddig osztonos gondolkodasmod menetet.
Eppen ezert nem hiszem, hogy megtortent, illetve a szerzovel megtortent esemenyrol lenne szo.
Es alapvetoen minden no potencialis kurva, ha ugy tetszik. Hisz ez a feladatuk (let,de legfokeppen fajfenntartas).
De bizonyos ertelemben minden ferfi is az, hisz e nelkul nem is mukodhetne a dolog!!!
#34 Getto 2003. 04. 30. szerda 16:19
Elég jò, GRATULALOK A SZERZONEK
#33 bolondember 2003. 04. 30. szerda 16:02
Maga az erotikus rész jó, de a keret gáz.
szvsz.
Kedves Ildikó: hidd el, nem minden férfi álmodik 3-4 nőről. De aztán az is lehet, h bennem van a bibi, h ennyire monogám vagyok...:-)
#32 Ildikó 2003. 04. 30. szerda 15:07
ÚÚÚÚÚÚÚR ISTEN!!! Mi van itt??????
Hogy lehet egy kefélést ennyit elemezni??? :))) Emberek! Nem vagytok semmik!
Ez esetben Zoltánnal értek egyet! De ha már végigolvastam ezt a sok pszichológiai eszmefuttatást, csak így annyit fűznék hozzá (nem reprezentatív statisztika, csak saját tapasztalat) hogy igenis nagyon sok nő álmodik ilyen, vagy ehhez hasonló szituációról!!! Én is, a barátnőim is! Ezt semmi nem támasztja alá jobban, mint az én történetem (Megaláztatás)! Ilyenekről álmodunk! Na és??!!! Ti meg 3-4 csajról! Na és?!!...

#31 Menyus 2003. 04. 15. kedd 14:26
Szanto,te egy tudalékos seeggfej vagy....olyan mint vágópista..brrr undorító tulajdonság...hányingerem van az ilyen emberektől...
visyont EsteCsakEccer pontozása nagyon jó :)))))
nálam a sztori stabil 9.473 :)))

#30 Gyula 2003. 04. 15. kedd 00:27
Szántó tanár úr felmérési ötletét egy kicsit jobban feldolgozva én is támogatom.
#29 saca 2003. 04. 14. hétfő 23:02
tökéletes a történet várom a folytatást
#28 zsolt 2003. 04. 11. péntek 21:54
Kedves tanár Úr!
Aki lelkiismeretfurdalást érez, netán szégyent, az elrohan, esteleg hüppög egy kicsit, de ritkán kompenzálja azt műfelháborodással. Ehhez nem kell pszichoanalízis, ami amúgy is másról szól. Ez a zárómondat így sajnos giccs, aza sablonos, hamis. Nem tragédia, mert az egész nem rossz, de akkor is ez a véleményem.
Amúgy a szavazásötlet nekem tetszik. - ...hogy valami jót is írjak :))
#27 Szanto tanar ur 2003. 04. 11. péntek 14:55
Tisztelt Veto ur! ( Ez talan inzultalasnak lett szanva? Szanto-Veto)

Igen, nem vagyok egy komputer-muveszfenomen, mint On bizonyara, de talan tulsagosan is le tetszik reagalni a stilusomat. Nagystilu, igen, de lekezelonek legfeljebb csak mint szubjektiv, egyeni tapasztalatkent lehet felfogni. Talan ha azzal tetszene foglalkozin, hogy mit mondok, es nem ahhoz, ahogy mondom, akkor esetleg a kommunikacio szarnyan hihetetlen magasagokba repulhetnenk, ahol az ember kepes levetni kicsinyes narcizmusat. Elismerem azonban, hogy mashogy is kifejthetnem a velemenyem, es a jovoben igy is fogok cselekedni. Az On szakertelme az 'egy olyan igen egyszerű dologban, mint a felhasználói szoftverek kezelése' sokat segithetne neke, az egyszeru es botor halandonak, aki meg annyit se tud, hogy hogyan usse be a magyar specialis betuk kulcsat. Szivesseget elore is koszonom
#26 Vető 2003. 04. 11. péntek 13:01
Tisztelt tanár úr!
Ahhoz képest, hogy mekkora antitalentumnak látszol egy olyan igen egyszerű dologban, mint a felhasználói szoftverek kezelése, ahhoz képest igen nagystílűen és lekezelően reagálod le mások gyengeségeit. Ez nem válik előnyödre, akármilyen vitakézséged van, bármekkora irodalom szakértő is vagy.
A történet egyébként nagyon bejött és úgy (b) felizgatta a fantáziám, hogy a barátnőm egy napig nem ült le a munkahelyén:).