A+ A-

Nelli 1-2. fejezet

Előszó

Kisregényem egy háromgyerekes családanya, Ács Kornélia (Nelli), életének egy nagyon fontos szakaszát kíséri figyelemmel. Elsősorban, sőt - legyünk őszinték - szinte kizárólag a szexuális kalandjaival lesz lehetősege az olvasónak megismerkedni. Elmesélem, hogyan vesztette el hősnőnk a szüzességét, hogyan találkozott élete szerelmével, későbbi férjével Robival, és hogy mi minden történt e két fontos esmény között és azután.

A történet 1981-ben kezdődik, amikor Nelli Pestre érkezik vidékről, hogy megkezdje jogi tanulmányait, és felkeresi a szülei régi ismerősét, Géza bácsit, akinél az egyetem első éve alatt lakni fog, mert nem volt férőhely a kollégiumban. (De azt ígérték, hogy talán jövőre.) Nelli alacsony, elöl-hátul gömbölyű, szőke kislány, ártatlan kék szemekkel, ritkás punci szőrzettel. (Akkoriban még nem volt olyan elterjedt a pina borotválás, mint manapság.)
Első fejezet
Nelli farmerben, pólóban csöngetett be Géza bácsihoz, egy nagy hátizsákkal a hátán és egy nem sokkal kisebb sporttáskával a kezében. Géza bácsi barátságos mosollyal üdvözölte, elvette a csomagjait és betessékelte a nappaliba. A lány illedelmesen letette az edzőcipőjét az előszobában.
Robi ekkor már negyedéves joghallgató volt, és két éve járt Dórival a magas, karcsú, kismellű harmadéves bölcsész hallgatóval. Amikor péntek délután Nelli éppen Géza bácsi lakásának csengőjét nyomta, Robi nem túl méretes farka éppen akkor hatolt be Dóri puncijába, aki ezt csöndesen és passzívan tűrte. Robi ritkán tudta eljuttatni őt vaginálisan az orgazmusig, de Dóri nem is nagyon tudott róla, hogy ez így is lehetséges. Néha Robi ujjazta meg őt, néha ő saját magát. Elvolt ezekkel az élvezetekkel. Szép hosszú, fekete haja volt és ugyanilyen színű, dús punci szőre. Robinak nehéz lett volna kinyalni Dóri pináját, de akkoriban még csak nem is gondolkodott ilyesmin.
Robi egyébként magas, jóképű srác volt, szeretett moziba, színházba koncertekre járni, és jól tanult. Egy szilveszter estén ismerkedtek meg Dórival, és néhány hónap udvarlás után feküdtek le először a kollégiumban, ahol mindketten laktak. Dóri szobatársnője, Erika moziba ment akkor a barátjával.
Géza bácsi leültette, és konyakkal kínálta a "vidéki kislányt", aki ugyan nem volt nagy alkoholfogyasztó, de nem merte visszautasítani a feléje nyújtott poharat.
- Egészségünkre.
- Egészségünkre - viszonozta félénkne Nelli.
Géza bácsi egy kellemes csevegő volt, kikérdezte a lányt mindenről, hogy vannak szülők, milyen tervei vannak a jövőben, és a sok kérdés, és még pár pohár konyak után az is kiderült, hogy Nelli még nem volt férfival. Géza bácsi, jóindulatú mosolya elvarázsolta Nellit. Testét jóleső melegség járta át, a kicsit meg a nem kicsit kényesebb kérdésekre is lazán kezdett válaszolgatni, és őszinén nevetgélt Géza bácsi humoros, kétértelmű megjegyzésein. Határtalan bizalom érzése alakult ki benne a férfi iránt.
- Gyere, megmutatom a szobádat - mondja Géza bácsi, és felállt.
Nelli reflexszerűen követte a mozdulatot, és engedelmesen ment a főbérlője után.
Egy picike szoba tárult fel előtte. Az ablak előtt egy íróasztal székkel, egy szekrény, és egy a szoba mérteihez képest hatalmas franciaágy. Nelli, már előre örült, milyen kényelmes lesz az otthoni keskeny ágya után.
Géza bácsi megsimogatta finoman a lány nyakát.
- Tetszik?
A lány hirtelen nem értette ki vagy mi ért a nyakához, de valami elektromos árammhoz hasonló valami futott át a testén a nyakától a mellbimbójáig.
Némán bólogatott.
- Próbáld ki - biztatta Géza.
Nelli felnézett a magss erős, őszes férfira, majd először csak bátortalanul feltérdelt az ágyra. Aztán kis habozás után elterült rajta, és a plafont nézte. A szoba kicsit forgott vele.
Géza bácsi odaült mellé és elkezdte simogatni a nadrágon keresztül a lány combjait. Nelli nem nagyon tudja, mi történik vele, csak élvezte az izgalamsan kellemes érzést a combjain, majd a combjai között. A férfi folytatta, kigombolta a lány nadrágján a gombot, és lehúzta a cipzárját. Benyúlt a bugyijába, és simogatta a szeméremdombját. Nelli lehunyt szemmel élvezte, és egyre gyorsabban vette a levegőt. Fejében össze-vissza kavarogtak a gondolatok, de egyre gyakrabban az a gondolat vált uralkodóvá, hogy végre megtörténik az, amire hiába várt már lassan két éve, hogy megteszi valamelyik fiú, akivel járt.
A férfi finom csókot lehelt a lány ajkára, majd rendesen megcsókolta. Nelli magától értetődő természetességgel csókolt vissza. Hamarosan egymás szájában volt a nyelvük. Géza benyúlt a lány a pólója alá. (Akkoriban a fiatal lányok nem viseltek melltartót. A nagymellűek sem mindig.) Hamar elért a mellekig, finoman simogatta markolta a két nagy mellet, és játszott a mellbimbókkal.
Ettől kezdve Nelli is aktívan bekapcsolódott a játékba. Géza tarkóját simogatja, majd a keze odatévedt, ahova még csak néha félve merészkedett azelőtt. A férfi ágyéka környékén tapogatózott őszinte kíváncsisággal. Géza, bár nem ez volt az első eset hogy levett a lábáról egy érintetlen kamaszlányt, meglepődött, hogy milyen könyen halad előre.
Segített a lánynak. Nelli reszkető izgalommal nyúlt a nadrágon keresztül a férfi egyre keményedő farkához.
Majd letolta a nadrágját a bugyijával együtt. Közben Géza is nekivetkőzött, megszabadult szinte minden ruhadarabjától, majd segített Nellinek kibújni a pólójából és a trikójából. Nelli nem takarta semmijét, kis terpeszben tartva lábait ösztönösen felkínálkozott. Géza farka még nem állt fel teljesen, a keménysége még nem volt elegendő a behatoláshoz. A rutinos férfi tisztában volt azzal, hogy a szűz lányok még nem tudják, hogy ilynekor mi a kötelességük. Egy-két pillanatig gyönyörködött neli meztelen testében, maj a lány bokájához hajolt és elkezdte csókolni a lábait felfelé haladva egészen a punciig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 12. 27. csütörtök 06:20
Jól kezdődik.
#14 vakon53 2015. 12. 15. kedd 15:31
Egész jó

Ha ráérünk a feleségemmel tovább olvassuk a többi résztis.!
#13 picula 2015. 08. 12. szerda 22:33
jó lett
#12 deajk2008 2015. 07. 29. szerda 09:16
nekem tetszett jó lett... folytasd
#11 Apa_Fej 2015. 07. 11. szombat 10:03
Az előszóban mást ígértem? smile
#10 Bob__ 2015. 07. 11. szombat 09:25
Nekem nem tetszett, hogy ugrász a helyek, és események között. Talán belefért volna egy teljesen külön fejezetbe a történeten belül. És a szereplők sincsenek túlságosan kifejtve. Kicsit pornó filmes jellege van.
"- Az ott a szerelő Béla, az meg ott a háziasszony Sára. Béla ment szerelni, de ott találta Sárát, hát jól megdugta, Sára ezt nagyon élvezte. -"
nyes
Na jó ennél jobb voltál azért, de akkor is ilyen érzete van az embernek.
#9 papi 2015. 07. 11. szombat 08:51
Ebből még nagyon jó kis történet kerekedhet. Folytasd!
#8 Rinaldo 2015. 07. 11. szombat 07:06
Alakul.
#7 hairy_pussy 2015. 07. 10. péntek 18:40
folytasd
#6 Andreas6 2015. 07. 10. péntek 11:27
Jöhet a folytatás!
#5 veteran 2015. 07. 10. péntek 09:07
Kezdésnek elmegy.
#4 listike 2015. 07. 10. péntek 07:14
Ebből egy jó sorozat lehet.
#3 feherfabia 2015. 07. 10. péntek 06:03
Egész jó!
#2 A57L 2015. 07. 10. péntek 04:07
Egész jó írás.
#1 Törté-Net 2015. 07. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?