A+ A-

Nelli 22. rész

Ebben a pillanatban csöngettek.
- Hát ez ki az öreg Isten ilyenkor, vasárnap délután?! - kérdezte felháborodva Nelli.
- Megnézem - mondta Robi.
Felvett egy rövidnadrágot és egy pólót, és az ajtóthoz ment. Egy régi haverja volt, akivel együtt katonáskodtak. Egy üveg vodka volt nála.
- Józsi az! - kiáltotta Robi, és bevezette a vendéget a nappaliba.
- Józsi? Milyen név ez? Ráadásul vasárnap délután... - morfondírozott Nelli magában.
Hogy a hívatlan vendég tudomására hozza, hogy milyen rosszkor tört rájuk, felvett egy nagyon rövid szatén köntöst, és kiment a nappaliba. Józsi már az egyik fotelben terpeszkedett, és nagy hangon mesélte, hogy hagyta el a barátnője egy egészen kis félreértés miatt. Mikor Nelli bejött, Józsi tetőtől talpig végigmérte.
Robi a maradék konyakot töltötte éppen poharakba.
- Neked is töltsek? - kérdezte Nellit.
A nő vállat vont, és odaült a férje mellé a kanapéra. A lábait felhúzta maga mellé. Ahogy meglátta, megismerte Józsit. Egy vagy két éve Robi egy másik haverjának az esküvőjén találkoztak. A férfi akkor minden gátlás nélül fogdosta Nellit tánc közben, amit a nő akkor elég nehezen tűrt. Testileg bejött neki a magas erős férfi, de a hullarészegség okozta gátlástalanásg taszította.
A hívatlan vendég szemei ingamozgásba kezdtek a pohár és Nelli lábai között. A nő öltözékéből és testtartásából rájött, hogy miben zavarta meg a házaspárt. Folytatta a volt barátnőjének szidalmazását, de belül elkezdte élvezni a helyzetet. Közben Robi kinyitotta Józsi vodkáját, és megkérdezte a haverját, nem éhes-e. Józsi egy könyörgőből bocsánatkérőbe átmenő pillantást vetett Nellire.
- Oké, értek a szóból - mondta Nelli megjátszott mártírságal - az asszonynak a konyhában a helye, amíg a férfiak megbeszélik a világ folyását.
Felállt, és kiment. A mozdulat közben, ahogy elhagyta a kanapét - igaz, csak egy félpillanatra - fedetlen maradt a puncija. Józsi töltött a kiürült poharakba.
- Kibaszott jó nő, még meg se tárgyaltuk, hol szedted össze? - mondta a hangját csak annyira lehalkítva, hogy Nelli még meghallja.
- A koleszban ismerkedtünk meg - mondta Robi halkan és próbált olyan mérgesen nézni Józsira, ahogy csak tudott, aki persze élvezte a barátja zavarát.
Ahogy ürült az üveg, Robi egyre nehezebben formálta a szavakat. Próbálták végigvenni, kik voltak a szakaszban, de sehogy nem jutottak a végére. Mikor Nelli behozta a szendvicseket, Józsi felpattant, a tenyerei közé vette az arcát, és homlokon csókolta. Robi szemei már csak résnyire voltak nyitva.
Nelli enyhe csípő körzéssel nyugtázta az elismerést, és a férjéhez fordult:
- Ma még dolgozni szerettél volna, emlékszel, édes?
- Hagyd az öreg katonát. Fárasztó dolog a házasság, akarom mondani, a szolgálat - ironizált Józsi, majd hozzátette:
- Nellike, lehetek pofátlan?
- Azt, hogy vasárnap délután minden előzetes bejelentés nélkül beállítasz, minek neveznéd? - kérdezte nevetve Nelli - általános elvárható viselkedésnek az adott szituációban?
- Elfelejtettem, hogy te is jogász vagy.
- Mondd, majd minősítem az esetet.
- Sörötök van?
- Imádom a haverjaidat - mondta Nelli Robinak, aki viszont már nem nagyon hallotta őket.
Egyre jobban imponált Nellinek ez a Józsi. Kiment a konyhába és két üveg sört hozott kibontva. Egyiket megkapta Józsi, aki hálákodva vette el, mintha életmentő gyógyszer lenne, a másikat magánál tartotta és visszaült Robi mellé a kanapéra. A köntös aljátt gondosan úgy igazította el, hogy Józsi ne láthasson be.
Szótlanul kortyolgatták a sört. Nelli néha odanyújtotta az üveget Robinak, aki automatuksan beleivott.
Pár korty után Robi Nellire kacsintott. Nelli semleges mosollyal állta Józsi tekintetét. Tudta már, hogy mire megy ki a játék, de nem segített a felgerjedt bajtársnak.
Robi egyre jobban kókadozott, Nelli vállára hajtotta a fejét, és lehunyta a szemét. Józsi két korty között a szemével falta Nelli testét, aki továbbra is hűvösen mosolygott.
Józsi lefelé fordította az üveget, mutatva, hogy üres, és Nellire nézett várakozón. Nelli felállt, hagyta Robit eldőlni, majd kiment a konyhába, és felült a konyhapultra.
Józsi várt egy percig kb., de a sör nem jött. A lakásban csend volt, csak Robi szuszogása hallatszott alvás közben. Felállt, és kiment a konyhába.
Mikor meglátta Nellit a konyhapulton ülve, elmosolyodott és a nőhöz lépett. A combjára tette a kezét és végigsimította a térdéig, majd leguggolt és egyenként végigcsókolta a lábujjait. Nelli fel-felnevetett közben. Józsi felállt, és a nő combjai közé nyomult. Kioldotta a köntöse övét, és szétnyitotta a köntöst. Néhány pillanatig gyönyörködött az elétáruló látványban, majd elkezdte markolászni Nelli szép, telt melleit. Nelli kéjesen sóhajtozott, és simogatta Józsi karját. Közben végig egymás szemébe néztek, és mosolyogtak egymásra. Az ajkaik egyre közelebb kerültek egymáshoz. végül csókolózni kezdtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 01. 17. vasárnap 16:21
Tetszett.
#5 sztbali 2015. 12. 16. szerda 00:20
Jó rész, így lehet folytatni.
#4 veteran 2015. 12. 15. kedd 14:01
Jó,jöhet a folytatás
#3 deajk2008 2015. 12. 15. kedd 13:40
tetszett jöhet a folytatás ...
#2 A57L 2015. 12. 15. kedd 07:14
Érdeklődve olvastam ezt a jó írást.
#1 Törté-Net 2015. 12. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?