A+ A-

Nelli 8-9. fejezet

8. fejezet
Nellinek nem volt nehéz megtartania fogadalmát. Kb. egy hónap múlva jött csak meg újra a kedve, hogy férfival legyen a Gézánál rendezett parti óta.
Robi egyik este étterembe vitte, ahol pálinkát is ittak rendesen, utána felmentek Robi szobájába, és megtörtént. Ezt követően, ahogy volt rá lehetőségük, nagyokat keféltek.
Nelli elpanaszolta szobatársnőjének, Krisztinek, hoyg Robi farka elég kicsi, különösen az előző szexpartnereihez képest. Kriszti a kutyapózt ajánlotta, és ez be is vált. Robi csodálkozva hallotta Nelli egyre hangosabb sikolyait miközben hátulról dugta. Dórinál nem szokott hozzá ilyen heves reagálásra. Két-három hónap után Robi kedvet kapott az análszexhez, de Nelli nem akarta megnyitni egyelőre a popsiját még Robi farkának sem.
Amikor buliba mentek, utána megbeszélték, ki kivel meddig jutott. Nelli főleg arról számolt be, hogy a melléhez vagy a fenekéhez értek "véletlenül". Robi is hasonlókról számolt be, csak a ő sztorijaiban ő volt az aktív fél. Egyszer az egyik lány tánc közben a farkát simogatta, Robi pedig hasonló tájon viszonozta a lány gesztusát. Egy buliban egy srác kivitte Nellit a fürdőszobába, ahol elkezdte vetkőztetni. Amikor ott tartott, hogy a bugyijába nyúlt, benyitottak.
A buli után kolesz felé ballagtak, Nelli Robit heccelve, mosolyogva mesélte kalandját.
- És ha nem nyitnak be? - kérdezte robi.
- Nem tudtam volna ellenállni, azt hiszem - mondta Nelli.
Robi hazafelé már nem szólalt meg többet.
A koleszban nem volt szabad egyikük szobája sem. Bementek a tv-szobába. Csókolóztak, és simogatták egymást. Ilyenkor felváltva súgták egymás fülébe:
- Szeretlek.
Nelli letérdelt Robi elé, és lehúzta a nadrágján a cipzárat. Kivette Robi álló farkát, és addig szopta, amíg a fiú e nem sült. Nelli megvárta míg Robi abbahagyja a spermája kilövelését, és nagyot nyelt. Felnézett szerelmére:
- Megcsókolsz?
Robi letérdelt hozzá, csókolózni kezdtek. Nelli átdugta spermás nyelvét Robi szájába.
Elalvás előtt Robi még mindig azon csodálkozott, hogy a spermának tulajdonképpen milyen fura semleges íze van.
9. fejezet
Robiék szilveszterkor Robi egyik pesti csoporttársának lakására mentek bulizni. Fura szitu volt. Egy darabig ott voltak a szülők is, és más idősebb, harmincas, negyvenes párok. A srác anyja táncolt a fiúkkal, ha elhívták, és egy kis tapizás is belefért, különösen ahogy egyre közelebb kerültek az éjfélhez. Volt ott egy harmincas pár is. A nő magas, karcsú dekoratív, rövid szoknyában, szép hosszú lábakkal. Éjfél után összeveszett a párjával, aki egyszerűen lelépett.
Az egyetemista fúk rászálltak a nőre, aki az elején hálásan viszonozta az intenzív figyelmet. Hagyta, hogy amikor leült pihenni a kanapéra, a combját simogassák, csak akkor tolta el a bizalmaskodó srácok kezét, ha a szoknyája alá akartak nyúlni. Amikor Nelli éppen nem volt a nappaliban, Robi is beszállt a nő "szórakoztatásába". Fél éve voltak már együtt, és nagyon jól érezte magát ebben a kapcsolatban. A szex összehasonlíthatatlanul izgalmasabb volt a lánnyal, mint Dórival. Élvezte a lány gömbölydedségét, nőiességét, de most ez a szép magas karcsú nő őt is elvarázsolta. Robi soha nem érzett még nőn ilyen bódítóan rafinált illatot. A nő is örömmel fogadta a helyes, magas srác közeledését. Mikor már nem égett egy lámpa se, tánc közben csókolóztak is.
Öt óra felé már mindenki vagy elment vagy elaludt, csak Robi, az egyetemi haverjai, a nő és Nelli voltak fent. Már nem volt erejük táncolni, ültek, ki a kanapén, ki egy fotelben, ki a padlón, ésiddogáltak. Nelli egy kényelmes, mély fotelben ült, lecsúszva, cipőit már régen elhagyta valahol, szoknyája felcsúszva, lábai erős terpeszben. A srácok már fáradtak voltak, nehéz volt felkelteni az érdeklődésüket. Néha-néha elhangzott egy-egy kétértelmű megjegyzés a harmincas nő irányában, ritkábban Nellinek címezve. A nő egyik fiú öléből ült a másikéba, hagyta magát simogatni, de bár tökrészeg volt, ha a melléhez vagy az öléhez értek, rácsapott a fiúk kezére. Robi Nelli mellett ült, a földön, fejét a lány lábszárához támasztotta. A nő odalépett hozzájuk, és elterült Robi mellett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2015. 12. 15. kedd 20:01
nekünk a feleségemmel tetszett 9pontot tudnk adni rá
#10 A57L 2015. 10. 18. vasárnap 01:58
Gyenge írás.
#9 Pavlov 2015. 08. 30. vasárnap 22:14
Nagyon-nagyon egyszerű.
#8 veteran 2015. 08. 26. szerda 04:26
Nem tetszett.
#7 rockycellar 2015. 08. 25. kedd 13:19
nem olyan jó mint a többi, de azért ez sem rossz
#6 feherfabia 2015. 08. 25. kedd 11:10
Nem rossz!
#5 deajk2008 2015. 08. 25. kedd 10:37
nekem tetszett 9p tudtam adni rá
#4 cscsu50 2015. 08. 25. kedd 10:33
gyengécske
#3 sztbali 2015. 08. 25. kedd 10:05
Ez már sokkal jobb.
#2 papi 2015. 08. 25. kedd 09:19
Egész jó
#1 Törté-Net 2015. 08. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?