A+ A-

Nelli 6-7. rész

6. rész
Nelli párhozamosan tanulta a jog alapjait, és ismerte meg egyre jobban, hogy mi a jó a testének, és mi a jó férfiak testének. Gézát meglepte amikor lány az előjáték közben kérés nélkül rábukott a farkára, de örült, hogy ilyen szépen fejlődik a tanítványa. Ami a szopást illeti, még volt mit csiszolni Nelli technikáján.
Géza hálából felfektette Nellit az étkezőasztalra, és az orgazmusig izgatta a nyelvével a lány csiklóját.
Maradt továbbra is a heti egy kefélés, úgyhogy Nelli elkezdett tájékozódni az egyetemen. Eljárt bulizni a kollégiumba is. Lefeküdt néhány fiúval, egyszer Bencével és a szobatársával is. Utána pár hétig úgy érezte, szerelmes a fiúba.
A koleszos szilveszteri buliba is Bence miatt ment. Bence az aktuális barátnőjét vitte. A a lány ismerte már a srácot, tudta, hog hiába is próbálja ráerőltetni, hogy hűséges legyen.
Bence főleg Dórival táncolt, miközben Robi féltékenyen figyelte őket. Amikor Robi feléjük nézett, Bence Dóri füléhez hajolt, és belelelihegett, vagy megcsiklandozta a lányt.
Nelli is bedobta magát.
Magassarkúban volt, rövid szoknyában, melltartó nélkül, és a blúzán két gomb is nyitva maradt. Amikor Bencével lassúztak, megfogta srác farkát, és amennyire csak tudta, erősen a fiúhoz nyomta a melleit. Végülis neki sikerült magára húznia azon estén először Bencét.
Éjfél felé Bence elvitte a Nellit a szobájába. A lány nemrég szerzett tapasztalatot arról, hogy milyen jó nagyfarkú hímeket meglovagolni. Most hasznát vette a tanultaknak. Miután elélveztek, elmondta Bencének, hogy szerelmes belé. Bence gyengéden megpuszilta Nelli melleit, és azt mondta:
- Erre még visszatérünk.
Nelli boldog mosolyal nyugtázta a választ. Felöltöztek, és visszamentek a buliba.
Addigra Robi és Dóri már nagyon összevesztek. Egyfelől mert Dóri hagyta hogy tánc közen tapizzák, másrészt mert csúnyán berúgott, de nem volt hajlandó a szobájába menni, és lefeküdni. Végül Erika mégis hazavitte, és lefektette.
Robi szeme megakadt Nellin. A lánynak is megtetszett a magas barna kék szemű fiú, nemsokára már összebújva táncoltak. Majd kimentek a folyós egyik szögetébe csókolózni. Robi kedvtelve fogdosta a lány telt melleit, és egyre jobban begerjedt. A lány nyakát csókolgatta, amitől Nelli is kezdett izgalomba jönni. Robi farka akármilyen kisméretű volt egyébként, most alig fért el a nadrágjában.
- Nálunk most éppen véletlenül, nincs senki..., feljössz?
A lány szótlanul bólogatott. Kézen fogva mentek fel a félhomályos folyósón a szobáig. Bent csókolózni kezdtek, és vetkőztetni egymást. Nelli benyúlt Robi alsónadrágjába, és kezelésbe vette a farkát. Robinak majdnem légszomja lett, annyira felizgult. Próbálta volna visszatartani, de elélvezett. Nelli elnevette magát.
- Ennyire tetszem neked?
Robi megsemmisülten hallgatott.
Nelli khúzta ragacsos kezét, és lenyalogatta.
- Legközelebb összejön.
Szilveszter után Robi és Dóri szakítottak.
7. rész
A legközelebbre csak ősszel került sor, amikor Nelli beköltözött a kollégiumba. Ahogy éppen szállt ki a taxiból, meglátta Robit, aki éppen akkor lépett ki a kollégium kapuján. Robi segített a lánynak felvinni a cuccait. A szobába érve leültek beszélgetni egy kicsit.
- Vedd úgy, hogy megkínáltalak teával - mondta Nelli mosolyogva.
- Vedd úgy, hogy elfogadtam - viszonozta Robi a szívélyességet.
Kiderült, hogy egyiküknek sincs éppen párja. Megbeszéltek egy mozit aznap estére.
Nelli már rájött, ha olyan kapcsolatot akar, amelyik nem csak a szexre épül, amelyben vannak kellemesen meghitt pillanatok is, ahol az ember tud szeretet adni és kapni, akkor nem kell mindjárt az első vagy a második randin lefeküdni a kiszemelt sráccal. Robival szeretett volna szorosabb, mélyebb viszonyba, valami barátságfélébe kerülni. Nem tudta megmagyarázni magának, hogy honnan ez az érzés benne, de már az első perctől kezdve többet látott a fiúban, mint egy csődört, aki kielégíti a szükségleteit. Egy éve élt már külön a családjától, vagy 20 férfival szexelt ez alatt az idő alatt, és állandóan magányosnak érezte magát. Kb. egy hónapig járt Bencével, akivel kellemesen, otthonosan érezte magát, de nem tudta elviselni a fiú állandó hűtlenkedéseit.
Mindenképpen azt a benyomást akarta tenni Robira, hogy nem egy olcsó nőcske, ugyanakkor a szexről sem akart lemondani.
- A legjobb lenne Bencével szexelni egy hónapig, amíg nem adom meg magam Robinak - gondolta.
De Bencét nem volt könnyű megközelíteni, ezért úgy döntött, hogy inkább Gézával próbálkozik. A férfi még mindig stabilan őrizte a második helyet Bence mögött, de vele a nyári vizsgaidőszak óta, amikor elköltözött tőle, nem találkozott. Illő lenne meglátogatni. Búcsúzóul Géza a lelket is kikefélte belőle, még ma is beleborzong, ha rá rágondol. De azóta se levél, se telefon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2015. 12. 15. kedd 19:51
nekünk a feleségemmel összességében tetszett 9p lett
#11 A57L 2015. 10. 18. vasárnap 01:59
Nem tetszik.
#10 Rinaldo 2015. 08. 20. csütörtök 09:16
Alakul.
#9 feherfabia 2015. 08. 20. csütörtök 06:43
Ez elég gyengére sikeredett!
#8 sztbali 2015. 08. 20. csütörtök 00:23
Gyengécske; de legalább Nelli van a középpontban Dóri helyett.
#7 cscsu50 2015. 08. 19. szerda 23:47
jó közepes
#6 papi 2015. 08. 19. szerda 11:03
Nem lenne rossz ha kimaradtak volna az öregek.
#5 veteran 2015. 08. 19. szerda 10:17
Durvul nem tetszik.
#4 deajk2008 2015. 08. 19. szerda 09:03
nekem összességében tetszett 9p lett
#3 rockycellar 2015. 08. 19. szerda 08:07
Elmegy
#2 Vulvofil 2015. 08. 19. szerda 06:50
:( ez egyre rosszabb!
#1 Törté-Net 2015. 08. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?