A+ A-

Egy asszony durva félrelépése

38 éves asszony vagyok, sikeres házassággal. Jól éltünk a férjemmel, ő jó beosztásban volt, jól keresett, nekem volt időm és pénzem „szépnek” lenni. Kozmetikus, fodrász, sok torna, mind belefért ebbe. Jó alakom volt, karcsú hosszú combokkal, nagy mellekkel. Amúgy sem kis mellem a szülés után még nagyobb maradt, a sok torna annyit segített, hogy a melleim nem lógtak, ha nem is voltak kőkemények, de tartották alakjukat.
A férjemmel a szex lassan kiismerhetővé, egysíkúvá vált, ennek megfelelően egyre ritkább is lett. Nem csaltam meg, de vágytam valami izgalomra. Aztán egyszer a férjemmel egy vállalati rendezvényre elutaztunk egy szállodába. Kb. 150 ember volt meg híva, ebből sokat nem ismertünk, mert sok leányvállalat volt. Dél körül érkeztünk meg a férjemmel, a rendezvény este volt. A délutánunk szabad volt, lementünk a medencéhez fürödni, napozni. Délután járt az idő, a férjem elment egy ismerősével iszogatni, meguntam a napozást és elmentem, hogy lezuhanyozzak. Egy közös előtérből nyílt a férfi és a női zuhanyzó, először azt hittem nincs ott senki, de aztán a férfi zuhanyzóból hangokat hallottam. Menni akartam zuhanyozni, de aztán meghallottam miről beszélnek.
- Ugyan már Zoli, azt hiszed, mert ilyen nagy farkad van, minden nőt megkaphatsz?
- Nem mondtam azt, de a legtöbb nő megcsalja a férjét, aki meg nincs férjnél, amúgy is ribanc.
- Szerinted minden nő ribanc? Ugyan már, vannak rendes nők.
- Akik ugyanúgy szeretik megkóstolni néha a pasikat. Ezért nem fogok megnősülni, inkább élem az életem.
- Azt látom, ritka nagy kan vagy. Most kire pályázol?
- Nemtudom, először talán egy szobalány is megteszi, aztán majd meglátjuk.
Álmélkodva hallgattam ezt a durva szöveget, kíváncsi lettem, ki az, aki így vélekedik a nőkről. Óvatosan belestem. Két 35 körüli pasi zuhanyozott, az egyik egy vékony magas, a másik egy izmos, erős pasi. Aztán megláttam elölről is őket. Csinos fiúk voltak és az izmos pasinak irtó nagy farka volt. Olyan, amilyet csak filmeken lát az ember, nagy, vastag farok. Csak bámultam, ahogy a puha vastag húsdarab himbálózik a lába között. Aztán a pasi felém nézett hirtelen, gyorsan kimentem, remélem nem látott meg.
Bementem a zuhanyzóba, de nem tudtam kiverni a fejemből, amit láttam. Még félóra múlva felöltözve a szobámban is a farka járt az agyamba, de aztán erőt vettem magamon. Milyen hülye nő vagyok én? Megláttam egy nagy farkat és nem bírok másra gondolni? Nem vagyok én egy hülye tini, érett nő vagyok már. Úgy ahogy lehiggadtam és mivel még volt időm, gondoltam iszom egyet. Bikiniben voltam és pultnál rendeltem italt. Kevesen voltak a pultnál, iszogattam. A pultos lány megkérdezte, kérek-e még valamit, mert el kellene mennie pár percre. Elengedtem és egyedül maradtam. De a csaj csak nem jött, gondoltam töltök magamnak, majd kifizetem. Bementem a pult mögé és az italok között keresgéltem, mikor egy ismerős hang szólalt meg mögöttem.
- Szia, kislány, keverj nekem valami vérforraló italt.
Hátranéztem, a nagyfarkú férfi volt az. Rögtön bevillant a farka. Elpirultam, hirtelen nem tudtam szólni semmit. A férfi félreértette.
- Csak nyugodtan kislány, jó lesz az, ami a kezében van.
Töltöttem neki. A férfi szemérmetlenül bámulta melleimet, az látszott ki a pult mögül.
- Még nem láttalak itt sosem, nagyon dögös vagy.
- ÖÖÖ köszönöm.
- Ilyen dögös cickói egyik csajnak sincsenek itt, örülök, hogy megláttalak.
Elpirulva hallgattam, pedig tudom szólni kellett volna, hogy téved. De tetszett, hogy játszhatok a nagy kannal.
- Aranyom, van pasid?
- Persze van férjem, de most nincs itt.
- Nagyon helyes hogy nincs itt, biztos nem tetszene neki, hogy a vendégeket lesed meg a zuhanyzóba. Azt hiszed nem vettem észre, hogy leselkedtél, mikor zuhanyoztam? Ha ezt a szálloda vezetője megtudja, biztos kirúgnak, pedig ő jó barátom. De ha jó kislány leszel, nem mondom el neki.
Magamban mosolyogtam rajta, hogy egy buta libának néz engem és ilyen könnyen akar megkapni. De ekkor megláttam, hogy a pultoslány jön vissza.
- ÖÖö el kell mennem, jön a váltótársam.
Gyorsan kimentem a pult mögül és az öltözők felé mentem. Észrevettem, hogy a pasi is feláll és követ. A kabinoknál a fülkémbe mentem, de mikor beléptem a pasi is mögém lépett.
- Ugyan már csibém, ennyi nem elég nekem.
Becsukta maga mögött az ajtót és hátulról átölelt. Éreztem fenekemen, hogy a nagy farka már keményedik, nyakamat csókolgatta, közben előrenyúlva markolta meg mellem. El kellett volna zavarnom, de nem tettem. Hogy miért? Egyértelmű. Mert elöntött valami furcsa izgalom, ami néha megkísérti a nőket. Kaland, vágy, izgalom. A férfi rögtön tudta, hogy sikeres volt. Bikini felsőm felhúzta és előbukkanó mellem megmarkolta. Gyúrta őket, markolászta. Kicsi volt a hely, kezemet a falnak támasztva kissé előrehajolva álltam. Zoli közben a másik kezével lehúzta bugyim, amit engedelmesen a földre engedtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 Teremőr 2018. 09. 12. szerda 09:01
szuper
#18 Querida 2018. 07. 31. kedd 23:06
hmm, izgalmas olvasmány ágyba bújás előtt smile
#17 joozsi 2017. 11. 11. szombat 06:17
Örömmel olvasom írásaid. Kérlek folytasd.
#16 vakon53 2015. 11. 19. csütörtök 19:09
Kedves, Vera!

Ez az írásodra 10p. kapsz tőllem!
#15 zsuzsika 2014. 10. 10. péntek 07:42
Jó.
#14 Pexi 2013. 08. 10. szombat 08:38
Jól megírt, izgalmas sztori - akár valós is lehetne. De az írója stílusa alapján a Vera név mögött inkább egy férfit sejtek. Vagy tévedek?
#13 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:14
Szuper.
#12 sikamika 2012. 07. 4. szerda 18:30
nagyon jo!! hát még találkozhat egyszer vele pl egy másik sztoryban smile
#11 tiborg 2012. 06. 21. csütörtök 02:50
Jo izgi "Vera" sztori. Cak az a baj lanyom,hogy te csalafinta vagy! Mar 10eve 38 eves vagy.A kor nem szamit,ha a punci forro!!!
#10 sipospista 2012. 06. 12. kedd 13:13
nagyon jo több ijet::::.
#9 v-ir-a 2012. 06. 7. csütörtök 22:33
nagyon jó,élvezettel olvastam...
#8 crixus 2012. 06. 6. szerda 18:11
robert17-nek: Jobb oldalon fent "A történet adatai". Rákattintasz Vera nevére és bejön az adatlapja.
Ha beszélsz vele kérd meg hogy a régebbi történeteit is folytassa azok is nagyon jók.
#7 robert17 2012. 06. 5. kedd 09:34
és mond Vera hogy tudom megnézni az adatlapod...???
#6 Shavo 2012. 06. 4. hétfő 23:28
Tetszik nekem is a sztori és Vera igen jó nő lehet a leírása alapján. smile
#5 crixus 2012. 06. 4. hétfő 21:09
Ismét egy izgi történet Verától. Várom az újabb történeteidet.
#4 Padawan001 2012. 06. 4. hétfő 12:20
Azért tetszik ez a történet, mert Vera nem kezd el sajnálkozni és szomorkodni a történet végén. Hanem felvállalja amit tett, és ha lenne rá alkalma, akkor később is megtenné. Szerintem ez pont így jó!

10 pont
#3 Vera 2012. 06. 4. hétfő 09:30
Van alapja...imélcimem az adatlapon
#2 robert17 2012. 06. 4. hétfő 08:25
vajon valóban megtörtént??? szívesen találkoznék veled ha tényleg ilyen felcsigázott élményeket szeretsz.... (azért jó történet)
#1 Törté-Net 2012. 06. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?