A+ A-

Feleségem sztorija

A feleségem egy csodálatos nő. Már 10 éve vagyunk házasok, és az évek során egyre jobb és tartalmasabb a kapcsolatunk. Nagyon fiatalon ismerkedtünk össze, Ő 17 volt, én 20 éves. Neki én voltam az első szexuális tapasztalat, én már addigra túl voltam néhány csajon. Pár év együtt járás után összeházasodtunk, majd jött a baba, és most 30 évesen bombaformába került. Mindig is jól nézett ki de most valahogyan eljutott egy olyan fantasztikus állapotba, amikor szinte minden nap megkívánom. Nőiessége kiteljesedett, fantasztikusan néz ki. Igazi bombázó, dögös és erotikus. A munkahelyére és hétvégékre is szexisen öltözik, a férfiakat nézem, ahogy sóvárogva figyelik és büszke vagyok rá. Engem nagyon izgat az ha látom, hogy mások nézik, és nem titkolják, hogy mit művelnének vele, ha tehetnék. Sokszor elmeséli, hogy akár a munkahelyén, vagy boltban, vagy ahol éppen jár hogyan próbálnak udvarolni Neki, vagy hogyan szokták ajánlatokkal bombázni. Volna sok jelentkező, aki szeretné ágyba vinni, és van közülük pár, aki Neki is bejönne, de eddig még semmi sem alakult ki. Szeretném az amúgy nem unalmas szexuális együttléteinket még egy kicsit feldobni, mostanában foglalkoztatni kezdett a többes szex gondolata. Engem nagyon izgat, amikor elmesél ilyen dolgokat, mint például azt, hogy nemrég a főnöke tett neki egy egyértelmű ajánlatot, amikor kettesben voltak az irodában, vagy egy hétvégi buliban egy ötvenes férfi hogyan nyomult rá, hogyan tapogatta és próbálta csókolgatni teljesen extázisba kerülve. Ezeknek a beszélgetéseknek köztünk mindig nagy szeretkezés a vége, és érzem a forró punciján, hogy nagyon bejönne Neki, ha mással is kipróbálná, és bevallom engem is nagyon izgatna a dolog, ha mással látnám szeretkezni. De eddig ez valahogy nem jött össze.
Nemrég azonban változott a helyzet. Elmesélte egyik este, hogy aznap mi történt Vele. Egyik céghez -akiknek könyvel- ki kellett mennie, és a cégtulajdonossal maradt valahogy kettesben. A férfi egy olyan jól karbantartott ötvenes vállalkozó, tele pénzzel és a kedvesem szerint nagyon jól is néz ki. A feleségem nagyon szexis kis mini ruhában volt, a férfi pedig folyamatosan fűtötte, dicsérgette. Egy idő után egyértelművé vált, hogy a férfi le akarja fektetni. A kedvesem, akinek ez a fickó nagyon bejött eleinte ellenkezett, majd egyre jobban érezte, hogy szívesen megtenné. Egymás mellett ültek a kanapén, a fickó simogatta a combját, majd elkezdte cirógatni a tarkóját, és a nyakát csókolgatni. Nőm egyre jobban benedvesedett és egyre jobban átadta magát az élvezetnek, a combjait is szétnyitotta, és a férfi elkezdte bugyin keresztül a punciját simogatni, amikor -mint mesélte- hirtelen „kijózanodott”, fölpattant és szinte köszönés nélkül elrohant.
-Mi történt?- kérdeztem Tőle?
-Lelkiismeret furdalásom lett, mert még soha sem voltam más férfival, és nagyon szeretlek Téged. Nem akartalak megcsalni és megbántani sem.
-És Te élvezted amit csinált?
-Nagyon felizgultam, csak úgy éreztem abban a pillanatban, hogy nem tehetem meg.
-Megcsókoltad?
-Csókolóztunk, de ez nem olyan szerelmes dolog volt. Haragszol? -kérdezte.
-Kicsim, hogyan haragudnék, tudom, hogy szeretsz és őszinte vagy hozzám. És bevallom Neked, hogy engem is nagyon izgat amit elmeséltél, szívesen nézném ahogy más férfiak kényeztetnek Téged, most is nagyon felizgattál ezekkel a dolgokkal. Nekem ez nem számítana megcsalásnak.
Hatalmasat szeretkeztünk aznap este, ez más volt mint eddig, és megbeszéltük, ha lesz megfelelő alkalom, akkor egy hármast összehozunk, férfi beszállóval. Utána napokig ezen járt az eszem, és pár nap múlva azon a hétvégén össze is jött a dolog.
Bulizni készültünk haverokkal, barátokkal péntek este. A gyermeket hétvégén a nagyszülők elvitték, így már délután kettesben készültünk otthon. Amikor készen volt és megláttam, akkor már nagyon megkívántam. Egy rafinált, elöl megkötött fölső volt rajta, amiből formás kerek mellei szinte teljesen kilátszottak, egy rövid szoknya, és egy körömcipő. Nagyon szexi volt, és ezt meg is jegyeztem.
-Szerintem ma Te leszel a társaság középpontja, legalábbis a fiúknak.
-Nem túlságosan merész? -kérdezte.
-Szerintem az, de engem ez nem zavar. Így biztosan levadászhatsz valakit, és kipróbálhatjuk amiről beszélgettünk.
-Benne lennél?
-Persze, de szigorú felügyelettel- mondtam mosolyogva.
Átölelte a nyakamat, és hozzám nyomta a csípőjét. Éreztem, hogy megkeményedik a farkam. Megfordítottam, felhúztam a szoknyáját, és elővettem a kemény farkamat. Félrehúztam a tangáját, Ő megfogta a farkamat, odaigazította a nedves réshez és már bent is voltam a forró puncijában. Őrülten szeretem hátulról baszni, a formás derekánál fogva mozgatni és látni, ahogy a gömbölyű popsijánál ki-be mozog a farkam. Pár perc alatt elélveztem, telespricceltem a punciját. Megtörölközött, bugyit cserélt és mentünk a buliba. Éreztem, hogy ma este meg fog történni a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 08. 19. szombat 09:13
Az itteni átlag fölötti írás. Szerintem is elbírná a folytatást.
#8 zsuzsika 2015. 11. 25. szerda 07:46
Nem rossz.
#7 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:27
Elég jó.
#6 sztbali 2013. 02. 17. vasárnap 19:51
Nem rossz.
#5 fantázia 2013. 01. 19. szombat 14:39
Szuper!
#4 sikamika 2012. 05. 19. szombat 02:15
jo kis sztoryy. . .
#3 Toyota 2012. 05. 18. péntek 16:39
Nagyon klassz, csak a vége lett elnagyolt egy kicsit. Lehetne folytatás!
#2 sztbali 2011. 07. 12. kedd 12:43
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2011. 07. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?