A+ A-

Egy nő esküvője

Minden nőnek vannak titkaik. Olyanok, amikre nem büszkék, amiket szégyellni kell, de mégis: valahogy a szégyen mellett kellemes bizsergetés önti el, ha rágondol. Hiszen ő egy tisztességes asszony, férj, anyuka, szemérmes nő és mégis volt olyan, mikor úgy viselkedett, mint egy elítélendő szajha....
Egy ilyen történetet mesélek el, szégyenkezve, de izgatottan...
29 évesen volt az esküvőm. Lehetett volna fiatalabban is, de így jött össze. Zoli 33 éves volt, fiatal korunktól kezdve ismertük egymást, de csak 1 évvel ezelőtt jöttünk össze és kitűztük az esküvőt. A gyorsaságnak az volt az oka, hogy terhes lettem. Szüleim erőltették ekkor, hogy minél előbb legyen esküvő, mert micsoda szégyen lenne... Villámgyorsan intéztük el a dolgokat, de így is 4 hónapos terhes voltam, mikor az esküvőre sor került. Ruhában nem látszott a dolog, de ruha nélkül már szép kis pocakom volt. Magas nő voltam, hosszú combokkal, nagy mellekkel, persze úgy öltöztem, hogy ne lássák. Kevesen tudtak a terhességemről, csak a közeli hozzátartozók.
Esküvő előtt rengeteg intéznivalónk volt, Zolinak el is kellett utazni, így majd 3 hete nem feküdtem le Zolival. Zoli nevetve mondta, hogy nem baj, legalább a nászéjszaka olyan lesz, mintha először feküdnénk le. Mindketten szerettük a szexet és amikor lehetett gyakoroltuk is. Én kissé romantikus is voltam, így a nászéjszaka számomra sokat jelentett, készültem meglepetésekkel is rá. Zoli is készült, én megígértem neki, hogy felavathatja a fenekem, amit eddig nem tett, de most készült rá nagyon.
Az esküvő szép volt, jó volt, jött a lagzi, kaja, ital tánc. Zolival megbeszéltük, hogy éjfél után felvonulunk a szobánkba és nekiesünk egymásnak. Alig vártam már. Jó volt a lagzi, jól éreztük magunkat, sokat táncoltam. Meglepődve találkoztam Zoli egyik rokonával, Péterrel, akivel 18 éves koromban pár hónapig együtt voltunk. Tánc közben mosolyogva mesélte, hogy most is emlékezik arra, milyen voltam az ágyban. Nevetve mondtam, hogy én is, de már tabu vagyok, mert Zoli a férjem. Azért megjegyezte, hogy sokkal jobbnak emlékszik rám, mint a mostani felesége, erre nem mondtam semmit, de nekem is nagyon jó volt vele akkor. Igazából ő tanított meg a szexre, vele próbáltam ki olyan dolgokat, ami most a rendszeres normál szex része, mint pl. az oral szex. És ahogy emlékeztem szép farka is volt. De persze rögtön elhessegettem a gondolatokat, hisz az én esküvőm zajlott éppen. De azért sokat beszélgettem Péterrel, főleg, hogy Zoli igencsak bele vetette magát a sűrűjébe.
Eljött az éjfél, nem sokkal utána keresni kezdtem Zolit. Péter és haverjait, akik táncolni akartak, leráztam az igazsággal, márpedig hogy Zolival fel kell mennünk nászéjszakát tartani. A fiúk nevettek, és ahogy szokás célozgattak rá, milyen klassz dolga lesz Zolinak. Kicsit már spicces volt mindenki, így én is belementem a játékba és eléggé pikáns volt a hangulat. Előkerült Zoli is, láttam rajta, hogy elég szépen beivott már, de miután figyelmeztettem, hogy elmúlt éjfél, nagyképűen kijelentette, menni kell, mert boldoggá kell tennie. A fiúk még egy utolsó felest belé akartak tukmálni, én nem akartam, de Zoli rögtön bele ment a dologba és legalább 3 pohárral lehúzott, mielőtt sikerült végre elhúznom a többiektől. Felfelé a lépcsőn már támogatnom kellett őt, a folyosónk elején meg, egyszerűen leült a földre és nem volt hajlandó mozdulni.
Irtó dühös voltam, húzni kezdtem, de elég nehéz volt, meg a terhesség miatt nem is akartam megerőltetni magam. Otthagytam a földön és visszamentem a lagziterembe, megkerestem Pétert, elmondtam mi van. Péter szólt a haverjának, Zsoltnak és visszamentünk. Felnyalábolták Zolit és betámogatták a szobánkba. Az ágyra tették, Zoli elterült a franciaágyon és össze - visszabeszélt. Én majdnem őrjöngtem, először kávét próbáltam beletölteni, majd pofozni kezdtem, ő csak tétón vigyorgott. Aztán kiabálni kezdtem, mikor Pétertől inni kért, ő pedig vigyorogva adott neki egy pohár töményet, talán pálinkát. Leszidtam őt, de ő nevetve mondta, hogy úgysem megyek ma már semmire se vele.
Na, ekkor tört el a bili füle. Leültem az ágyra a részeg férjem mellé és sírni kezdtem. Péter leült mellém és megsimogatta a fejem.
- Ugyan már Vera, ne csinálj ebből ekkora cirkuszt, berúgott, ennyi, mással is előfordult már.
- De nem az esküvője napján, pityeregtem. Most engem kellett volna boldoggá tenni, nem lerészegedni.
- Ugyan Vera, ne mondd már, hogy még nem feküdtél le vele sosem, úgysem hiszem el.
- Persze hogy lefeküdtem már vele, de ma este megígérte, hogy csodás éjszakám lesz, egész éjjel szexelni fogunk. Hetek óta mégcsak nem is masztiztam, hogy minél jobban kívánós legyek, most meg részeg.
Péter és Zsolt meglepetten összenéztek.
- Tehát ez a baj? Így már értem a dolgot.
- Még azt is megígértem neki, hogy a popómat is használhatja, motyogtam. Ez lett volna az ajándékom neki, régóta akarta már és a szüzességem máshol már úgysincs meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 12:58
Még mindig jobb egy olvasói levél, mint egy szimpla pornó forgatókönyv. Persze a helyesíráson volna mit javítani.
#10 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:57
Nem rossz.
#9 charli64 2012. 10. 31. szerda 17:45
Olyan mint egy olvasói levél, de azért jó.
#8 sipospista 2012. 07. 19. csütörtök 15:59
nem rossz sztorii...
#7 sikamika 2012. 07. 18. szerda 19:19
nagyon izgato sztory smile jol megbaszták ugy kell neki smile
#6 Padawan001 2012. 07. 11. szerda 00:08
Én úgy tudtam, hogy aki terhes, annak nem szabad alkohol fogyasztani.
#5 tiborg 2011. 12. 12. hétfő 04:11
Elmegy....
#4 tömbsín 2011. 10. 23. vasárnap 11:07
Jó kis történet.
#3 balhes 2011. 08. 18. csütörtök 17:51
Nekem tetszett.
#2 Pavlov 2011. 08. 17. szerda 08:20
Sok a zavaró helyesírási hiba.
#1 Törté-Net 2011. 08. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?