A+ A-

Anyummal

Forditás Literotica nyomán
Eredeti történet: Téves identitás esete
Apám meghalt, amikor én még nagyon fiatal voltam, alig is emlékszem rá. Mindaddig, amíg vissza tudok emlékezni, az életem abból állt, hogy csak én és anya voltunk együtt. Ő mindig ott volt számomra, és én próbáltam mindig ott lenni neki. Ahogy telt az idő nagyon közel kerültünk egymáshoz, talán egy kicsit túl közel.
Egy kis lakásban laktunk, kis hálószoba, egy fürdőszoba. A lakás nagyon apró volt, így egy ágyban aludtunk. Jól elvoltunk, nem volt köztünk semmi probléma, majd idővel elkezdtem a középiskolát, és randevúzgatni kezdtem.
Nehéz idők voltak ezek egy nőnek, a pénz mindig kevés, de valahogy anyunak mindig sikerült fizetni a számlákat. Jobb lett a helyzet azután, hogy mikor 18. éves lettem olyan munkát kapott a helyi gyártó üzemben, ahol az éjszakai műszakban is dolgozott. Az extra pénz jól jött.
Minden jól haladt, végeztem a középiskolát. Általában péntek este későn jártam haza.
Tudtam, hogy anya dolgozik, így amikor hazaértem mentem egyenesen a fürdőszobába. Ilyenkor mindig könnyítettem magamon, vagyis kivertem magamnak. Annyira siettem, hogy könnyítsek magamon, elfelejtettem a fürdőszoba ajtaját becsukni és bezárni magam után. Rángattam a nadrágot le magamról, megragadtam anya kézkrémét, és elkezdtem simogatni a faszomat azonnal.
Ahogy érzékien simogattam a faszomat, észrevettem anya szennyes bugyiját a fürdőszoba szennyeskosara tetején. Felemeltem és az orromhoz szorítottam, az illata bódító volt.
Az elmém homályos volt, ahogy én tartom anyám bugyiját az orromnál, és egyre jobban simogattam, húzogattam a faszomat. Meztelenül képzeltem el anyumat magam előtt, amikor hirtelen hangos zihálást hallottam. Anya állt a fürdőszoba ajtóban, kezét szája elé kapva.
Nincs annál kínosabb, mint ha az anyád elkap saját piszkos bugyiját szagolva, miközben maszturbálsz. Anyu kirohant a fürdőből azonnal. Magamra kaptam a nadrágomat, és gyorsan követtem őt, próbálva megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
Azt mondta, megértette, mit csinálok, már elég nagy vagyok, de kellett volna legalább annyi tisztességnek lenni bennem, hogy bezárom az ajtót. Úgy döntöttünk, akkor és ott, ideje számunkra, hogy egy nagyobb lakást keressünk.
Másnap reggel elmentünk keresni egy nagyobb lakást, ahol élhetünk. Szerencsére, egy ismerőse ismert valakit, akitől egy kis két hálószobás házat tudnánk bérelni. Ez igényelt némi munkát, hogy lakhatóvá tegyük és továbbra is csak egy fürdőszoba volt, de meglehetősen kedvező áron és külön hálónk volt.
Furcsa volt, amikor először költöztünk új otthonunkba, mert soha nem volt saját hálószobánk. Kezdetben valójában nagyon magányosnak éreztem magam, anélkül, hogy anyu feküdt volnamellettem az ágyban. Hamarosan azonban úgy tűnt, hogy minden újra a normális, kivéve egy dolgot, még mindig nem tudtam elfelejteni a bódító illatát a bugyijának, és az ő meztelen képe sem ment ki a fejemből.
Volt egy kis feszültség a közöttünk a fürdőszobai eset után, ami soha nem múlt el.
Évek teltek el, és anyu kapott egy promóciós munkát. Ezzel többet kellett dolgoznia, de a pénz jó volt. Én tanultam a műszaki iskolában és elvégeztem egy képzést, számítógép programozóit, amivel kiegészitő munkát is végezhettem
Hoztam egy pár régi számítógépet haza az iskolából, és teljesen átépítetem őket. Az egyiket anyunak adtam, és megtanítottam neki, hogyan kell használni. Úgy tűnt, hogy igazán élvezi a számítógépet, és nem tartott sokáig, mire megtanulta, hogyan kell fizetni a számlákat az on-line banki szolgáltatásokkal.
A munka-és iskola mellet nem volt sok idő a randira. Egyre többször a szexuális fantáziák voltak masztim középpontjában, ahol anyámról képzelegtem. Anya körülbelül 170 magas volt, karcsú alak és két gyönyörű mellel. Hosszú, selymes, barna haja általában válláig ért. Számomra ő volt a legszebb nő a világon.
A nőt, akit akartam ugyanabban a házban élt velem, de nem tudtam megérinteni szexuálisan. Éltem így a pokol volt a földön.
Eljött a 21. születésnapom, anyukám elvitt vacsorázni. Ez volt az első alkalom azóta, hogy elkapott maszturbálni a fürdőszobában, és én nem éreztem annyira nagy feszültséget köztünk.
Egy kis privát klubba mentünk a városban, nagyon jó idő volt. Vacsora után meghívott az első igazi italra, mivel már elmúltam 21, jogilag ihattam alkoholt. Néhány italt ittunk, épp egy lassú dalt játszott a zenegép, én megkérdeztem anyut, hogy szeretne-e táncolni. Eleinte azt mondta nem, de én állhatatos voltam, többször kérdezgettem, és ő végül beleegyezett.
Mire eljutottunk a táncparkettre, a dal véget ért. Láttam a csalódást a szemében, így bedobtam egy dollárt a zenegépbe, kiválasztottam egy másik lassú számot és táncolni kezdtünk. Amikor fejét gyengéden vállamra helyezte, én a mennyben éreztem magam.
Tánc közben meglepetésemre anya húzta magát közelebb hozzám, teljesen hozzám simult. Elég sokáig táncoltunk, közben lehajoltam, és megpróbáltam megcsókolni. Ő elhúzódott, láttam könnyes szemét, és azt mondta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.89 pont (143 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 02. 25. vasárnap 06:06
Imádom..
#9 cscsu50 2017. 07. 1. szombat 08:40
élethű
#8 zoltan611230 2014. 02. 7. péntek 04:49
Jo.
#7 listike 2014. 02. 5. szerda 19:16
Jó volt.
#6 A57L 2013. 08. 1. csütörtök 04:40
Elmegy.
#5 papi 2013. 04. 5. péntek 08:38
Ezt a történetet már százféleképpen megírták.
#4 Dorinka 2012. 12. 4. kedd 06:16
Jó! Nálunk is bugyizással kezdődött.....
#3 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 08:36
jó az alap történet.
#2 v-ir-a 2011. 09. 4. vasárnap 23:23
olyan magyartalan a szöveg....
#1 Törté-Net 2011. 08. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?