Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Így - példákkal alátámasztva - már teljes mértékben elfogadhatom az álláspontodat. Egy percig se gondoltam soha, hogy amit ide feltöltök az maga a tökély. Annyit teszek amennyire képes vagyok. Javasolhatod azt is, hogy ideje letennem a billentyűzetet, mert gyenge vagyok ide és miattam nem érvényesül a színvonal. Át is gondolnám. Azt is elismerem, hogy itt nálam csak jobbak vannak. A pontozásról csak annyit: soha nem volt és nem is lesz reális, mert szubjektív, és ezen a platformon nincsenek is jelzőkarók amihez igazodni kellene.. Nekem a pontszám nem igazán mérce és nem is görcsölök rajta soha. Amikor az említett - jó akkor ne nevezzük fordításnak - kis selejtem feltöltöttem max. 8-8,3 értékre számítottam. Más módszerrel értékelem egy-egy vackom fogadtatását, nem a pontok alapján. Kösz az értékelésedet, remélem harag nincs- részemről biztosan.
A lényeg lemaradt, csak már nem tudom szerkeszteni a hozzászólást... Ha már a "szintemet" emlegetted elhelyezem az én feltöltött fordításomat az 1-10-ig terjedő skálán: 7,5
Kérésed parancs! Csak bele-beletekertem: "Gyerünk testvér... csatlakozz hozzám... húzgáld meg a farkad." "Mindent a nővére lábára és hasára dobott, aki közvetlenül előtte ült." " Zavarban voltam. Nem szabadna tudnod, hogy még mindig teljesen hülye vagyok ebben az irányban – mondta Tim zavartan." "Nos... Még ha a "férfi" mindig is azt szeretné, a "nő" általában nem szereti, ha a farkát azonnal a lyukába teszi. Sokkal szívesebben venné, ha előre elkényeztetnék – kezdte a magyarázatát." "Azt is megtudtuk, hogy a két gyerek aznap délután nyalogatta egymást." "Tim elvesztette félénkségét az apja miatt, és ő is meghúzta a bőrt a hímtagján." " – Apa is megnyalhat engem? – Anja felhívta a figyelmet az igényeire." "Dobogó szívvel vártam a fiam nyelvét. Amikor végre megérkezett, teljesen másképp éreztem magam. A puncim szó szerint szivárgott." Nyilván az enyémbe is vannak magyartalanságok (egyébként tényleg nem google translate :D ), meg lehet hülyeségek is, de itt a mértékről van szó. Tudnék itt olyan írásokat mutatni amiket feleennyire se értékeltek, holott üvölt belőlük, hogy mennyi meló van bennük. (Nem, még véletlenül se a sajátomra gondolok.) Szóval tartom, hogy nem a minőségi írások mennek itt nagyot. Az, hogy ki megy szembe az autópályán... hát, tudod, van az a mondás az x milliárd légyről... Részemről ebben ennyi volt. Ha szerinted és a nép szerint is ez egy 9,25 / 10-es írás, akkor valójában nem is megyünk szembe egymással, mert egy teljesen másik univerzumban létezünk.
114-en jönnek veled szemben az autópályán, de biztosan te vezetsz jó irányba. Szíved joga úgy értékelni ahogy akarod. Bár talán hasznosabb lenne ha néhány példával illusztrálnád a "nem magyar mondatokat". Belepillantottam az "... Örök Város" fordításodba: "Grace néni a vállára csapott a férjének." Mert ez nem Google hanem 110%-ig magyar ugye? Attól nem leszel több, ha másokat leköpködsz (beküldőt és olvasót egyszerre, laza három mondaton belül). És csak szólok: ugyanez az "igénytelen közönség" olvassa és pontozza a te publikációidat is akiket most annyira lenézel. Miért nem cseréled le őket ha már nem tudnak felkapaszkodni a te szintedre?
Ez milyen nyelven van? Mert, hogy nem magyarul az biztos. 99% google translate. Nincs benne olyan bővített mondat ami értelmes lenne. Az, hogy ez több, mint 9 ponton áll 114 szavazat után az meg egyértelműen a közönség igénytelenségét mutatja. Döbbenet.
Hálásan köszönöm a gratulációt. Eléggé meglepett engem is, De nem tudnám megmondani, hogy minek köszönhető. Az olvasók olyan sokfélék... Nem mernék megesküdni rá, de úgy rémlik 'fenotrin'-nak - aki már sajnos nem publikál itt, és a nevét is levetette a műveiről - már sikerült. De ez semmivel nem kissebbíti a büszkeségemet.
Kedves Salsa! Gratulálok! Nem emlékszem, hogy ezezn az oldalon eddig bármelyik történet 18 órával a megjelenése után meghaladja az ezer olvasót. A tied pedig 1170-nél jár. Azt hiszem ez itt új csúcs! Ha valaki meg tud cáfolni, állok elébe!
A pontozásról csak annyit: soha nem volt és nem is lesz reális, mert szubjektív, és ezen a platformon nincsenek is jelzőkarók amihez igazodni kellene..
Nekem a pontszám nem igazán mérce és nem is görcsölök rajta soha. Amikor az említett - jó akkor ne nevezzük fordításnak - kis selejtem feltöltöttem max. 8-8,3 értékre számítottam. Más módszerrel értékelem egy-egy vackom fogadtatását, nem a pontok alapján.
Kösz az értékelésedet, remélem harag nincs- részemről biztosan.
"Gyerünk testvér... csatlakozz hozzám... húzgáld meg a farkad."
"Mindent a nővére lábára és hasára dobott, aki közvetlenül előtte ült."
" Zavarban voltam. Nem szabadna tudnod, hogy még mindig teljesen hülye vagyok ebben az irányban – mondta Tim zavartan."
"Nos... Még ha a "férfi" mindig is azt szeretné, a "nő" általában nem szereti, ha a farkát azonnal a lyukába teszi. Sokkal szívesebben venné, ha előre elkényeztetnék – kezdte a magyarázatát."
"Azt is megtudtuk, hogy a két gyerek aznap délután nyalogatta egymást."
"Tim elvesztette félénkségét az apja miatt, és ő is meghúzta a bőrt a hímtagján."
" – Apa is megnyalhat engem? – Anja felhívta a figyelmet az igényeire."
"Dobogó szívvel vártam a fiam nyelvét. Amikor végre megérkezett, teljesen másképp éreztem magam. A puncim szó szerint szivárgott."
Nyilván az enyémbe is vannak magyartalanságok (egyébként tényleg nem google translate :D ), meg lehet hülyeségek is, de itt a mértékről van szó. Tudnék itt olyan írásokat mutatni amiket feleennyire se értékeltek, holott üvölt belőlük, hogy mennyi meló van bennük. (Nem, még véletlenül se a sajátomra gondolok.) Szóval tartom, hogy nem a minőségi írások mennek itt nagyot. Az, hogy ki megy szembe az autópályán... hát, tudod, van az a mondás az x milliárd légyről... Részemről ebben ennyi volt. Ha szerinted és a nép szerint is ez egy 9,25 / 10-es írás, akkor valójában nem is megyünk szembe egymással, mert egy teljesen másik univerzumban létezünk.
"Grace néni a vállára csapott a férjének." Mert ez nem Google hanem 110%-ig magyar ugye?
Attól nem leszel több, ha másokat leköpködsz (beküldőt és olvasót egyszerre, laza három mondaton belül). És csak szólok: ugyanez az "igénytelen közönség" olvassa és pontozza a te publikációidat is akiket most annyira lenézel. Miért nem cseréled le őket ha már nem tudnak felkapaszkodni a te szintedre?
tecet = tetszett