A+ A-

Egy fiú babaországban 1. rész

Lee Hunter volt az egyetlen fiú a családjában. Hat nővérével és anyjával élt együtt. Apja röviddel születése után meghalt, a nővérei pedig még nem kezdtek családot alapítani, mindannyian anyjukkal maradtak miután nagykorúak lettek.
Legidősebb nővére hat évvel volt idősebb nála, a többiek pedig évente követték őt. A testvérek, születésük sorrendjében:
April, huszonnégy éves. Vállig érő, vörösre festett haja és nagy, kemény mellei vannak, amiket bárki megirigyelne. Szinte minden idejét az edzőteremben tölti, hogy megőrizze teste feszességét, formáját. Hangos, szeret szórakozni járni, de sosem találta meg a számára megfelelő fiút.
Dawn a második, aki huszonhárom éves. Az ő haja is vállig ér, de jóval sötétebb nővéréénél. Mellei valamivel kisebbek, ám még így is nagyszerű a méretük. Szintén gyakran jár az edzőterembe, s van olyan fitt, mint April. Mindőjük közül ő a legszégyenlősebb, de azért ő sem veti meg a szórakozást.
A következő Stacy, huszonkét éves, hosszú, szőke hajú. Közepes méretűek a mellei, ám övé a legtökéletesebb, hosszú, karcsú láb, amit el lehet képzelni. Táncra jár, szeretné, ha profivá válhatna benne egyszer. A hobbija révén ő a legfittebb mindannyiuk közül. Ő szereti a leginkább a bulizást, senki sem tarthatja vissza senkitől és semmitől.
Patrisha (Trish) született negyediknek, most huszonegy éves. Ő is szőke, de haja rövidebb Stacyénél. Nagy mellei vannak, ám Aprilénél valamivel kisebbek. Mint nővérei, ő is szerelmes az edzőterembe, remek is az alakja. Valahol a két véglet között van, nem túl szégyenlős, de nem is túl flörtölő.
Stephanie (Steph) következik, aki húszéves. Olyan sötét haja van, mint Dawnnak, de az övénél sokkal hosszabb. Igazán nagy mellei vannak, ráadásul csak szűk felsőket hord. Még sosem volt edzeni, de ennek dacára alakja természetes, karcsú, féltékenyek is rá a többiek. Az egyik legeljáróbb a testvérei között. Mindig mással látni együtt.
Kim a legfiatalabb lány, csak tizenkilenc éves. Szőke, hátközépig omló haja van. Vékony, nagy mellei vannak. A többiek szoktatták rá őt is a rendszeres edzésre. Tökéletes homokóra alakja és kemény feneke van. Mint Dawn, ő is elég szégyenlős.
Legutoljára Lee, az egyetlen fiú született, aki most tizennyolc. Rövid, barna haját mindig tüsire nyíratja. Hétköznapi srác, nem túl izmos, de nem is kövér. Hogy ne lustuljon el, naponta egy órát kocog. Mióta az eszét tudja, sosem volt szerencséje a lányokkal.
***
- Helló, Lee! - hallotta April hangját a fiú, ahogy a nővére belépett a nappaliba feszes gyapjúpólóban és szűk farmerben. - Mit tervezel mára?
- Semmi különöset. Te? - kérdezett vissza.
- Ugyanazt, mint mindig. Edzés, majd tévé.
Lee az órára nézett. Reggel kilenc, April pedig máris az edzőterembe megy.
- Nem vagy normális, ugye tudod? - kérdezte mosolyogva a fiú, miközben legidősebb nővére a sportzsákjába pakolta az edzőcuccát.
- Hogy érted, hogy nem normális? Szerintem csak... ööö... eltökélt vagyok - mosolygott vissza April, majd kinézett a ragyogó napsütésbe.
- Nézd, April, bárki, aki reggel kilenckor edzeni megy, őrült. Én tizenegykor fél órát futok, aztán délután négykor még felet, és bőven elég - ingatta a fejét Lee.
- Nos, kisöcsém - mondta April, és a fiú mögé lépett. - Talán ha eljönnél velem az edzőterembe, nem lennél ilyen nagyon... kövér - csipkelődött a lány, lehajolt, és belenyalt Lee fülébe.
- Hé, nem vagyok kövér! - válaszolt mímelt haraggal a fiú. April gúnyosan bólintott, mielőtt felvette a táskáját és elindult az ajtó irányába.
- Kábé két órát leszek távol. Anya és a többiek még ágyban vannak, szóval legyél csendben, jó? Rossz éjszakájuk volt. Szia.
- Oké, szia - válaszolt Lee. Nővére szexi fenekét nézte, ahogy kilibbent az ajtón. Kényelmesebb pózba helyezkedett, és folytatta a tévénézést.
Egy órával később Steph lépett a nappaliba.
- Szia, Steph - köszönt Lee, ahogy meglátta a lányt.
- Szia, Lee. April elment már? - kérdezte.
Lee igent bólintott.
- Nem tudom, hogy csinálja a többiekkel. Te érted?
- Fogalmam sincs - mondta Lee, miközben a tévét nézte.
- Úgy értem, sosem járok edzeni, és nézz rám, rendben vagyok - mutatott rá arra, amit az öccse nagyon is jól tudott.
- Ha tudnád! - mormolta az orra alatt Lee, ahogy végignézett nővérén.
- Sziasztok - jött be Dawn a szobába húga mögött, majd letelepedett Lee mellé a kanapéra és kivette a fiú kezéből a távirányítót.
- Szia - mondta Lee és Steph egyszerre.
Hamarosan mindegyik nő felkelt, és ellepték a házat. Trish, Dawn és Kim elviharzott az edzőterembe, miután bekapták a reggelijüket. Lee, Stacy és Steph maradt otthon anyjukkal, Marie-vel. Szombat lévén egyikük sem dolgozott. A ház mozgalmas lett volna, ha mind a nyolcan otthon maradnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (217 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 listike 2015. 02. 21. szombat 07:44
Az egyik kedvencem.
#17 feherfabia 2014. 08. 1. péntek 06:11
10P
#16 A57L 2013. 08. 6. kedd 04:14
Egész jó.
#15 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 22:32
Kifejezetten jó! Gratcsi.
#14 bagoca 2008. 07. 26. szombat 20:23
nagyon elvarazsolt a tőrénet nagyon jok.
#13 sihupapa 2008. 07. 17. csütörtök 22:02
az őcskős eghy kicsit béna ha 15-éves koráig nem leste meg az ősszes nőt a családban.
#12 Epicfon 2006. 01. 2. hétfő 17:30
KundK: Olvasgattam a szerző írásait, és egyik előszavában említi a származását. Nem amerikai, hanem brit. Egyébként jogos. :)
#11 Epicfon 2005. 12. 28. szerda 12:10
MADMAN: Köszi!
MADMAN & Ubi: Örülök, hogy jóra esett a választás! ;)
soad: Sajna idén már nem hiszem. :(

A történet fordítását természetesen folytatom, terveim szerint az összes részt átültetem magyarra, csak idő kérdése. :)
Ja, és bocsi a gépelési hibákért, átnéztem ugyan, de még mindig találni benne...
#10 Bratyó 2005. 12. 27. kedd 10:13
Elolvasnám angolul is de nem értem,úgy hogy marad a magyar.Vagyis remélem a többi rész olvasható lesz.
#9 Ubi 2005. 12. 27. kedd 09:00
Remek történet, és a többi 14 rész még jobb :) olvassátok el angolul ti is nyugodtan megéri, az író nagyon ügyes és a történet is felettéb kellemes, talán a legjobb amit eddig olvastam :)
#8 valaki 2005. 12. 26. hétfő 20:36
Nagyon tetszett. Kiváncsi vagyok a folytatásra. Csak így tovább.
#7 soad 2005. 12. 26. hétfő 15:55
Nagyon jó!!!!Remélem indén még lesz fojtatása!!!Nagyon várom a következő részt!
#6 Mr.Ice 2005. 12. 25. vasárnap 17:44
COOL!
#5 KundK 2005. 12. 25. vasárnap 00:13
Megfigyeltétek már, hogy az amerikai történetekben a legfiatalabb mindig legalább 18? :)
Ott mindenki őrzi a szűzességét!
#4 MADMAN 2005. 12. 24. szombat 18:48
Imádom ezt a történetet. Nekem megvan mind a 15 rész de csak angolul. Tervben volt hogy lefordítom, el is lett kezdve, de...
Gratula a fordításhoz a többit is kérjük!!!!!!!!!
#3 György 2005. 12. 24. szombat 17:15
Kellemes nagyon jó kis történet.Remélem lesz folytatás is...
#2 zoy11 2005. 12. 24. szombat 14:06
nagyon jó!
Remélem egyszer lesz folytatás is...
köszönjük!
#1 Törté-Net 2005. 12. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?