A+ A-

A hipnózis 3. rész

Vágytam rá! Igen ez a megfelelő szó, vágytam rá, hogy érezzem anyámat. Érezzem az illatát, a teste melegét, érezzem a mellbimbóját a számban megduzzadni, érezzem a bőre tapintását, a farpofáinak a kemény markolását, érezze a farkam a puncijának a forróságát. Most már, hogy a magamévá tettem, most már, folyamatosan vágytam rá! Alig bírtam magammal. Legszívesebben, folyamatosan dugtam volna, de volt egy kis bibi. Beállítottak az unokatesók. Szerettem Őket, de most anyámra vágytam, az első percekben nagyon nehezen fogadtam őket. Szerencsére csak egy napra jöttek. Andi és Klári, volt, hogy csak úgy megjelentek, telefonáltak és 10 perc múlva már itt is voltak, mint most is. Vidéken laktak, és ha bejöttek a városba, akkor nálunk szoktak aludni. Szerettem velük hülyülni, de most nehezen oldódtam. Anya rám szólt, hogy ne duzzogjak, majd holnap kárpótol, mégis nehezen telt a nap többi része.
A lányok a reggeli után elbúcsúztak és továbbmentek, ott maradtunk ketten. Az éjszaka gondolkoztam anyán, és elhatároztam, hogy annyiszor teszem a magamévá, ahányszor csak feláll a farkam egy nap alatt. Kíváncsi voltam, hányszor fog menni? Anya a konyhában pakolta a reggelink romjait, közben megbeszéltem vele, hogy rendrakás után csinálunk egy hipnózist.
Bementem a nappaliba, és elrendeztem a kanapén a párnákat. Anya is jött pár perc elteltével. Kék trikó volt rajta és egy mini szoknya, a szokásos nyári szerelése. Lefeküdt a kanapéra, és elkezdtük. Hamar transzba esett, elmondtam neki, hogy mit várok tőle.
- Akarj velem folyamatosan szeretkezni, ha kimondom, hogy SHIRAZ.
- Akarj velem mindenféle dolgot kipróbálni a sexben.
- Próbálj folyamatosan felizgatni.
- Legyél zavarban és pirulj el, legyél kislányos, ha kérem.
- Tegyél a kedvemre, bármit is kérek.
Csapos kút! Mondtam ki a felébresztésre szolgáló szót. Anyám magához tért, és mintha mi sem történt volna elindult a szoba felé, hogy rendet rakjon.
- SHIRAZ! szóltam utána. Fantasztikus ez a hipnotizálás, anyám megállt, visszanézett a válla felett és rám kacsintott, aztán megszólalt.
- Segítesz rendbe rakni a franciaágyat?
- Persze, de előtte dúljuk fel rendesen!
- OK, válaszolta elpirulva.
Teljesen beindultam a szűzlányos pirulásától. Utána mentem a hálóba.
- Feküdj le, mindjárt jövök.
- Ok, mondtam és egy szál sortban a franciaágyra vetettem magam. Anyám nem váratott sokáig, egy perc múlva nyílt az ajtó és ott állt fehérneműben. Fehér pamut bugyi és fehér melltartó a napbarnított testén és a fekete hajához. Tudta, hogy imádom a fehéret.
- Tetszem? Kérdezte szem lesütve.
- Nagyon. Válaszoltam miközben le sem tudtam venni a szemem róla. Alaposan végig gusztáltam. 35 éves sportos csinos szép nő. A napon szép, egyenletesen lebarnult a bőre. A fehér pamut bugyi, átmenet a tanga és a mami bugyi között, szépen feszült a szemérem dombján, a combjai között pedig tisztán látszott a bevágás, ahol kicsit már át is nedvesedett az anyag. A mellei pedig szépen feszültek a melltartó felső részén, a bimbói utat törtek maguknak a csipke minta között.
- Tudom már szeretkeztünk, de most mégis zavarban érzem magam, de nagyon kívánlak, meg akarlak kapni, úgyhogy nem érdekel. Ezzel elindult felém.
- Lassan gyere, ki akarom élvezni a látványt!
- Tetszik, amit látsz? Megállt, majd lassan, mint egy lassított felvétel, elindult felém, közben a ball kezével a mellét kezdte simogatni, a jobb kezével pedig benyúlt a bugyijába. Két lépés után az ágy előtt megállt és ott tapizta magát előttem. Hanyatt fekve voltam az ágyon a fejem alatt párna és ki voltam terülve. Csak bámultam anyámat, amint saját magát fogdossa, le sem tudtam venni a szemem róla. A farkam, mint egy rugó, szinte egy pillanat alatt megtelt vérrel, amint anyám, bugyin át is láthatóan nedves pináját figyeltem.
- Szeretném, ha rám ülnél. Én anyám bugyival fedett pináját bámultam, anyám meg az én sortból kikandikáló kemény faszomat. Lassan a franciaágyra térdelt és előre hajolva elindult felém. Éreztem a matracon minden egyes mozdulatát. A jobb lábamat a lábai közé vette és úgy araszolt felém. A térdem fölé érve megállt és felegyenesedett, leengedte a testét és a pináját a combom alsó feléhez nyomta. Éreztem még bugyin keresztül is, hogy milyen forró és nedves. Lassan elkezdte a combomhoz nyomkodni. Fantasztikus látvány volt, kicsit feljebb emelkedtem, hogy jobban lássak. Ő rám hajolt és megcsókolt. Reggel hajat mosott és ott volt a hajában az a friss illat, piszok jó érzés volt beletúrni. Attól féltem, hogy ráélvezek a hasára, nem akartam elpazarolni egy adagot sem, mindet bele, ha lehet. Kibújtam az ölelésből és szóltam neki, hogy közel vagyok. – Szeretnék beléd élvezni, gyere, ülj bele.
- Várj, ne siess. A mai első alkalom legyen orális. Megfordult és a fejemet a combjai közé vette, úgy térdelt rám, a fejét előrehajtva pedig bekapta a farkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.95 pont (109 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 01. 23. szombat 15:58
Folytasd.
#11 feherfabia 2016. 01. 6. szerda 05:28
Egész jó!
#10 Rinaldo 2016. 01. 5. kedd 11:50
Seggbe is dughatná.
#9 sztbali 2016. 01. 4. hétfő 20:59
Tetszik.
#8 sunyilo 2016. 01. 4. hétfő 18:11
Nem romlik a színvonala, csak így tovább!
#7 papi 2016. 01. 4. hétfő 12:58
Nagyon jó, folytasd.
#6 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 08:26
Nekem és a feleségemnek nagyon tetszik a sorozat, folytazsd.
#5 veteran 2016. 01. 4. hétfő 08:03
Egyszerűen jó.
#4 listike 2016. 01. 4. hétfő 07:24
Nagyon tetszik a sorozat, folytatsd.
#3 A57L 2016. 01. 4. hétfő 06:07
Végre meg jött a folytatás,remélem lesz még,mert nagyon jó.
#2 zoltan611230 2016. 01. 4. hétfő 03:47
Jó....
#1 Törté-Net 2016. 01. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?