A+ A-

Nyári kaland a Vágon

Fura dolgok tudnak megesni az emberrel. Főleg a lányával. Mert a férfiakkal is történnek mindenféle dolgok, de korántsem olyanok, mint velünk, nőkkel. Ennek az lehet az oka, hogy a dolgok általuk történnek és velünk. Más a helyzetünk a világban, de ezzel nem mondtam valami gyökeresen újat. Azonban, aki meghallgatja a történetemet, bizonyára egyet ért velem.
Az Vág szép folyó, nagy folyó, rengeteg ligetes résszel és rengeteg szigettel, rengeteg fürdésre, játékra, napozásra, időtöltésre, szerelmeskedésre alkalmas területtel, és rengeteg is ott nyáron a fürdőző és napozó ember. Aki járt ott, tudhatja és tanúsíthatja.
A Vág mellett nyaraltunk egy faluban a férjemmel és három másik családdal, férj - feleség felállásban mindenki. Úgy adódott, hogy a lányok bementek vásárolni a közeli városba egy kocsival, nekem viszont nem volt kedvem, a fiúkkal tartottam, akik pecázni és fürdeni mentek a folyóra, egy általuk ismert járatlan helyre, lakott helytől messze. Már a harmadik napot töltöttük ott a folyó szigetecskével ellátott kanyarulatában a zöldben, fürdéssel, pecázással, evés - ivással. Úgy volt estére se megyünk be a faluba, kinn töltjük az éjszakát, de a férjemnek másnap mégis be kellett szaladnia Nyitrára valami fontos ügyben, s mi négyen maradtunk, én és a három fiú, akiket már rég ismertem, de csak felületesen, messziről, egyiküket még látni sem láttam soha, csak most.
Úgy telt a nap, ahogy szokott, kinn hevertünk a parton, néztük a vizet, amikor Béla, az egyik hármójuk közül megkérdezte nem megyek - e egy kicsit úszni, én pedig csatlakoztam. Nem gyanakodtam, pedig nem lett volna haszontalan, hiszen korábban többször észrevettem, hogy mustrálgat engem a fürdőruhának nevezett semmiben. Hazudnék, ha azt mondanám, meglepett, hogy tetszek neki, az volt az igazság, tudtam, folyton rajtam legel a szeme. Kicsit be is nedvesedtem ott lenn, mert soha a férjemen kívül mással nem volt kalandom, amióta férjhez mentem. Talán hiányzott is nekem egy kis változatosság, szóval nem óvatoskodtam, mentem bizalommal.
Egyszer csak azt éreztem a vízben, hogy a combom belső részéhez ér valami. Azt hittem hal jött nekem, hiszen a vízben nem egyszer megtörtént már, de a simítás megismétlődött. Béla keze volt az. Igyekeztem elúszni, de ő se szó, se beszéd, magához rántott, akár az áram. Amennyire lehetett dulakodtam, de nem akartam, hogy a többiek észre vegyék, és ez volt a baj. A dulakodásban ő volt a jobb. Ez mindig így van, ha férfi és nő dulakodik, és a férfi elszánt. Kezdtem megijedni, mi lesz ebből. Béla sokkal erősebb volt, magához szorított, igen hatékonyan kezdett fogdosni mindenfelé, azt se tudtam, mit csináljak, közben akár a láz, úgy szaladt felfelé bennem az izgalom. A többiek messze voltak, már nem láthattak bennünket, a szigetecske közénk került, ember semerre, amerre néztem. Ekkor villant át először az agyamon, talán nem kellene ilyen veszettül védekezni, hanem ha már így alakult, hogy nem kerestem a félrelépés lehetőségét, és most ez a lehetőség maga tolakodott ide, talán nem kellene kemény védekezésbe kezdeni. Hallottam Béla farkáról, viccek szóltak róla, mint Móricka csillapíthatatlan pinaéhségéről, de nem vettem komolyan. Most viszont ez jutott eszembe azonnal, és felkeltette a kíváncsiságomat, mint a macskának a babrálás. Gyengült az ellenállásom, és ezt Béla azonnal érezte. Különben izgalmas volt nagyon ez a tilalmas smacizás. Úgy döntöttem, nem leszek elrontója annak, ami tőlem függetlenül jött, lemérem a fiú farkát, ha egyáltalán eljutunk addig, de ha nem jutunk el, akkor is nagyon izgi délelőtt lesz. Gondoltam, engedek neki egy kicsit, no nem sokat, csak annyit, amennyitől benedvesedik a bugyim, aztán valahol egy jót masztizok a bokrokban, ha már kellőképpen felhúzott az udvarlás. Esetleg ha úgy adódik, hogy kinyal, nem állítok akadályt, és még arra is kész voltam, hogy kézzel oltsak a hevén, ha annyira rajta van a kangörcs, amiben immár nem sok okom volt kételkedni. A kezem olyan lesz, na és? A Vág vize lemossa, volt, nincs... de azért teljesen nem szántam el maga erre, mindössze átsuhant a fejemen, meg az is, hogy Béla erős, akár le is teperhet, mire észbe kapok, már fel is szúrt, mint a kukacot a horogra, és akkor jól nézek ki. Ezért megint csak óvatosabbá váltam, mert megtolatni mégsem akartam magam. Egy kis flört, rendben, de kefélni - ez valahogy csúnya hűtlenségnek tűnt.
A probléma azzal kezdődött, hogy az én tervem nem ismerte Béla, és nem szavazta meg. Azzal folytatódott, hogy a döntő pillanatban nem tudtam megállni, mert ő hozzám képest rémesen erős volt.
A keze mindenhol rajtam volt, s mire a folyó addig sodort, hogy végre a lábam leért, Béla remegve elkapta csuklóm, és a gatyájába tette. A híres fasz ott volt, csak ki kellett nyitni görcsösen összezárt kezem. Úgy jártam, mint a zsákmányolni szándékozó majom. A híres fasznak nem tudtam ellenállni, meg kellett fognom, meg is fogtam, de elengedni már nem tudtam. Azt hittem Laokoon kígyóját hordja a gatyájában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 09. 4. vasárnap 11:49
Nekem nem tetszett.
#11 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:37
Egész jó.
#10 papi 2013. 11. 30. szombat 13:45
Nem rossz
#9 tiborg 2012. 11. 27. kedd 04:58
Kicsit eros,de lehetseges.Ha az esz beporog a szextol,nincs kulturnyik csak uzekedo kanok vannak. Kulonosen ha nincs ellenallas,hanam nyitott kapu hivogat....
#8 v-ir-a 2011. 05. 8. vasárnap 21:36
ilyet inkább ne írj, ennek a bizarr kategóriában a helye..néhol erős erőszakot véltem felfedezni, ami engem nagyon taszít...de ettől még persze tetszhet másoknak,/nálam még 0 pontot sem ér így/
#7 sihupapa 2008. 12. 3. szerda 23:19
a három bunkó helyett lehetett volna három normális
kulturált ember.
#6 zsuzsika 2008. 09. 4. csütörtök 13:53
Csatlakozom Atihoz.
#5 Ati 2008. 03. 22. szombat 15:09
Így igaz ,,eznemigazz" kulturáltabban szebbletvolna az emlk.
#4 eznemigaz 2008. 03. 22. szombat 13:18
Nekem nem jött be ez a történet.Alpári három bunkó kan
#3 Sasha 2008. 03. 21. péntek 09:41
nagyon tuti, sokat írj még!
#2 kényeztetö 2008. 03. 20. csütörtök 10:50
Nagyon jó. Jó lett volna ott lenni! 10 Pont
#1 Törté-Net 2008. 03. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?