A+ A-

A nyeremény 12. rész - folytatás - Mi történt Svetával?

Már a sminkelés közben összeismerkedtünk Claraval, aki nagyon kedves volt.
Eli elmagyarázta, hogy Clara lesz a mi "dominánk", azaz a mi úrnőnk, a szerep kedvéért durván fog beszélni velünk, és durván is fog velünk bánni, mert nekünk félnünk kell tőle, de azért megnyugtatott, hogy nem fog igazán fájdalmas dolgot művelni, csak ennek nem szabad látszani a képeken. Én csalom a barátnőmet ebbe a helyzetbe, Clara cselédje leszek, Sveta pedig a rabszolgája és lesznek még más szereplők is.
- Ugye nem lesz baj? - kérdeztem halkan Svetát.
- Te kérded tőlem? Én még csak most kezdem...
- Jól van, csak mindent tegyél meg, amit mondanak, utána kérhetsz tőlem, amit csak akarsz! Megegyeztünk?
- Tetszik az ajánlat...
- Akkor nem hagysz cserben?
- Ne izgulj, a pincénél csak jobb jöhet!
Egy olyan terembe mentünk, ahol még azelőtt nem jártam, de a képekről ráismertem, ez amolyan kínzókamra volt, mindenféle durva dologgal.
Elkezdődött a munka, az ajtóban két nagyon izmos pasi állt, fekete bőrnadrág volt rajtuk, fekete kiszegecselt mellény. Az arcukat nem lehetett látni egy sisak volt rajtuk, amin csak a szemük látszott és a szájuknál egy zipzár volt.
Clara a trónon ült, onnan adta az utasításait. Rajta vörös latexruha volt, teljesen testre simuló, hosszúszárú fűzős csizma, köldök felett szintén fűzős volt a ruha, láthatni hagyva a fél - fél mellét, az arcát azonos színű maszk fedte a szája felett. A ruha jól kiemelte a nő kisportolt, izmos testét, széles csípőjét (csak később tudtuk meg, hogy korábban gyorskorcsolyázó volt).
A ruhából csak egy valami emelkedett ki, egy méretes mű - hímtag, persze vörös színben.
Én szintén műanyag fényes ruhát viseltem, ami a testemre tapadt. A színe neon - zöld volt. A nyakamig az egész testemet befedte, kivéve a lábam közét és persze rajtam is egy hosszúszárú és nagyon magas talpú és sarkú cipő volt. A hajam zselével volt átitatva és kontyba tűzve. Ja és majd elfelejtem, hogy a puncimba dugtak egy láncot, ami három közel pingpong labda nagyságú golyóból állt.
Egy férfi volt két póznához bilincselve meztelenül. Az idős férfi elé kellett térdelnem egy kancsót tartva a fütyije elé. A bácsi kopasz volt, kicsit pocakos és szeplős a bőre, Clara mögé lépett és lovagló pálcával csapdosta a fenekét és csúnyán kiabált vele. Ez elvonta kicsit a figyelmem, így mikor a férfi el kezdett pisilni, mellé ment, a kezemre is jutott és a földre is egy kicsi. Clara megharagudott rám és a pálcájával mutatta, hogy fel kell nyalnom, ami mellé ment, így gyorsan megtettem, úgy látszott, hogy a fotósok örülnek a balszerencsémnek. Szerencsére nem ment sok mellé, hamar fel tudtam nyalogatni a savanykás folyadékot. Mikor végeztem, a kancsóval a ketrecbe zárt Sveta - hoz kellett mennem. A kislányon csak egy nyakörv volt és egy pánt, ami a popsijába dugott műanyag rudit tartotta benn. A ketrec is csak akkora volt, mint egy átlagos kutyaház. Clara a lovaglópálcával megemelte Sveta fejét és nekem az arcára kellet öntenem az öreg pisijét. Sveti arcán undor volt látható, a haja átitatódott a pisiben és a pofaja csillogaott a sárgás cseppektől. Én kacsintottam rá, hogy más ne lássa. Vissza mentünk az öreghez, nekem keményre kellett szopnom löttyedt kis fütyijét, ami nem volt könnyű, akkor még nem tudtam, hogy az idősebb férfiak nem annyira potensek. Azt hittem, hogy a számba fog élvezni, de nem, Clarának más terve volt. Egy gyertyát tartott a bácsi kemény fütyije elé és rácsorgatta a forró viaszt. A bácsi ordított egyet. A öreg fasz hamarosan összezsugorodott és kezdett lepattogzani a megdermedt faggyú. Az öreg kezét kioldozták és ráhasaltatták egy padra, Clara parancsolta, hogy nyálazzam össze a mű - fütykösét. Én úgy csináltam, mintha igazit szopnék, Clara elégedetten mosolygott, és elfelejtett csapkodni a pálcájával, aztán az öreg mögé lépett és a brokiját bedugta az öreg hátsójába. Az öreg nagyokat nyögött, míg Crlara ki - be tolta a brokit, olykor kihúzta és a számba dugta, aztán vissza.
Később visszaült a trónjára, lábait széttárta és mutatta hogy nyaljam ki neki. Alul zipzár volt neki, amit kinyitottam, így férhettem a húsos punijához. Tetszett a punija és nagyon finom csalogató illata volt, belenyaltam és kiderült, hogy nagyon zamatos is. Így boldogan nyalakodtam, csak zavart, hogy időnkét a fenekemre suhintott. Nem fájt nagyon, de kicsit kellemetlen volt. Ezután beleültetett az ölébe illetve a mű - fütyijébe. Ez jól esett, de nem hagyta, hogy elélvezzek. Odarendelte a két őrt az ajtóból, kiknek a nadrágjuk nem szokványos volt, csak két gombot kellet kioldani és teljesen hozzáférhetőek voltak. Két igen gusztusos fasz került a kezembe, amiket szívesen fogdostam és gyömöszöltem a számba felváltva. Sokkal jobb érzés volt ezzel a két szép darabbal foglalatoskodni, mint az előbb az öregével. Nagyon hamar bekeményedtek és használhatóvá váltak pechemre, mert az úrnő elorozta előlem őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike
2014. 12. 31. szerda 16:59
Jó. Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 04. 10. csütörtök 05:48
Jó lett a befejezés. Válaszolok rá!
#2 mackó2009
2012. 10. 27. szombat 21:18
kiváló történet Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 01. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!