A+ A-

A nyeremény 10. rész - Munka a fiúkkal

Következő nap kezdtük a munkát a fiúkkal. Nagyon örültem, hogy én Gino - t kaptam partnernek, mert őszintén szólva első látásra belezúgtam. Ildike Bettino - t kapta partnerül.
- Izgulsz? - kérdezte Eli.
- Inkább izgatott vagyok, szeretném magamban érezni Gino - t.
- A vágyad teljesülni fog, csinálj mindent úgy, ahogy tanítottalak és oda lesz érted a fiú!
- Bízhatsz bennem, mindent beleadok!
Banális alaptörténetünk volt, Gino engem korrepetál, kedves velem, én beleszeretek, mikor kimegy pisilni, én meglesem, de lebukok, ő számon kéri én sírva fakadok, ő vigasztal, megcsókol, aztán...
Mikor láttam Gino - t pisilni, legszívesebben azonnal elé rogytam volna, de várnom kellett a soromra. Mentával átitatott zsepit kaptam, hogy segítse előcsalni a könnyeimet, Gino megemelte az államat és azt mondta:
- Né iszguj!
Olyan édes volt, ahogy magyarul próbál hozzám szólni, én elmosolyodtam, ő közelebb hajolt és megcsókolt, ajkai finomak voltak, nyelvét átdugta és finoman smároltunk, éreztem ahogy nedveim beindulnak a puncimban, belecsókolt a tenyerembe, aztán egyenként minden ujjamat végig szopogatta, kigombolta a blúzom és a pici melleimet puszilgatta, aztán a pocimat is. A combomat kezdte simogatni, míg végre elérte a punikámat. Összerezzentem, annyira jól esett, a bugyusomon keresztül simogatott. Mindketten egy kanapén ültünk, ő elém térdelt, szétnyomta a térdeimet, félrehúzta a bugyimat.
- Szép punszid van. - mondta, közelhajolt és benyalt a punikámba. Kis híján egyből
elélveztem, ő folytatta a nyalakodást és az ujjait bedugdosta a hüvelyembe. Közben persze meg - megállt a fotózás kedvéért. Aztán felállt a fiú elém, levette a pólóját és rácsodálkozhattam szép izmos felsőtestére. Mosolygott rám, aztán letolta a nadrágját és előugrott gyönyörű farkincája. Közelebb lépett és a szám elé tolta a fütykösét, én megmarkoltam, ahogy Elitől tanultam és húzogattam a kezem rajta, a bőr a makkon előre hátra mozgott. Teljesen lenyűgözött a játékszerem, hátrahúzva a bőrt, puszit nyomtam a hegyére, aztán nyalogatni kezdtem először a makkot, majd egész hosszában. A hasához nyomtam és a zacsiját puszilgattam, aztán visszatértem a fütyijére, rövid nyalakodás után mohó szopásba kezdtem. Megállítottak és egy pohár joghurtot adtak.
- Tudod a fiúknak takarékoskodniuk kel a spermával a látvány miatt, ezért az első menetben úgy teszünk, mintha a szádban élvezett volna el. Bekapsz annyi joghurtot, amennyit tudsz, aztán lassan ki engeded folyni a szádon a fütyi mellet. Így tökéletes lesz az illúzió.
- Pedig már annyira szeretném megkóstolni.
- Ne izgulj a következő lövet éles lesz!
Bekaptam hát két kanál joghurtot és aztán a Gino fütyijét, aztán újra kattogott a kamera. Az arcomat összemaszatolta a joghurtos fütyijével, aztán visszadugta számba. Aztán hozzám hajolt a fiú és lenyalogatta az arcom. Szünetet tartottunk. Gino Elivel beszélt.
- Gino azt mondja, nagyon érzéki lány vagy, imád veled dolgozni és már alig várja, hogy jól megdugja a punikádat!
- Köszönöm! - csak ennyit tudtam kinyögni, fülig elpirultam.
A szünet véget ért visszahelyezkedtünk a reflektorok elé. Gino újra számba adta az összezsugorodott szerszámát és én örömmel leheltem bele életet. Olyan különlegesnek éreztem, hogy a fütyi annyira meg tud változni a kényeztetésem által. Olykor kivettem a számból, hogy megcsodálhassam ezt a szép darabot, felnéztem a fiú arcára, aki rám kacsintott. Gino ledöntött a kanapéra, lehúzta bugyimat, széttárta a combjaimat és újra benyalt a punimba, aztán az ujjait tologatta belém, én a szám szélét harapdálva figyeltem a srácott, aki elmélyülten foglalkozott testemmel. Gino nagyon érzékien foglalkozott velem és én az orgazmus közelében éreztem magam folyamatosan. Térden állva felegyenesedett és kicsit lentebb húzott és a fütyijét a punimhoz igazította, de nem nyomta be csak odadörgölte a makkját. Már ettől is majd elélveztem, aztán makkját a hüvelybejáratomba tologatta, de csak kicsit és ez őrjítő volt, már annyira vágytam, hogy belém csússzon tövig.
- Dugd be kérlek! - csúszott ki a számon.
- Tukt bé? - Nézett a szemembe huncutul.
- Igen, akarom a fütyidet! - kiáltottam, lenyúltam, a derekába kapaszkodva magamra
húztam a fiút, akinek a fütyije csaknem teljes hosszában belém csúszott. Annyira vártam ezt, hogy azonnal elélveztem. Ahogy puncim lüktetése alább hagyott, Gino mozogni kezdett, először lassan tologatta húzogatta a forró kolbiját bennem, aztán kicsit gyorsabban. A fotós kérésére meg kellett fordulnom, a kanapéra térdelni, Gino hátulról hatolt most a punimba. A csípőmbe kapaszkodva diktálta ritmust, a zacsija a csiklómnak koccant minden behatolásnál. Isteni volt, ahogy az egyik pillanatban kitöltött, aztán csaknem üresen hagyott. Gino először csak az egyik lábát rakta fel mellém a kanapéra aztán mindkét lábbal mellettem állt a kanapén, így teljesen a popsim felől hatolt be és vénuszdombomat döfködte belülről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 03. 28. kedd 09:01
Szupiii
#6 feherfabia 2015. 01. 2. péntek 06:14
9P
#5 listike 2014. 12. 31. szerda 15:03
Ez igen.
#4 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:45
Nagyon jó.
#3 mackó2009 2012. 10. 27. szombat 21:15
bevállalós a csaj
#2 Attila 2010. 07. 16. péntek 00:16
Nagyon tuti sorozat, élveztem minden részét!
#1 Törté-Net 2009. 07. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?