A+ A-

A nyeremény 4. rész - A felkérés

Reggelinél megkaptuk a beosztást. Mindenkinek megmondták mikor hol kell lennie, persze előtte végeznünk kellett a kosztümössel, fodrásszal és sminkessel is. Ezen a napon a lányok diákegyenruhás sorozatokat csináltak, de engem külön munkára hívtak Dasha lakosztályába.
- Dasha és mi is úgy gondoljuk, hogy veled komolyabb munkákat is végezhetünk - mondta Eli. Nem szeretnénk, ha úgy éreznéd, hogy bármire rákényszerítünk. Itt látod ezeket a fotóalbumokat, amikben különböző sorozatok vannak. Most magadra hagyunk egy órácskára, azt kérjük tőled, hogy attól függően, hogy melyik sorozatban lennél benne szívesen csoportosítsd az albumokat! Amit nem akarsz elvállalni, azt dobd ebbe a kartonba, amiben nem vagy biztos, azt told az asztal bal oldalára, és amit szívesen elvégzel azt a jobbra. Nem szabad félned nemet mondani, veled már így is nagyon elégedettek vagyunk. Viszont arra nyomatékosan megkérlek, hogy az albumokról és a különmunkákról ne mesélj a többi lánynak! Rendben?
- Persze, értek mindent.
Dasha és Eli elmentek, én egyedül maradtam egy fotelben ülve az albumokkal. Megfogtam a legfelsőt és kinyitottam. Dasha-t láttam egy másik lánnyal. Dasha fiatalabbnak látszik, a partnere nagyon csinos, kicsit idősebb mint ő. Egy ágyban fekve ébredeztek, majd ölelgették egymást, levették a pizsit és úgy pózoltak, sok pozitúrában is megmutatták a puncijukat jól szétnyitva a lábukat, vagy rendesen bedőlve hátulról. Később simogatták és puszilgatták egymást, belenyaltak egymás puncijába és az ujjaikat is bedugdosták egymásnak, de nem csak a punijuk, hanem a popsijuk lyukába is. Amit láttam felizgatott, önkéntelenül a puncimhoz nyúltam. Az albumot a jobb oldalra raktam és izgatottan nyúltam a következőért.
Egy osztálytermet láttam, ahol épp óra vége van és a diákok kimennek, csak egy lány marad és egy nagyon helyes fiú. A fiú a helyén ülő lányhoz lép, lehúzza zipzárját, kiveszi a pöcörőjét és a megmutatja a lánynak. A lány megfogja a szerszámot, miközben a fiúra mosolyog, aztán bekapja és szopja azt. Egy kép arra utal, hogy a történteknek tanúja a tanárnő, akit Eli alakít. A következő képeken a fiú eltorzult arcát mutatják, a lány nyitott szájjal és lehunyt szemmel vár, aztán a fiú pöcéjéből fehér izé csapódik a lány arcára és szájába. A lány mosolyog és nyalogatja a száját, majd újra szopogatja a fiú fütyijét. Végült rémült arccal veszik tudomásul, hogy lebuktak. A látottak számomra nagyon újak voltak, de egyben izgatóak is. Szerettem volna én is megfogni a fiú szerszámát, puszilgatni és kíváncsi voltam a fehér izére is. Az album a jobb oldalra került. A kezem remegett, a szívem a torkomban dobogott.
A következő albumban a tanárnő a lebukott tanulókkal egy szobában van. A nő mérges, a gyerekek lehajtott fejjel állnak. A tanulók levetkőznek, miközben a tanárnő egy pálcát tart a kezében. A fiú úgy 15 éves lehet és nagyon jó alakja van, látszik, hogy sportol. A fekete rövidhajú lány fiatalabb, úgy kb. velem egyidős. A fiatalok az asztalra támaszkodnak, a tanárnő a fenekükre csap a pálcával. A nő észreveszi a fiú mereven álló farkincáját és megmarkolja. A fiút az asztalra ülteti és ölébe hajolva szopni kezdi azt. A lány ezt látva magához nyúl. A tanárnő levetkőzik, nagy puha mellei a súlytól kissé ereszkedettek, és nagy barnás bimbók díszítik azt. A két fiatal a két mellen osztozva kezdik szopni a bimbókat és kezeik a nő testén vándorolnak. A következő képeken a tanárnő az asztalon fekszik hanyatt, a fiú az asztal előtt állva fütyijét a nőbe dugja, a lány a nő szája felett térdel, aki a puniját nyalogatja.
Eddigre már a sortom teljesen átázott, a fülem veresen izzott. A lány a nő hasára hajolva fogadja az arcába a fehér krémet, aztán a szájában összegyűlt a folyadékot a tanárnő szájába csurgatja. Néhányat visszalapozva, bedugtam kezem a bugyimba és kis pöckömet birizgáltam, iszonyatosan sikamlós volt a punim, annyira nedves voltam, mint aki bepisilt. Annyira felhúztak a látottak, hogy két percen belül elfogott a jóleső remegés. Persze az album a jobb oldalra került.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 12. 26. kedd 07:38
elgyorsultak az események
#6 sipospista 2017. 03. 25. szombat 11:57
Nem rossz
#5 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 08:22
8P
#4 listike 2014. 12. 30. kedd 17:26
Még jobb.
#3 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:43
Nem rossz.
#2 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:12
felgyorsulnak az események
#1 Törté-Net 2009. 01. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?