A+ A-

A nyeremény 11. rész - Bizarr kalandok

Közre fogtuk Guzeppe-t megfogtam a megduzzadt szerszámát és Ildi éhes szájába adtam. Mivel én húzogattam a bőrt a faszon én irányítottam a szopást. Guzeppe átölelt engem és a popsimba markolt, erről ez jutott eszembe, hogy az ő popsija nekem sokkal inkább kéznél van, így benyúltam a férfi résébe, erre ő kicsit hátrébb nyomta a seggét. Tudtam, hogy azt kívánja, amire én is gondoltam, így kenőanyagért a saját lábam közé nyúltam, majd óvatosan kezdtem betolni Guzeppe végbelébe az egyik ujjam. A fasz a kezemben megrándult és éreztem, hogy még keményebbé válik. Éreztem, hogy a férfi popsi lyuka nagyon laza, ezért ismét megmártottam ujjaimat a punimban, majd a középső három ujjam nyomtam fel a fotósunknak. Guzeppe felhördült és csípője életre kelt, lábait terpeszbe rakva, térdeit megrogyasztotta, így jobb hozzáférést biztosított nekem és Ildinek is, aki mohón szopta a férfi kolbiját.
- Áááááááááááááááááááááááh - hörgött Guzeppe és magját Ildike szájába pumpálta, miközben végbelének záróizmai az ujjaimat szorongatták. Leguggoltam és lesmároltam a kislányt, persze kapni akartam a férfi spermájából egy kis ízelítőt. Nyelvem édes harcot vívott Ildu virgonc nyelvével, miközben minél több kantejfelt próbáltam átkanalazni a saját száma.
- Pisz-pisz? - kérdezte Guzeppe?
- Óh szi! - válaszoltam a férfire mosolyogva.
- Mit akar? - kérdezte Ildike.
- Le szeretne pisilni minket.
- Ja, okés! Szi-szi! - kiáltotta Ildi és a férfire mosolygott ő is.
Guzeppe behunyt szemmel koncentrált, a nemi szerve akkorra már a felére zsugorodott. Lassan csordogálni kezdett a vizelet, én a tenyerem alátettem, hogy felfogjam, aztán a mellkasomra kentem a meleg pisit, ekkor vékony, de erősebb sugárban kezdett folyni a pöcéből a pisi. Guzeppe felváltva irányította az én és az Ildi testére a meleg folyadékot.
- I am thirsty. - dünnyögtem.
- Si? Va bene! - mondta Guzeppe és pöcösét megemelve az arcomba irányította a vizeletét. Én először az arcomat fürdettem, meg majd a számat kinyitva engedtem be a savanykás folyadékot.
- Én is, én is! - kiáltotta Ildike.
Guzeppe megértette, miért kárál a kislány és most az ő arcát célozta meg. Ildi jó nagyra tátotta a száját, ami megtelt és oldalt folyt ki belőle a meleg pisi én onnan próbáltam lefetyelni még egy kicsit, amíg a fotósunk el nem apadt. Guzeppe letérdelt és össze-vissza csókolgatott bennünket, majd hátára feküdt a könyökére támaszkodva.
- Come in girls, pees me!
- Azt szeretné, hogy pisiljük le. - fordítottam Ildikének.
- Hol?
- Hát állj az arca elé, biztos szeretné megkóstolni a pisikédet!
- Okés! - és a kislány már el is helyezkedett.
A férfi belenyalt a kislány kelyhébe.
- Hú ez nagyon jó, de így nem biztos, hogy tudok pisilni.
- Ne izgulj, csak ereszd el magad!
Én a kislánnyal szembe álltam a férfi feje felé, széthúztam a nagyajkaimat és Ildike csupasz vénuszdombjára pisiltem, persze onnan mind a Guzeppe szájába csurgott, aki nagyokat nyeldekelve itta a pisimet.
- Ez lenyeli a pisidet. - suttogta Ildi.
- Had nyelje, ha jól esik neki.
- Jövök én is!
- Okés, mert én már elapadtam.
Így Ildike ott folytatta, ahol én abbahagytam tovább töltve Guzeppe szomjas száját. Én a kislány mögé álltam és átkarolva kezdtem irányítani, látni akartam, ahogy Ildi vizelete beteríti a fotós egész arcát és igyekeztem a memóriámba vésni a képeket, amik nagyon tetszettek.
Mikor Ildike is elapadt, Guzeppe habzsolni kezdte a kislány kelyhét, míg ő el nem élvezett. Én észrevettem, hogy Guzeppe farka éledezik, ezért rácuppantam és jó keményre szoptam, hogy beleülhessek és újra magamban érezhessek egy igazi brokit, ezzel persze eleget téve a férfi múltkori kérésének. Mire Ildike felocsúdott én már észt veszejtve lovagoltam.
- Olyan szép vagy Nóci! - suttogta a kislány - ha pasi volnék én is megdugnálak.
Nem igazán tudtam válaszolni, mert útban voltam egy jó nagy orgazmus felé, a férfi fasza teljesen kitöltött, a hüvelyemben mozogva finom kisüléseket okozott testemben, amik végül egy augusztus 20-i tűzijáték nagyságúvá nőttek. Lihegve kuporodtam a sarokba, míg Guzeppe az ölébe kapta Ildikét és beigazította kis puncijába a lőcsét. A lányka hihetetlenül lazán csúszott a karóra. A férfinek nem lehetett nehéz a kislányt mozgatni a lőcsén, hisz Ildike nem lehetett több 30 kilónál. Lentről tökéletes rálátásom volt az izgalmas jelenetre és jól láttam,ahogy Ildi teste görcsbe rándul, és szinte magába szívja a méretes férfi dorongot. Guzeppe mellém ültette a kislányt megmarkolta a szerszámát és minket nézve masszírozta egyre gyorsabb ütemben, végül hörögve spriccolt az arcomra és az Ildikéjére, majd szemben velünk ő is a földre rogyott. Barátnőmmel gondosan lenyalogattuk egymást, aztán újra lezuhanyoztunk...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2017. 03. 28. kedd 09:04
smile
#7 junior10 2015. 01. 2. péntek 06:38
Jo
#6 feherfabia 2015. 01. 2. péntek 06:23
8P
#5 listike 2014. 12. 31. szerda 15:56
Jó.
#4 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:46
Nem rossz.
#3 mackó2009 2012. 10. 27. szombat 21:16
Tetszik hogy mindent kipróbál!
#2 fiesta14 2009. 09. 30. szerda 19:07
humm.. tulajdon képpen nem rossz
#1 Törté-Net 2009. 09. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?