A+ A-

A nyeremény 2. rész - Vakáció és munka

Másnap délelőtt fürdőruhás fotózással kezdtünk, de most már ezek beállított sorozatok voltak, először a medencénél, aztán a sziklákon, a parton és a vízben is. Mindkét fürdőruhában be kellett mutatkoznunk és nem volt lehetőség öltözőt keresni. Persze volt, aki elbujt egy bokor mögé, de én ezt olyan idétlennek tartottam. Angi és Ildi sem volt szívbajos, Anett és Dóri is simán átöltözött. Kattogtak a gépek, igazán vidám munka volt.
Ahogy az ebédhez gyülekeztünk egy limuzin futott be a kastély elé. Egy marcona biztonsági őr futott az ajtóhoz és nyitotta ki. Meglepetésünkre egy velünk egykorú lány lépett ki a kocsiból, kedvesen ránk mosolygott és bement a házba.
- Segítsetek lányok! - szólt Eli és a limó csomagtartójából egy rakat csomagot adogatott
ki. Minden lánynak jutott belőle a nagybőröndön kívül, amit a gorilla cipelt fel. A másodikra cipekedtünk egy lakosztályba. Hát ilyet csak filmben láttam eddig, baldahinos ágy, színes TV, hifi, hatalmas sminkelő asztal, saját fürdőszoba, hidromasszázs-káddal. Mindannyian el voltunk ájulva. Biztosak voltunk benne, hogy a csajszi a főnök lánya.
Az ebéd előtt bemutatták nekünk Dasha-t, aki a tavalyi ukrán modellverseny döntőse. Az előző nyáron ő is üdülni jött, mint mi és munkája elismeréseként jár ki neki a lakosztály, a limó és miegymás.
- Lányok! Itt a példa előttetek, hogy mi nem fukarkodunk a jóval, ha ti mindenben együttműködtök és maximumot nyújtjátok.
Dasha-nak egyáltalán nem volt szép arca, bár kétségtelenül csinos volt. Most éreztem, úgy először, hogy tényleg van esélyem és el is határoztam, hogy mindent megteszek a sikerért.
Délután bemutató fotózáson vettünk részt. A fotózás szereplője Dasha volt. Tényleg lenyűgözően mozgott a kamera előtt, alig hallatszottak utasítások, a lány tette a dolgát.
Könnyű nyári ruhában kezdte, aztán kigombolkozott és fehérneműben folytatta, aztán ledobta a melltartóját. A lányok felhördültek. Én azt figyeltem, hogy alig nagyobb a melle az enyémnél. Az ujjait a bugyijába dugta és úgy tett, mintha le akarná venni. A lányok mellettem, sugdolóztak, izgultak, hogy leveszi vagy nem. Végül megtette letolta a bugyiját és úgy pózolt tovább. Teljes természetességgel nyitotta szét combjait és mutatta meg a kamerának és nekünk a punciját. Engem lenyűgözött, amit csinált és a látvány is. Én még nem láttam ilyen puncit, nagy dús redői voltak neki.
- Szükségünk lenne egy partnerre a fotózáshoz. Ki vállalja?
- Én! - kiáltottam fel.
- Jól van Nóri, menny öltözz át!
Bementem hát, ahol már várt a szépítészeti stáb. Kaptam új sminket, megigazították a hajam és kaptam bele fehér fityulát, megkaptam a ruhámat, ha ugyan azt ruhának lehet nevezni... Fehér magas sarkú cipő, fehér combfix, fehér csipke bugyi és egy szobalány kötényke ami fekete, fehér csipkedíszítésekkel. Mikor megláttak a lányok felhördültek. Eli elmagyarázta a történetet:
- Gondolom egyértelmű, hogy szobalány vagy? Italt hozol tálcán az főnöknődnek, aki megkér, hogy kend le testét naptejjel. A mozdulataid legyenek lassúak, mosolyogj, és olykor nézz a kamerába! Rendben?
- Persze.
Kezembe nyomták a tálcát egy pohár gyümölcslével, olyan karibi stílusban díszítve. Távolabb a medencétől csináltak néhány fotót, ahogy közeledem. Megérkezem, lehajolva nyújtom a poharat. Persze minden lényeges mozdulatnál meg kell merevedni, hogy a fotósok megtalálják a helyes szöget egy jó fotóhoz. Ez olykor nagyon fárasztó tud lenni, de nem bántam, hisz együtt dolgozhatok a sztármodell lánnyal. Később már a kezemben tartom a tubust és naptejet nyomok a nyugágyon hason fekvő meztelen Dasha hátára, aztán szépen kenegetem a hátát, a popsijára úgy kel csorgatnom a tejet, hogy a két félgömb közé csorogjon, megteszem, a tej megtalálja az útját, elsimogatom a gömbökön a folyadékot. Azt mondják markoljak bele a popsiba, megteszem, kattognak a gépek. A két fotós egyszerre dolgozik, különböző szögekből. Azt kérik kövessem ujjammal a gömbök közé folyt naptejet. A gerincére helyezem középső ujjam és lassan vezetem a vágatba. Dasha megemeli a csípőjét, így kicsit szétnyílik a popsija, én tovább hatolok, és megérzem a lány popsilyukát, ő felszisszen, rám szólnak:
- Folytasd! Mozgasd finoman az ujjad azon a ponton.
Én teszem, amit kérnek gátlás nélkül. Dasha feltérdel a nyugágyra, térdeit szétcsúsztatja, amennyire az ágy szélessége engedi, de mellkasa az ágyon marad, én átlépek az ágyon és az ő háta felett állok terpeszben. Előre dőlve folytatom a popsi simogatását.
- Nyúlj lentebb, fogd két ujjad közé a punciredőket!
Lejjebb csúsztatom ujjaimat és közrefogom a kisajkak redőit. Lágy húst öszzefogva a látható rész dúsabbá válik. Most azt kérik alulról nyúljak a lábak közé és tegyem ugyan ezt. Kérik, hogy másik kezem ujját csúsztassam a gömbök közé, mint korábban. Jobb kezem ujjai a redőket fogják közre, bal kezem középső ujja a vágatban, ujjam hegye a popsilyukánál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2017. 12. 26. kedd 07:27
Nagyon jól alakul.
#13 sipospista 2017. 03. 25. szombat 11:46
Pont jar
#12 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 07:36
9P
#11 listike 2014. 12. 30. kedd 16:27
Nagyon jó.
#10 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:33
ami talán egy kicsit rontja az összképet a történetnél az a hossza, lehetne 3-szorosa is, mint most van.
#9 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:31
jó a történet és jó a történet menete továbbá megfelelő a helyesírása
#8 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:30
jó mikor meztelenek a lányok és egymást izgatják és falják
#7 deajk2008 2014. 12. 1. hétfő 11:27
tetszik nagyon az olyan szituáció, mikor hölgyek el kezdenek játszani egymással
#6 A57L 2014. 04. 10. csütörtök 05:45
Egész jó lett.
#5 hairy_pussy 2013. 11. 5. kedd 05:24
10p
#4 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:09
alakul
#3 kukor 2008. 04. 8. kedd 22:23
alakul.nekem tetszik!
#2 Death 2008. 04. 8. kedd 10:51
Folytatást! Mielőbb!
#1 Törté-Net 2008. 04. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?