A+ A-

A nyeremény 5. rész - Az új munka

A fotózás előtt ideges voltam kicsit, a gyomromban ott volt a gombóc, de nem azért mert pornófotózásra készültem ( akkoriban még nem is ismertem ezt a szót ), csak egyszerűen nem szerettem volna csalódást okozni.
Dasha-val tornamezbe bújtunk így pózoltunk az első menetben. Barátnőm tornász lehetett, mert különleges dolgokat tudott művelni a testével. Én csak asszisztáltam mellette. A fürdőkádban folytattuk, ahol lezuhanyozva a mezeket, azok teljesen átlátszóvá váltak. Nekem nagyon tetszett a Dasha testére tapadó fehér mez, ami üvegszerűvé vált a víz hatására. A kád megtelt vízzel, habfürdőt öntöttünk bele, aztán bekapcsoltuk a fúvókákat, amiktől hamarosan nagy hab keletkezett. A habbal sokat hülyéskedtünk, így ez igen szórakoztató munkává vált és persze az idegességem is a múlté volt. A pancsizás után egymást szárítgattuk a nagy puha illatos törölközőkkel. Csókolóztunk egymást simogatva, és babaolajjal kenegettük egymás fiatal testét. Bőrünk csillogott, mellbimbóink ágaskodtak. A mosdókagylóra ültem, Dasha szétnyitotta lábaimat és belenyalt a puncimba, ami isteni érzés volt. Az előző napi élmények felújultak bennem, a szívem a torkomban dobogott. Dasha óvatosan feldugta nekem egy ujját, felsikkantottam, de nem a fájdalomtól, Dasha finoman mozgatta az ujját bennem és én elvesztettem a kontrolt magam felett. Barátnőm az ujját bennem hagyva a csiklómat nyalogatta tovább, ami olyan jól esett, hogy az orgazmus rám tört. Mondták, hogy folytassuk a hálóban. Én szóltam, hogy előbb pisilnem kell. Erre ők, hogy szuper, ők azt is lefényképeznék. Furcsán nézhettem, mert megkérték Dasha-t, hogy mutassa meg. Ő beült a kád túlsó oldalára szétnyitotta lábait, ujjaival széthúzta gusztusosan nagy redőit. Kisvártatva szép íves sugárban pisilt. Kicsit bizarr volta látvány, mégis vonzó. Mikor végzett én ültem a kádba, szétfeszítettem a punim és fülig érő szájjal pisiltem először közönség előtt.
A nagy ágyon én kaptam a feladatott, hogy kielégítsem Dasha-t és ez nagy örömömre szolgált. Szenvedélyesen simogattam, nyaltam, faltam a csaj minden porcikáját ujjaimat a puncijába és a popsijába is be kellett dugnom. Eszembe sem jutott, hogy esetleg kakás lehet az ujjam, minden természetesnek tűnt, csak az volt a lényeg, hogy élvezet okozzak neki. Dasha sem fogta vissza magát, sóhajtozott, nyögdécselt hangosan. A szám felé helyezkedett, a redőit szopogatva megtelt a szám, élvezettel szürcsölgettem a redők közt szivárgő édes szaftot, aztán széthúztam puha, húsos redőket, hogy a forráshoz férjek. A redők csaknem a teljes arcomat beborították, ez engem teljesen lenyűgözött, össze sem lehetett hasonlítani az én kis "bőrkinövésemmel". Dasha egyre inkább vonaglott miközben a csiklóját nyalogattam szopogattam, egyre kevésbé volt türelme megállni egy jó beállítás kedvéért. Többször benyaltam a hüvelyébe, mert nagyon ízlett ami onnan folydogált. A fotós szólt, hogy mindent bele, így Dasha a szájamon ülve élvezett el. Ritmikus izom összehúzódásai édes gyönyörnedvével töltötte meg a szám és nekem nagyon ízlett ez a folyadék. A stáb lelépett, mi összeölelkezve pihegtünk, ő végigcsókolgatta testem és ismét lábaim közé bújt. Úgy éreztem, elolvadok, annyira jól esett, amit csinált. Én hamar elélveztem, de ő nem hagyta abba, folyatta és én orgazmusból orgazmusba estem. Elveszítettem a fonalat és nem tudom hány orgazmust éltem át, csak arra, hogy az ebédet kihagyva délután ébredtem fel. Persze Dasha gondoskodott róla, hogy ne maradjak éhen. Nagyon jó érzés volt, hogy annyit foglalkozott velem. Hálásan kényeztettem most én őt. Ő egy nagy banánra gumit húzott és kért, hogy azt dugdossam a puncijába. Én szívesen tettem meg neki, örültem, hogy tetszik neki a játék. Lassan pumpáltam a banánt a hüvelyében, lenyűgözött hogy tudja magába fogadni csaknem az egész gyümölcsöt, aztán arra kért dugjam neki a másik lyukába. Popsiját kipúcsította és popsilyuka megnyílt előttem, így a hüvelynedvektől síkos banán könnyedén becsúszott. Dasha a lábai közt átnyúlva ingerelte a csiklóját. Nagyon izgalmas volt látni mindezt, a popsijában eltűnő banánt és a kecses ujjait, amint a húsos redői közt turkált. Miközben nyögve élvezett popsijának izmaival összegyűrte a banánt. Dasha pihegve oldalára dőlt, kihúzta magából a banánt, lehúzta róla a gumit, és szétnyitotta a meggyötört banán héját, bekapott egy darabot a banánból és közelebb hajolt és számba adta azt. Így majszolgattuk együtt a meglágyult édes gyümölcsöt.
Délután szabad voltam, így megnéztem néhány lány fotózását.
Kati hófehérben kezdte a munkát, egy egyedi blúz volt rajta ami csak a mellkasát takarta el, a mell feletti rész magas nyakú volt és csipke, akárcsak a blúz hosszú ujjai, kis sortja különleges szabással rendelkezett, a csipkeharisnyái harmonizáltak a blúz csipkebetéteivel. Persze fehér magas sarkú cipőt hordott, valamint egy fehér puha kalapot, két csurkába font hajában még két fehér gombóc volt. Kati rendkívül bájos volt és mondanom sem kell, hogy nagyon csinos.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50
2017. 12. 26. kedd 07:44
egyre izgibb Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2015. 01. 1. csütörtök 08:30
10P Válaszolok rá!
#4 listike
2014. 12. 30. kedd 18:57
Jó. Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 04. 10. csütörtök 05:44
Jó az újabb rész is. Válaszolok rá!
#2 mackó2009
2012. 10. 26. péntek 20:13
a kérésnek eleget kell tenni Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 08. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!