A+ A-

A nyeremény 8. rész - A tartozás kiegyenlítése

Este zöldbe öltöztem, még Dasha válogatta nekem a szerkót a múltkor. A cipő, a combfix, a tanga, miniszoknya és top. Kisminkeltem magam, ahogy tanultam, a tükörből nem az a lány köszönt vissza, aki otthon felszállt a buszra.
Mikor Eli szobájába léptem, ő a fürdőszobából lépett ki.
- Úristen, de dögös vagy! - kiáltott fel - Az én kedvemért öltöztél így ki?
- Igen, tetszeni akartam neked.
- Sikerült kistündér, gyönyörű vagy, de ezt akkor is mondanám, ha semmi nem lenne rajtad.
Odalépett hozzám átkarolt és megcsókolt, hevesen smároltunk percekig, én meztelen hátát és popsiját simogattam.
- Nem bánod, ha felveszlek videóra?
- Nem, dehogy!
Eli kezébe vette a kamerát és leült a foteljába, kellemes zene szólt.
- Táncolj, kérlek!
Én megbabonázva táncolni kezdtem, lassan kibújtam a toppomból, levettem szoknyámat, letoltam a bugyusomat, csak harisnya és tűsarkú maradt a lábamon. Érzékien simogattam saját testem, ami láthatóan tetszett Elinek. Hátat fordítottam, bedőltem, lábam közt átnyúlva simogattam a puncusomat. Eli ugyan azt tette magával, miközben tovább filmezett. A kisasztalra ültem vele szemben, lábaimat szétnyitottam, kicsi szirmaimat széthajtva, ujjamat a hüvelyembe tologattam. Ösztönösen csináltam mindezt, el akartam bűvölni a felnőtt nőt. Eli az ajkát harapdálta. A helyzet nagyon felizgatott és hamar elélveztem a saját ujjaim játékától. A padlón kúsztam Eli lábához, finoman simogatni és csókolgatni kezdtem. Lábszára párnás volt, de izmos. Elidőztem kicsit a combjánál, majd az illatos punijához közelítettem, Eli lejjebb csúszott, hogy jobban hozzáférjek és combjait széttárta. Örömmel nyalintottam be a húsos punijába, ő felsóhajtott. Lágyan nyalogattam, alig értem hozzá, ő hangosan sóhajtozott, megduzzadt csiklóját kezdtem szopogatni és középső ujjam a hüvelyébe dugtam.
- Jó kislány! Nagyszerűen csinálod, fantasztikus vagy!
- Ilyen finom zaftos puncit élvezet nyalni.
- Csináld csak kicsim, ha így folytatod, hamar a mennybe röpítesz!
Szenvedélyesen habzsoltam tovább barátnőm szeméremtestén, míg ő tényleg nagyot élvezett, édes zaftot fröcsögve az arcomba. Én nem hagytam abba barátnőm kényeztetetését tovább nyalogattam csak közben lentebb csúsztam és az anusát izgattam nyelvemmel, amennyire tudtam be is dugdostam nyelvem. A szoros gyűrű engedelmesen nyílt meg a nyelvem hegyén, aztán egy ujjamat dugtam be.
- Nézd ott van a síkosító, kend az ujjaidra! Jó!
- Persze.
A tubusból az ujjaimra nyomtam és két ujjamat nyomtam be Eli puha forró popsijába. Lassan mozgattam a kezem és gyönyörködtem Eli hullámzó testében, gyönyörű nagy mellei a lélegzetvételtől külön életet éltek.
- Jól csinálom?
- Nagyon is, de fér még több is a popimba és a punim is üresen tátong.
Így hát még egy ujjamat feltoltam Eli popójába és a másik kezem ujjait a pinusába dugdostam. Eli sikítozva jelezte, hogy nagyon élvezi a játékot. Két kezem ujjai összeértek Eli forró testében. Elin újra végigsöpört az orgazmus.
Áttelepedtünk a francia ágyra, de Eli előtte beállította a kamerát, hogy távolabbról vegyen minket. Eli egy nadrágra szerelt műpéniszt csatolt fel rám, az ágyra fektetett és rám ült. Gyönyörű teste felettem hullámzott, belemarkoltam nagy melleibe, ujjaim közé csíptem a bimbókat. Eli megemelkedett és a popojával ereszkedett a brokiba. Megfogta a kezem és az ujjaimat punijába irányította. Éreztem az ujjaimnak dörgölődő műfaszt, amint az csúszkált barátnőm hátsó hüvelyében.
- Érzed, milyen sok hely van benn még?
- Ez nagyon különleges, olyan lágy síkos és forró a barlangod!
- Mozgasd kicsim a fürge ujjaidat, baszd meg jól a pinusomat!
Eli az ágy szélére térdelt és kért, hogy a brokit a pinusába toljam. Miközben egyenletesen pumpáltam a gyönyörű popsiját néztem, a tökéletes félgömböket és ahogy a broki mozgott a hüvelyszájnál, mozgatva a popsilyukat is, ez annyira vonzotta a tekintetemet, hogy nem bírtam megállni, hogy hüvelykujjamat feltoljam Eli anusába.
- Ez az kislány, ez nagyon fincsi!
Az agyamat egyre inkább rózsaszín köd lepte el, a másik hüvelykujjam is feltoltam és a kettőt két irányba mozgattam, miközben persze a felcsatolt brokival Eli hüvelyében ügyeskedtem. Nagyon izgalmas volt látni, hogy tágul Eli popsilyuka, két ujjamat széthúzva szinte beláttam a mélybe. A brokit kihúztam a hüvelyéből és az anusába mélyesztettem, kis mozgolódás után visszanyomtam a pinusába, és így váltogattam a lyukakat, míg Eli nagyot nem élvezett.
- Nóri cica te igazán tehetséges vagy!
- Köszönöm.
- Nincs mit köszönnöd, én köszönöm!
- Te tanítottál!
- Ó kicsim, ezt nem lehet tanítani, vagy van érzéked hozzá, vagy nincs! Nekem elhiheted, Isten adta tehetséged van a szexhez. Van egy ötletem, gyere velem! - Eli elindult az ajtó felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 08:58
7P
#5 listike 2014. 12. 31. szerda 09:56
Nagyon jó.
#4 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:45
Egész jó.
#3 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:18
nagyon jó történet
#2 Attila 2011. 02. 15. kedd 14:18
Szuper sorozat, igazán jó kis történet!
#1 Törté-Net 2009. 05. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?