A+ A-

A nyeremény 6. rész - Beszélgetés Elivel

Később felmentem Dasha szobájába megnézni azokat a bizonyos albumokat. Újra megnéztem azokat, amiket már láttam. Aztán pedig belelapoztam, azokba, amiket még nem láttam. Az egyikben egy szőke nőt láttam és egy kislányt, aki fiatalabb másolata volt a nőnek, úgy gondoltam, hogy anya és lánya. Rengeteg játékszerük volt, különböző méretű mű - fütyiket szopogattak és a tíz év körüli kislány bedugdosta ezeket az anyja hüvelyébe, némelyiket a popsijába is. A nő bemutatta, ahogy egy 30 centis hajlékony darabot, csaknem egészében a torkára nyomott. Aztán a kislány a kezét dugta be anyjának hüvelyébe, nem csak az ujjait, hanem a teljes kézfejét, aztán még a másikat is. A kislány mindkét kézfeje eltűnt az anyja hüvelyében, mintha csak próbált volna visszabújni a méhébe. Következő képeken a nő simogatta a szöszike puniját, széttárva megmutatta a fiatal szeméremtestet. Ujjára valami átlátszó gélt kenve a kislány punijába dugdosta, aztán a popsikába is, végül egyik ujját a kis popsiba, a másikat a punikába. A kislány az ujjal a puncijában pisilni kezd, mire a nő nem hajol el, hanem kinyújtott nyelvvel álja útját a vizeletsugárnak és élvezettel fürdeti arcát a sárgás folyadékban.
A következő albumban alig ismertem fel Elit. Fiatalabbnak látszott, más volt a haja és talán a melle is kisebb volt még. Vörös szexi alsónemű volt rajta csak. Izgatóan pózolt az első oldalakon, aztán megjelent 9 férfi a farkukat fogdosva. Csinos pasik voltak, vegyesen fehérek és feketék, kisebb farkúak és egy két méretes darab is, de egy közös volt bennük, mindegyik meglátogatta Eli száját. Néhány pasi bemártotta a fütykösét Eli punijába és a popójába is, de lényeg láthatóan az volt, hogy lefröcsköljék Eli arcát és száját, mert erről készült a legtöbb kép. Megmutatták az Eli szájában összegyűlt folyadékot, aztán azt hogy lenyelte mindet.
A következő albumban a főszereplő egy fekete hajú, fekete testhez álló bőrszerű ruhában pózoló nő volt, a kezében lovaglópálca, ostor, vagy egyéb fenyítő eszközöket tartott. Minden partnerét bántotta és kényszeríttette valamire. A partnerei többnyire meg voltak kötözve, vagy bilincselve, a nyakukban nyakörvet hordtak. A szőke nő a lányával is közöttük volt. A nőnek rá kellet ülni egy nagy gumikúpra. Teljesen szétfeszítette a nő puniját. A nő gyertyába helyezkedett, a lánya két kezével tágította és húzta szét anyja hüvelyét, a fekete nő pedig tejet öntött bele, a kislány kirántotta a kezét, a tej kifröcskölt az visszaszűkülő hüvelyből. A maradékot a nő lánya szájába csorgatta. A következő képeken a kislány kézfejét az anyja fenekébe dugja. Egy hátra bilincselt kezű férfi jelenik meg a képen a fején egy zippzáros maszk van, a kislány feláll és a férfi fütykösét megfogva a földön fekvő anyjára irányítja azt. Akkor a férfi pisilni kezd, a kislány gondoskodik arról, hogy az anyja minden porcikájára jusson a sárgás folyadékból, aztán bekapja a csöpögő slagot és keményre szopja. A fekete nő megdugatja magát a férfivel, de végül a kislány szája telik meg a fehér krémmel, aki az anyja szájába csurgatja át azt. A férfi száján lévő cipzárt kinyitják, majd mindhárman szájába pisilnek. A bizarr képek felkavarták a gyomrom, mégsem tudtam lerakni az albumot. Úgy gondoltam beszélnem kell Elivel, vacsinál szóltam is neki.
- Gyere fel a szobámba, ott nyugodtan dumcsizhatunk.
Együtt mentünk fel a szobába.
- Van kedved egy habos fürdőhöz?
- Hát, miért ne...
Eli vizet engedett a nagy kádba, és egyéb olajokat is. A kádat körbe rakta gyertyával és meggyújtotta azokat. Levetkőzött és felém fordult. Én csak néztem őt.
- Nem tetszik a testem? Nem vagyok már olyan csinos, mint Dasha.
- Ó, dehogynem, nagyon szép vagy!
- Örülök, hogy ezt mondod. Te nem vetkőzöl le?
- Ó, hát persze.
Ledobtam a ruhám és követtem a kádba Elit. A víz kellemes volt és jó illatú.
- Na, miről szeretnél velem beszélni?
- Hú, hát sok mindenről. Láttam az albumokban sok képet, amiről nem tudom eldönteni, hogy milyen lehet csinálni...
- Hát a többségüket csak akkor tudod meg, ha kipróbálod.
- Na jó, de mégis, milyen az amikor bedugják a fütyit a punidba, meg a popsidba? És mi az a fehér izé, ami kijön a fiúkból.
- Gondoltam, hogy lesz bőven kérdés. Az, amikor a fiúk bedugják a puncinkba a fütyijüket, gyakorlatilag a lényege az egész szex - dolognak. A fiúknak mindig ez a végcéljuk, és a nők punija is azért válik síkossá, hogy ezt meg tudják tenni. Igazából ez arra szolgál, hogy szaporodjunk. Az a fehér izé, a sperma, ami ha a puniba jut, megtermékenyülhetünk és babánk lehet. Az emberek azonban rájöttek, hogy mindez túl jó ahhoz, hogy csak akkor csinálják, mikor gyereket szeretnének, sőt a szex a legélvezetesebb dolog a világon, mint ahogy már te is megtapasztaltad. Ugye?
- Aha.
- Hogy ez a játék minél érdekesebb legyen sok egyéb dolgot is szoktunk csinálni. Ezeknek az a lényege, hogy minden résztvevőnek jó legyen. Ilyen például, amikor popsiba dugnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 08:40
8P
#7 listike 2014. 12. 31. szerda 07:38
Jó.
#6 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:44
Elmegy.
#5 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:15
Tetszenek a váratlan fordulatok.
#4 Nóra 2008. 11. 12. szerda 01:40
Volt valami bibi, de hamarosan olvashatod a 4. részt is. Bocsika!
#3 Death 2008. 11. 11. kedd 21:28
Alakul, csak valahol egy rész kimarardt, mégpedig a negyedik.
#2 Ede 2008. 11. 11. kedd 20:42
Egyre izgisebb!
#1 Törté-Net 2008. 11. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?