A+ A-

A nyeremény 3. rész - Melegedő események

Izgatottan ültem a limóba, Dasha bekapcsolta a hifit. A kocsi persze légkondicionált volt. Én már nem tanultam oroszt a suliban, így angolul kommunikáltunk és persze kézzel-lábbal. Dasha malibu likőrt kevert az ananász-léhez, és mondta kóstoljam meg. Nem szoktam alkoholt inni, de ez ízlett. Dasha sokat dicsért, és állandóan valamely testrészemen landolt a keze, de nem éreztem tolakodónak, sőt örültem, hogy ilyen jó barátok lettünk. Dasha ismerte a várost, tudta, hova kell mennie. Egy gorilla mindenhova elkísért minket, de megtartotta a tisztes távolságot. Benéztünk néhány butikba és Dasha nem hagyta, hogy én válasszak, olyan cuccokat nyomott a kezembe amit én még sosem viseltem. A fülkében készségesen segített öltözni, vetkőzni és én próbáltam a sexi fehér-neműket, áttetsző blúzokat és a falatnyi miniszoknyákat. Egy fekete alsónemű volt rajtam teljesen áttetsző anyagból, mikor újra azt mondta, hogy nagyon szép vagyok, hátulról átölelt és a nyakamba csókolt, finoman simogatott mint délelőtt, de ez most nem a kamerának szólt, hanem nekem és énrám is nagyobb hatással volt most. A testem hamar lángolt és lehunytam a szemem. Dasha becsúsztatta a bugyimba a kezét és a nunikámat kezdte simogatni. Önkéntelenül is széttettem a lábaimat. Dasha gyakorlottan simogatott, két ujjával széthúzta nagyajkaimat és a középső ujjával simogatott. Most értettem meg igazán miről beszélt Angi, szinte kicsi áramütéseket éreztem, mikor hozzám ért, közben csorgott valami a punimból, szívem dobogását a fülemnél éreztem, hamar izzadni is kezdtem, pedig nem szoktam és hamarosan megtapasztalhattam, mi is az orgazmus. Még kapkodtam a levegőt, mikor Dasha lágyan megcsókolt.
Bevásároltunk és az új szexi rucikban folytattuk az utunk, még vettünk magas sarkú cipőket is, aztán fagyiztunk. Dasha incselkedett a fiúkkal az utcán sőt még férfiakkal is kikezdett. Már sötétedett, mikor beültünk újra a limóba. Jól esett a hűsölés. Dasha italt kevert, belekortyolt, hozzám hajolt, megcsókolt és átengedte a hűs italt a számba, majd a nyelvét is átdugta. Most smaciztam először életemben. Felém nyújtotta a poharat, most én kortyoltam. Dasha letolta a bugyiját és a kezem a punijához húzta. Megsimogattam a dús punciredőket, ő felsóhajtott és eldőlt az ülésen én folytattam a simogatást, próbáltam úgy csinálni, ahogy ő tette velem és arra is emlékeztem, hogy elégítette ki magát Angi. Dasha búgva élvezkedett, lenyúlt ő is és bedugta ujját a hüvelyébe és ki be mozgatta, aztán megfogta egy ujjam először a szájához húzta, megnyalogatta, majd szopogatta, aztán a punijához nyomta. Rám kacsintott, én tudtam mit jelent, lassan dugtam befelé a hüvelyébe az ujjam. Nagyon forró volt és nagyon síkos. Hamar tövig csúszott az ujjam, így kihúztam és újra be. Dasha bíztatott és a csípője mozgatásával kezdte a tempót diktálni. Megállt, újra megfogta a kezem, de most két ujjam kezdte szopni, így a két nyálas ujjam nyomtam be a nunijába, felsóhajtott és erős kavarásba kezdett az ujjaimon. Szinte a frászt rám hozta, ahogy sikítva elélvezett. Örültem, hogy viszonozni tudtam a kedvességét. Újra csókolóztunk.
Eli este azt mondta, hogy ha gondolom beköltözhetek a kastélyba, és engedélyt kapok, hogy a új rucijaimat is hordjam, de én mondtam, hogy nem akarom ott hagyni a barátaimat, így visszamentem a többiekhez aludni. Angi és Ildi örült is nekem, de néhányan elfordultak, mikor megjöttem, Anett Vicával sugdolózott láthatóan rólam, de engem nem zavart különösebben. Angi elmesélte, hogy Ildivel ők mindent bevállalnak, mint én. Mindketten 60 pontot gyüjtöttek a délután, mint Dóri, Gyöngyi és Kati is.
Sok minden történt velem egy nap alatt, ezért hamar elnyomott az álom. Arra ébredtem, hogy valaki mellém bújik. Angi volt az.
- Nem bánod, hogy ha ide bújok.
- Dehogy is...
- Úgy felizgatott, amit Dashával csináltál ma.
Angi átölelt és simogatni kezdett és én már tudtam mit akar. Biztatásként megsimogattam a mellét. Jó érzés töltött el, ahogy a melléhez értem. Ő közelebb hajolt és csókolózni kezdett velem. Ujjai hamar megtalálták a csiklómat és ügyesen izgatták azt, jól esett volna mozogni, de nem akartam zajt csapni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 12. 26. kedd 07:32
nagyon jól bonyolódik
#5 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 07:42
8P
#4 listike 2014. 12. 30. kedd 16:49
Jó.
#3 A57L 2014. 04. 10. csütörtök 05:45
Jól alakul.
#2 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:10
bonyolódik
#1 Törté-Net 2008. 04. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?