A+ A-

Fogadásból 5. rész

A nap hátralévő részében már nem találkoztak egymással. Laura nagyon ideges volt. Jodie a fénymásolóba küldte, és csip-csup munkákat bízott rá, esélye sem volt arra, hogy lássa a férfit. Nagyon gyorsan elmúlt a délután, és vészesen közeledett a 8 óra.
Amikor hazaértek és elmesélték a történteket Rose-nak, ő csak csendben fürkészte Laura arcát, érezte, hogy valahol sántít a beszámoló. Még feltűnőbb volt, hogy Laura kerülte a tekintetét, mintha titkolt volna valamit.
Két órával a találkozó előtt Laura gyomra már görcsben állt. Nem félt az estétől, sőt kellemes érzések kerítették hatalmukba, ha arra gondolt, hogy mi fog történni. Érezte, hogy a férfivel eltöltött órák alatt új emberré válhat, és olyan dolgokat ismerhet meg és élhet át, amit esetleg mással sosem. Az idegessége inkább abból adódott, hogy nem tudta, hogyan tovább. Jó, szeretkeznek egymással. És holnap? Vagy azután? Képes arra, hogy a szeretője legyen? Ráadásul mi van, ha nem felel meg a férfi igényeinek? Mi van, ha csalódik benne? Másfél hónap nagyon hosszú idő, ha olyasvalakivel kell együtt eltöltenie, akivel nincsenek jó kapcsolatban. Vagy mi van, ha neki nem jön be a pasi? Jól csókol, ezt már tudta, és isteni dolgokat tud művelni a kezével. De mi lesz, ha ez neki nem lesz elég, ha többre vágyik? És mi lesz, ha a férfi nem is akar többet belőle? Ha csak arra kell neki, hogy a szeretője legyen? Nem tudta képes lenne e érzelemmentes kapcsolatba bonyolódni egy olyan emberrel, akiről nem is tud semmit.
Gondosan letusolt, hajat mosott és testápolóval bekente bőrét. Most nagyon örült, hogy rendszeresen jár szoláriumba, így teste egyenletesen barnult le.
Végignézett az ágyra dobált szoknyák, nadrágok és blúzok tömkelegén, és bosszúsan húzta fel az orrát. Remélte, sőt nagyon vágyott rá, hogy a ruha nem marad rajta sokáig, de ha Ethan tervezett valamit és esetleg kimozdulnak a férfi házából, olyan holmit kell felvennie, ami megfelel minden igénynek. Végül egy Jacky által megálmodott és elkészített nagyon rafinált ruha mellett döntött. Aranyba váltó bézs színű, nagyon finom anyagból készült kis minicsoda volt ez, elől-hátul keresztpántokkal. A ruha rafináltsága abból állt, hogy a töméntelen pánt és szalag közül csak egyet kellett meghúzni, és az egész ruha leomlott a viselőjéről. Viszont hosszú ideig tart kibújtatni belőle az ember lányát, ha valaki nem tudja, melyik szalaggal is érheti el ezt. Melltartót nem kellett - nem is lehetett - hozzá felvenni, Laura egy hasonló színű csipke francia bugyit választott fehérneműnek, és egy aranypántos magas sarkú szandált húzott a lábára. Nagyon enyhe sminket tett fel, mindössze egy kis alapozót és pirosítót kent az arcára, szemét az arany és barna árnyalattal füstösre festette, szempilláját fekete festékkel emelte ki. Nagyon elégedett volt az eredménnyel, szemei a sminknek köszönhetően szinte világítottak arcában, már csak a rúzs hiányzott. Végül egy barackszínű szájfény mellett döntött. A haját beszárította, most lágy, csillogó hullámokban omlott szabadon hagyott vállára. Leheletnyi parfümöt szórt testének stratégiai pontjaira: a csuklója belső felére, a könyökhajlataiba, a füle mögé, a kulcscsontjára, végül egyet-egyet a térdhajlatba, biztos-ami biztos alapon. Szájfényt, papírzsepit, rágót és a telefonját beletette egy kis aranyszínű retikülbe. Végignézett magán a földig érő tükörben, és elégedetten biccentett a tükörképének. Ha ez nem fogja meg a pasit, akkor semmi.
A lányok dermedten néztek rá, amikor kilépett szobájából.
- Gyönyörű vagy - Rose még mindig úgy érezte, Laura nem mond el nekik valamit. Ahogy most végig nézett rajta, rájött, hogy valószínűleg több történt abban az irodában, mint amit barátnőjük nekik elmesélt. Laura most úgy nézett ki, mint aki csábítani megy, és nem hagyott kétséget afelől, hogy hogyan fog végződni ez az este. Remélte, hogy Laura nem sérül meg, és épségben jön ki ebből a félresikerült játékból.
- Ne felejtsd el megemlíteni neki, hogy a ruhát magam terveztem és varrtam - Jacky teljesen be volt sózva, jobban izgult, mint Laura maga. - Hátha valamelyik ismerőse vagy gazdag haverja felfedezi a tehetségem, és kiemel a pórnép közül.
Mindhárman elnevették magukat, ez egy kicsit oldotta a feszültséget. Laura az órájára nézett, de ebben a pillanatban csöngettek. Laura nagy levegőt vett és kinyitotta az ajtót. Kint egy öltönyös férfi állt és közölte, hogy Ethan Moore megbízásából jött, hogy elvigye Anderson kisasszonyt és hátraintett egy fekete limuzinra. A lányok összekuncogtak a háta mögött, Laura hátrafordult, összekulcsolták a kezüket, megölelték egymást, aztán Laura egy újabb, még nagyobb sóhajjal kilépett az ajtón. A sofőr kinyitotta neki a hátsó ajtót, megvárta, míg kényelmesen elhelyezkedik, azután besorolt a forgalomba és elindultak.
Ethan szinte tűkön ült. Nem szerette a várakozást. Pontossága az egyik érdeme volt, másoktól is elvárta ezt. Délután már nem találkozott a lánnyal és az órák csigalassúsággal vánszorogtak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:29
Ez nagyon jó lett.
#6 papi 2013. 05. 7. kedd 08:36
Bombajó
#5 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:46
Jóféle smile
#4 Remete D. László 2008. 12. 14. vasárnap 14:32
Fogócskázunk itt egymás körül, közben pótolom az olvasásban a hiányosságokat, és arra gondolok, most már ideje lesz gratulálnom Neked. Tetszik, ahogy bekukucskálhatok egy nő szemén keresztül a világba.
Örülök neki, hogy Téged is megtaláltak azok az olvasók, akik szeretik a kerekre írt történeteket, és szavaznak is Rád. Én is teszem.
További jó munkát! Itt is, Ott is, Amott is!
#3 pisti47 2008. 12. 11. csütörtök 04:32
Fasza
#2 sihupapa 2008. 12. 11. csütörtök 00:34
jóóóóóóó
#1 Törté-Net 2008. 12. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?