A+ A-

Hármasban szép az élet

A feleségem Szilvi és én a húszas éveink elején jártunk, mikor egymásra találtunk, majd nemrég összeházasodtunk. Szilvi tudott róla, hogy a házasságunk előtt sok nővel volt dolgom és én is tudtam róla, hogy ő sem tudná két kezén megszámolni, hány férfit fogyasztott annak idején mielőtt találkoztunk. De mindez már a múlté. Házasok voltunk és szerettük egymást és nem beszéltünk a múltbeli románcainkról. Egy bizonyos idő elteltével mindketten unalmasnak éreztük a helyzetet.
Szilvi csinos nő, gyönyörű testtel megáldva, amelyen nagy mellei dominálnak. Szőkésbarna, hátközépig érő, egyenes szálú haja nagyon szép keretet biztosít formás testének. Punciját mindig simára borotválja, és elvárja tőlem is, hogy ne legyen "őserdő" a farkam környékén. Ő 177 centi magas és 55 kiló, nekem pont ideális, de másoknak is biztosan tetszik.
Jó az ágyban és azt mondta, hogy én is jó vagyok. De valahogy mindketten éreztük, hogy valami hiányzik a szexuális életünkből. Két évvel ezelőtt megtaláltuk a dolgot, amit hiányoltunk.
Egy szép júliusi vasárnap délután nem volt semmi különösebb tennivalónk a ház körül. Csak ültünk és néztük a tévét Szilvi egy pohár vörösbor, én pedig egy üveg sör társaságában. Mindketten halálra untuk magunkat és többet ittunk, mint normális esetben.
Arról kezdtünk beszélgetni, hogy kimehetnénk a házunkhoz közeli parkerdőbe és szétnézhetnénk, mi történik arrafelé. Mindig szerettünk kijárni és nézni más embereket, akik kilátogattak az erdőbe egy gyors dugásra vagy egyéb pajzán játékok kedvéért. A feleségemmel a mai napig imádjuk a leskelődést.
Szilvia már becsomagolt egy hűtőtáskát néhány sörrel, amikor meghallottuk, hogy egy kocsi hajt be a nyitott kertkapunkon és beáll a kocsifeljáróra a garázsunk előtt. Már az autó hangjából gondoltam, hogy a legjobb barátom az, Árpi. Nem is tévedtem. Árpi átjött egy kicsit, hogy megszabaduljon rövid időre a felesége anyósától akiről mindig úgy beszélt, hogy ő egy igazi hárpia. Megkérdeztem a barátomat, hogy van - e kedve velünk tartani. Nem kellett kétszer mondani neki sem.
Hárman indultunk az útra, csak párszáz métert kellett gyalogolnunk, hogy elérjük az erdős területet. Ott kerestünk egy félreeső tisztást, ahol nem láthatnak meg mások, míg mi nézzük az autójukban dugó párokat. Szilvi felbontott három sört, és elkezdtünk beszélgetni arról, milyen pózokban kefélnek az emberek az autóban.
Árpin nem látszott, hogy zavarban lenne attól, amit csinálunk, tudom, hogy legbelül benne is megvan ez a perverzió. Sőt talán jobban szereti mint azt mi gondolnánk. Néhány sör után megpróbáltam rávenni Szilviát, hogy vegye le a blúzát. "Árpi előtt nem!" vágta rá ő. Mondtam neki, hogy Árpi már látta a melleit, mikor még nem voltunk házasok. A következő sör után újra megpróbáltam, arra számítottam, hogy újra nemet mond, de ő ennek ellenére felállt és levette a blúzát. Milyen gyönyörű mellek! Ahogy a barátomra néztem, azt vettem észre, mintha zavarban lenne. Szerencsére ez nagyon rövid ideig tartott. Mindig csodálta Szilviát, hogy milyen gyönyörű és még ráadásul okos is. (Programozó - közgazdász a végzettsége).
Szilvi visszaült a plédre mellém és hevesen csókolózni kezdtünk. Nemsokára lelkiismeret - furdalás nélkül elkezdtem játszani a melleivel, simogattam, a megkeményedett bimbóit húzogattam óvatosan. Ő pedig a farkamat simogatta, szorongatta a rövidnadrágomon keresztül, ami még rajtam volt. Egyikünket sem zavarta igazán, hogy Árpi egy méternyire sincs tőlünk, és lassan Szilvi sortjára csúsztattam a kezem, majd a csiklóját kitapintva masszírozni kezdtem az érzékeny részét. Majdnem meg is feledkeztünk arról, hogy a legjobb barátom ott ül mellettünk.
A rengeteg csókolózás, cici simogatás, fasz és punci dörzsölés után mindketten tisztára be voltunk indulva. Nem tudtuk, Árpi mennyire beizgult, a mi kis előadásunktól. Mikor nagy sokára ránéztünk szemben ült velünk a pléd másik végén és a faszát húzogatta. A feleségemmel egymásra néztünk, és szó nélkül elkezdtük magunkat megszabadítani fölösleges ruhadarabjainktól. Amikor Árpi meglátta, hogy meztelenek vagyunk abbahagyta a faszverést és nagy gyorsan ő is ledobálta ruháit.
Szilvi elkezdte szopni a faszomat. Először a makkom nyalta körül, lassan, érzékien, majd az egészet a szájába véve szopta és nyalta. Nyelvével elidőzött a fitymafékem körül, amitől még keményebb lettem. Árpi közelebb jött, hogy jobban lássa mit is csinál Szilvia. Tudtam, hogy közelebbről akarja látni a feleségem pináját amint szopja a farkam, miközben én simogatom és ujjazom a punciját. Közben Árpi tovább verte az addigra hatalmasra pumpálódott lüktető faszát. Meg kell jegyeznem, hogy Árpi teljes szeméremszőrzete le volt borotválva. Tudtam, hogy ez felizgatja a feleségemet.
Nemsokára az én faszom is olyan kemény lett, mint még soha és Szilvi négykézláb állt előttem. Egy szó sem hangzott, de mindannyian tudtuk, mi fog történni. Mögé kerültem, és izgatni kezdtem a pináját a farkam hegyével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 15:43
Szóljál Papi és segítek neked és a feleségednek.í
#11 cscsu50 2015. 07. 9. csütörtök 07:10
gyönyörű így hármasban féltékenység nélkül
#10 papi 2014. 04. 24. csütörtök 05:24
Nem rossz
#9 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:09
Egész jó.
#8 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:02
Nagyon jó.
#7 papi2007 2013. 10. 14. hétfő 13:33
engem is izgatna ha ketten basznánk meg a feleségem
#6 v-ir-a 2011. 12. 15. csütörtök 22:36
milyen jó éppen ráért egy barát smile
#5 v-ir-a 2011. 11. 27. vasárnap 16:51
sztem nem rossz...
#4 István 2009. 01. 21. szerda 08:36
1.A felesége anyósa az illető saját anyja - de miért kell ilyen bonyolultan - lehet azért mert hárpia...??
2.Kisfiúk,mikor szoktok már le arról,hogy az általatok megnézett pornó-filmeket meséljétek el ezeken az oldalakon.A saját tapasztalatok tökéletes hiánya,kiábrándítóan "ordít" ebből az írásból is!Gyenge!
#3 YONI 2003. 01. 26. vasárnap 07:49
GYENGUS
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 21:03
Tizenkettő egy tucat,sematikus.A szerző egy filmet ír le a rengetegből, mely mind közepes, vagy annál is gyengébb. Kihalt a fantázia.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?