A+ A-

Fogadásból 10. rész

Laura bájairól, de elég nehezen tudta türtőztetni magát. Szétnézett a lakásban, gyanítani vélte, hogy egyedül vannak. A lejátszóhoz lépett és lejjebb halkította a zenét, majd visszament a kanapéhoz és leült a lány mellé.
- Mennyit ittál? - kérdezte.
Laura grimaszolt egyet és megvonta a vállát.
- Nem eleget, mert félbeszakítottál - duzzogva lebiggyesztette a száját, kezével a rövid köntös alját kezdte gyűrögetni.
- Laura, beszélnünk kell. Mi lenne, ha főznék egy kávét, megvárnánk, míg kijózanodsz és elbeszélgetnénk egy kicsit?
- Nem akarok beszélgetni veled - Laura felemelte a fejét és közelebb húzódott a férfi testéhez - Szeretkezni akarok... Most... - karjaival átölelte Ethan nyakát és ajkait a férfi szájára szorította.
Ethan felnevetett, de eltolta magától.
- Én is... szívesen szeretkeznék veled, de előtte muszáj beszélnünk egymással. Tisztáznom kell veled néhány dolgot, és szükségem van arra, hogy meghallgass.
- Persze meghallgatlak... később - Laura az italtól kapott bátorsággal állt fel a kanapéról, és ellenkezést nem tűrően lovaglóülésben ráült Ethan-re. Megfogta a férfi kezeit és a saját derekára fonta őket, aztán lehajolt, hogy megcsókolja.
Ethan nem tudott és már nem is akart ellenállni, viszonozta a csókot. Kezei betévedtek a köntös alá, a lány meztelen fenekébe markolva húzta magához a régóta vágyott testet. Laura mohó hévvel csókolta, mozgott az ölében, tovább szítva amúgy sem elhanyagolható vágyát. Lesimogatta a férfi vállairól a zakóját, aztán kapkodva gombolni kezdte az ingét. Türelmetlensége ráragadt Ethan-re, kibújt a zakójából, majd segített Laurának, aki az ingét hámozta le róla. Mikor ettől is megszabadultak, Ethan bontotta szét a lányon a köntöst, aztán még szorosabban magához húzta, hogy érezze felsőtestén Laura meztelenségét. Szájuk nem vált el egymástól, habzsolták egymást, nyelvük szenvedélyes csatába bonyolódott. Laura keze közben nem nyugodott, már a férfi nadrágját bontogatta, nehezen boldogult a gombokkal, Ethan itt is a segítségére sietett. Kioldotta az övét, kézfeje óhatatlanul is hozzáért az ölében ülő lány ágyékához. Erősen megfogta Laura derekát, felemelkedett a kanapéról és egy mozdulattal letolta a csípőjéről a feleslegessé vált nadrágot a boxerével együtt.
Laura egy pillanatig sem habozott, marokra fogta a férfi merev szerszámát, és magába illesztette. Egyszerre sóhajtottak fel, ahogy egyesült a testük, Ethan szorosan ölelte a lányt, és hagyta, hogy az mozogni kezdjen rajta. Laura hajszolta, űzte a beteljesülést, nem vágyott most előjátékra és játékos gyengédségre, azt az érzést kereste, ahogy a férfi teljesen betölti, ahogy a szája hozzátapad az övéhez, ahogy a nyelvük a mozgásuk ütemét követve ingerli egymást, ahogy a férfi tenyere a köntös alatt a meztelen hátára tapad. Egyre hevesebb tempót diktáltak, önuralmuk határára érkeztek, Laura eltépte a száját Ethan-étől, hátradobta vizes haját, és úgy mozgott tovább, kicsit hátradőlve. A férfi azonnal lecsapott a mellére, ellentmondást nem tűrően szopogatta, szívta a kemény mellbimbót, felváltva kényeztette mindkét feszes halmot, kezével belemarkolt Laura fenekébe, így kényszerítve őt még gyorsabb mozgásra. Laura felsikoltott, ahogy a kéj elöntötte a testét, borzongva rázkódott meg, elmosolyodott, ahogy Ethan nyögve szorította magához, azon igyekezve, hogy őt még ne ragadja el az élvezet. Laura mozgása ringatózássá szelídült, apró csókokkal szórta tele a férfi arcát, haját, a szoros ölelésben mellkasán érezte Ethan heves szívdobogását.
- Megőrjítesz - nyögte a férfi a nyakába.
Laura felnevetett, és hatalmas puszit nyomott Ethan arcára.
- Vigyél az ágyba, édes - súgta szexisen mély hangon a fülébe.
- Ahogy úrnőm parancsolja - válaszolt a férfi szolgálatkészen, és még mindig a lány testébe merülve, megpróbált felállni. Összenevettek, amikor rájöttek, hogy Ethan lábai a nadrág és a boxer fogságába kényszerültek, így a férfi gyors mozdulattal lerúgta a cipőjét, megszabadult a zavaró ruhadaraboktól, aztán felállt és megindult.
- Merre? - kérdezte, ugyanis még sosem volt Laura szobájában, nem tudta, melyik ajtó rejti.
- Jobbra - felelte a lány, és belekapaszkodott a nyakába, egy pillanatra sem függesztve fel a szeretett arc puszilgatását. Folyamatos mozgásától Ethan érezte, nem sokáig tudja visszafogni magát. Rátérdelt az ágyra, és kedvesével együtt dőlt el rajta, maga alá temetve a lány testét. Lassan kezdett mozogni benne, a lehető legtovább akarta húzni az édes érzést. Két kezébe fogta Laura arcát, a könyökén támaszkodva csókolta meg, lassan, de keményen mozgott a lányban. Amikor úgy érezte, nagyon az élvezet határára került, kihúzta magát belőle, nem törődve Laura csalódott sóhajával. Amint visszanyerte maga felett az uralmat, újra beléhatolt, és folytatta az ingerlően lassú mozgást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:26
Nem lett rossz.
#7 papi 2013. 05. 30. csütörtök 05:14
Jóóóó
#6 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:48
Nagyon szép smile
#5 Kaszkadör 2012. 03. 29. csütörtök 13:24
Szép a befejezés smile
#4 v-ir-a 2010. 09. 3. péntek 23:55
Lynny grat... én egybefüggően olvastam el a 10 részt. Nagyon jó, nagyon tetszik. csak így tovább és persze 10 pont
#3 worluk 2010. 08. 29. vasárnap 19:26
Valami nagyon hiányzik az elejéről, úgy néz ki, mintha
egy mondat végével kezdődne a történet.
Pótolhatnád a hiányt.
Kösz.
#2 T 2009. 01. 8. csütörtök 21:17
Nem rossz! De azért nem ér 9.385 pontot napok óta! És köben nulla komment?!
#1 Törté-Net 2009. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?