A+ A-

Fogadásból 6. rész

Laura arra ébredt édes álmából, hogy két erős kar felemeli, és egy feszes, izmos testhez szorítva mozgásba lendül vele. Nem értette, hogyan aludhatott el, igazából nem is emlékezett rá, hogy mikor nyomta el a buzgóság. Eltartott pár pillanatig, míg eszébe jutott, hol van, és mit csinált néhány perccel vagy órával ezelőtt. Óvatosan kinyitotta a szemét, és Ethan mosolygó tekintetével találta magát szemben.
- Ébresztő Csipkerózsika, itt az ideje, hogy magadhoz térj és üdvözöld hűséges alattvalódat. -
Csókot nyomott a szájára és a fürdőszobába érve talpra állította a lányt. - Úgy gondoltam, amíg szunyókálsz, illatos fürdőt készítek neked, hogy felfrissülhess.
Laura álmos szemmel tekintett körbe. A fürdőszoba hatalmas volt. A helyiséget uralta a padlóba süllyesztett jakuzzi, amiben most illatos párát eregetve meleg víz zubogott. Az illat a tavaszi szellőre emlékeztette, friss volt és a harmat ígéretét hordozta magában. Teret kapott még a helyiségben egy zuhanykabin, és egy óriási tükörrel ellátott fürdőszobaszekrény, valamint egy kétszemélyes szauna is. Egy kis mini wellness területnek látszott az egész fürdőszoba, kényelemmel és komfort érzettel ruházva fel a felhasználóját.
Tekintete visszatért a ház tulajdonosára, aki egy szál törölközőben is, amit a csípőjére tekert, olyan elegánsnak hatott, mint valami főúr. Laura ijedten döbbent rá, hogy saját maga viszont teljesen meztelen, Ethan nem fáradt azzal, hogy bármilyen leplet terítsen rá. Elpirult, és szégyenlősen emelte a karjait a mellei elé.
- Ugyan, ne butáskodj, hiszen láttalak már meztelenül, sőt nem csak láttalak, éreztelek is - a férfi hangja finom tónust vette fel, csábításra készen ölelte át karcsú kedvesét. - Mivel egyedül nem éred el a hátad, úgy gondoltam, esetleg megengeded, hogy felajánljam a szolgálataimat. Hátmosásban egyszerűen verhetetlen vagyok.
Laura elmosolyodott, kezet nyújtott a mellette álló férfinak, és hagyta, hogy az belevezesse a kádba. Jó volt érezni, ahogy a meleg víz körbeölelte testét, orrát betöltötte a fürdőolaj illata, selymessége lágyan kényeztette bőrét. A pezsgés már habot kevert a nyugtalan víz tetejére, élvezettel eresztette át ujjai között a habpamacsokat.
Ethan közben maga is beült a medencébe és egy mozdulattal kikapcsolta a pezsgőfürdőt, a hullámok lassan ültek el körülöttük. Csend vette körbe őket, de ez egyáltalán nem okozott feszélyezett hangulatot. Csak nézték egymást, tekintetükben ki nem mondott vágyak és ígéretek lángoltak.
Ethan mozdult meg először. A medence széléről egy szivacsot vett fel, és addig fészkelődött, amíg Laura háta mögé nem került. Széttárt lábai közé húzta a lányt, a haját összefogta és az egyik vállán átemelve szabaddá tette a hátát. Laura a férfi térdeibe kapaszkodva tartotta meg egyensúlyát. Ethan kettejük közé csúsztatta a kezét, a szivacsot Laura fenekétől indítva emelte meg, végigsiklatva a gerincoszlopán. Nagyon gyengéden ért hozzá, fel akarta ébreszteni a lányban azt a szunnyadó szenvedélyt, amiben már részesítette egyszer. A szivaccsal végigsimogatta az egész hátat, a vállaktól egészen a vízben rejtőző derékig. Szinte észrevétlenül ejtette ki a kezéből a szivacsot, hogy ujjaival érezhesse a bőr selymességét. Nyaktól kezdve, csigolyáról csigolyára lépegetve simogatott végig minden kis szakaszt, finom borzongásokat váltva ki vele a lányból. Ujjai munkáját szája váltotta fel.
Laura nyakszirtjénél kezdte a becézgetést, nyelvével leheletfinoman érintette az illatos bőrt. Keze közben a víz alatt kalandozott, erős karjaival magához húzta a karcsú testet, hogy könnyebben hozzáférhessen.
Laura engedelmesen tűrte a kényeztetést, álmossága már rég a múltba veszett, érzékei felébredtek, újra megkívánta a férfit. Sóhajtott, amikor a tapogatózó ujjak a hasáról a lábai közé csúsztak. Szétnyitotta őket, hogy a férfi akadálytalanul vehesse be vágyának központját. Elgyengülve dőlt hátra, ahogy azok az ujjak megtalálták, amit kerestek. Mellei kiemelkedtek a vízből, Ethan nem is hagyta kihasználatlanul a helyzetet, szabad kezével simogatni kezdte a feszes halmokat. Laura tobzódott a kéj hullámain: Ethan egyszerre izgatta a csiklóját, kényeztette mellét és csókolta a nyakát, alig elviselhető gyönyört fakasztva a testéből. Fenekénél érezte a férfi gerjedelmét, viszonozni akarta a gyengéd kényeztetést, de Ethan megakadályozta, hogy elmozdulhasson pillanatnyi helyzetéből.
- Élvezd, ez most csak a tiéd - suttogta a fülébe.
Laura pedig engedelmeskedett. Elengedte magát, csak arra figyelt, hogy a férfi érintése milyen érzéseket vált ki belőle.
A nyakán kalandozó száj folyamatos borzongásra kényszerítette testét. A férfi meleg nyelve izgatóan ingerelte érzékeny bőrét, rövidre vágott szakálla apró karcolásokat ejtett rajta. A feszes ajkak a fülét sem hagyták érintetlenül: a rugalmas cimpát kóstolgatták, a nyelv játékosan járta végig a kagyló belsejét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:30
Egyre jobb.
#3 papi 2013. 05. 7. kedd 08:39
folytasd
#2 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:46
Csak így tovább! nyes
#1 Törté-Net 2008. 12. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?