A+ A-

A tanya ahol élünk 2. rész - András

A tanya, ahol éltünk több órás járásra volt egy kisvárostól, és a szomszéd tanyáig is egy jó órát kellett gyalogolni. A tanya körül lévő hatalmas földterületek a családunk birtokában voltak. Már csak hatan éltünk ott, két idősebb nővérem férjhez ment, és elköltözött.
A családfő a nagyapám, nagyon szigorú ember volt. A nagyanyám néhány évvel lehetett fiatalabb nála, nagyon szeretett engem, sokszor kiállt mellettem. Apám nemrég tért haza a háborúból, betegen. Anyám egy nagyon szép nő volt, szemei vidáman csillogtak, és izzott a levegő körülötte. Juli nővérem tizennégy éves múlt, engem Andrásnak hívnak, és két hete volt a tizenharmadik születésnapom.
Juli nővéremmel nagyon jóban voltam, nem volt titkunk egymás előtt, mindent megbeszéltünk. Mi gyerekek egy ágyban aludtunk. Mostanában reggelente többször arra ébredtem, hogy áll a cerkám. Elújságoltam a nővéremnek, aki azonnal látni akarta. Felhúztam a hálóingem, és félre hajtottam a takarót. Mosolyogva nézegette, majd marokra fogta, és finoman fejni kezdte. Csodálatos érzés volt, egyre keményebbnek éreztem a fegyverem. Rövidesen lüktetve lövelltem magomat a dunyhára.
- Jó volt Bandi - érdeklődött Juli nevetve.
- Isteni volt, hol tanultad ezt?
- Ha tudnád még mi mindent tudok, nagyon elcsodálkoznál.
Sajnos nem részletezte a dolgot, ébresztő volt mindenki ment a dolgára. Egy alkalommal a nagyanyámat kellett elkísérnem a szőlőhegyre. Nagyon korán indultunk, kapálhatok egész nap gondoltam. De szerencsére másképp alakultak a dolgok. A szőlő végén volt egy kis hajlék, és alatta borospince. Belépve dohos levegő csapta meg az orom, nagyanyám leült a sarokban lévő priccsre, és magához hívott.
- Gyere Bandikám itt az ideje, hogy férfivá válj. Vetkőzz, hadd lássalak!
Meglepetten vetkőzni kezdtem, rövidesen anyaszült meztelenül álltam a nagyanyám előtt. Szakértő szemmell méregetett, megtapogatott, megsimogatott, tetszett neki a látvány.
Egyik kezével a tojásaim alá nyúlt és finoman morzsolgatta azokat, míg a másik kezével fejni kezdte a keményen ágaskodó fütykösöm. Nagyon kellemes volt, hamarosan a nagyanyám markába élveztem. Ő mintha semmi nem történt volna mosolyogva folytatta áldásos tevékenységét
Pár perc múlva ismét keményen állt a fegyverem. Nagyanyám hanyatt dőlt, feltűrte a szoknyáját, és magára húzott. Éreztem, megmarkolja a fütykösöm, és a hüvelyébe igazítja, majd a lábaival átkulcsolja a derekam. Óvatosan mozogni kezdett alattam, és a forró, nedves hüvely teljesen magába fogadott. Isteni érzés volt, nagyon élveztem a dolgot. Kigombolta az ingjét és a peckesen ágaskodó mellbimbóit a számba rakta. Vadul szopni, rágni kezdtem a bimbókat, miközben gyúrtam, markolásztam a melleit. A magömlés olyan volt, mint egy vulkánkitörés. Elemi erővel robbantam nagyanyám hüvelyében, amit ő hangos nyögésekkel nyugtázott. Megsimogatta a fejem, és óvatosan kicsúszott alólam.
- Mától igazi férfi vagy Bandikám, de azért még sok mindent meg kell tanulnod
És valóban következő néhány hónapban nagyon sokat tanultam a nagyanyámtól a női testről, és a női lélekről is, mindkettőnk nagy nagy megelégedésére. A tanultakat Juli nővéremmel gyakoroltuk. Emlékszem, amikor a nagyanyám az orális szex rejtelmeibe vezetett be nagyon élveztem a dolgot. Elmondta, hogyha a nőket szájjal kényezteti az ember, ezért nagyon hálásak tudnak lenni. Alig vártam, hogy este Julin kipróbálhassam a tanultakat, az eredmény a legmerészebb álmaimat is felülmúlta. Lefekvés után rövidesen a szüleim szuszogva aludtak a szoba másik végében, de talán Juli is elszenderedett, eljött az én időm. Lehúztam a takarót a nővéremről, óvatosan szétnyitottam a lábait, és közéjük hasaltam. Először a combjai belső felét csókolgattam, így jutottam az alig pelyhedző puncihoz. Amikor először nyaltam meg a durcás szájra emlékeztető szeméremajkakat Juli megsimogatta a fejem, és még jobban széttárta a combjait. Szétnyitottam a szeméremajkakat, és belenyaltam a rózsaszín, nedves résbe, majd amilyen mélyen tudtam a hüvelybe toltam a nyelvem, és önfeledten lafatyoltam. Próbáltam a nyelvemmel megtalálni a csiklóját, ami sikerül is, megnyaltam, és éreztem beleborzong. Finoman nyalogattam az izzó gyöngyre emlékeztető klitoriszt, közben ujjam dugattyúkén dolgozott a kitágult hüvelyben. Juli a hajamba markolt, combjait összezárta, teste többször összerándult, és némán élvezett. Satuja engedett a szorításból, arcom a lepedőbe töröltem, és mellé feküdtem. Felém fordult, és hálásan szájon csókolt, én visszacsókoltam. Vadul csókolóztunk, olyan erekcióm volt, hogy szinte már fájt. Kezét a farkamra tette, és finoman fejni kezdte azt. Végig csókolta a mellem, a hasam, amikor a makkom körbe nyalta sikítani tudtam volna. Szájába vette a keményen feszülő hímtagot, és vadul szopta azt, miközben a tojásaim morzsolgatta. Lüktetve élveztem a szájába, nem rántotta el a fejét, sőt az utolsó csepp spermát is lenyalta a meggyötört szerszámomról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 07. 23. vasárnap 17:06
Undorító.
#15 feherfabia 2014. 09. 25. csütörtök 06:31
7P
#14 A57L 2013. 07. 26. péntek 05:21
Elmegy.
#13 papi 2013. 07. 6. szombat 20:49
kicsit gusztustalan, de azért nem rossz
#12 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 02:02
O.K.fejlodik.
#11 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:44
gusztustalan
#10 sikamika 2012. 07. 18. szerda 12:35
kicsit beteg . . .
#9 sipospista 2012. 06. 16. szombat 10:21
na ebbe már van minden...nem rossszzzzz
#8 Sun 2007. 11. 4. vasárnap 20:16
Talán az első rész az jobb volt.
#7 tiborg 2007. 08. 23. csütörtök 23:01
Johet a 3. eresztes,de kicsit
javits a stilusodon!?!?
#6 Smaster 2006. 12. 12. kedd 19:47
A vége 1 kicsit gusztustalan...:) Az első rész jobb volt, de ez is elmegy
#5 tibi 2006. 11. 29. szerda 01:03
Kárhogy elvankapkodva.
#4 Carad 2006. 11. 28. kedd 10:57
Hát ez jó szar!
#3 fixi 2006. 11. 28. kedd 01:38
király sztori :)
#2 gyuri 2006. 11. 27. hétfő 22:45
Ez egy kibaszott rasszista történet.
#1 Törté-Net 2006. 11. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?