A+ A-

A tanya ahol élünk 5. rész - Juli

Otthon üzenet várta nagyapát, a tanító úr üzent a tanyasi iskolából, hogy én és a bátyám ritkán látogatjuk az intézményt, és ha ezen nem változtatunk, megbuktat bennünket.
- A fene egye meg erről teljesen elfeledkeztem - - mérgelődött nagyapa - Julikám holnaptól minden nap eljártok az iskolába, és az öcsédet is viszed magaddal.
Másnap reggel mi is ott ültünk az tanteremben a többi gyerekkel együtt. A tanító úr, amikor belépett a terembe, és meglátott minket elmosolyodott.
- Á a két tékozló bárány visszatért az akolba. Haljam Juli lányom mit tanultunk az elmúlt héten.
Természetesen fogalmam sem volt, megszégyenülten, szemlesütve álltam az osztály előtt.
- Talán András tud segíteni a nővérének?
Bandi öcsém vigyorogva, tanácstalanul nézett körbe, az osztály kárörvendően röhögött.
- Ma tanítás után itt maradtok korrepetálásra, és ezt addig csináljuk, míg utoléritek a többieket.
Nagyon megijedtünk, mert a tanító úr korrepetálásainak igen rossz híre volt, ugyanis nagy előszeretettel alkalmazta a testi fenyítést. A déli harangszó elhangzása után a többi gyereket haza engedte, csak mi maradtunk az öcsémmel. Számtani feladatokat diktált, és azokat kellett megoldanunk, én hamar végeztem, de az öcsémnek nagyon nehezen ment. Arra is volt időm, hogy az asztala mögött dolgozatokat javító tanítót megfigyeljem. A tanítóúr az ötvenes évei vége felé járt, egyedül élt az iskolával egybeépített lakásban. Nagyon tetszett, hogy minden nap frissen borotvált, tiszta, és pedáns. Kis pocakja volt már, és bizony erősen kopaszodott, amit kis kefe bajusszal próbált ellensúlyozni. Lejárt az időnk, először Bandi vitte ki a dolgozatát. Mint várható volt elég sok hibája lett.
- Tízenkét hiba, tizenkét körmös - hangzott az ítélet.
Öcsém összeszorította az ujjait, és a tanítóúr keményen lesújtott a fa vonalzóval. Bandi könnybe lábadt szemmel, megszégyenülten somfordált ki a teremből. Félve vittem ki a papíromat, gondosan áttanulmányozta, majd szigorúan rám nézett.
- Nem is rossz ahhoz képest amennyit hiányoztál, de így is találtam öt hibát. A lányoknál a büntetés elfenekelés.
A térdére fektetett, keményen lesújtott, én pedig jajgattam mintha nagyon fájna. Az ötödik ütés után úgy éreztem mintha simogatná a sajgó fenekemet. Amikor felálltam tisztán láttam, hogy a farka keményen dudorodik a nadrágjában. Rájöttem nem vagyok közömbös a számára, ezért úgy döntöttem elcsábítom a tanítóurat. A következő napon szoknyát vettem fel, és mielőtt a korrepetálás elkezdődött volna levetettem a bugyimat. Direkt sok hibát vétettem a feladataimban, azért, hogy kemény büntetést kapjak. Bandi ma öt körmössel megúszta, boldogan rohant ki a teremből. Átnézte az én feladataimat is, aztán kíváncsian méregetett.
- Mi ez a sok hiba Julcsi, nem vagy te ilyen buta.
- Azért csináltam ennyi hibát, hogy a tanítóúr ismét megbüntessen. Olyan jó volt tegnap, hogy teljesen benedvesedett a bugyim. - válaszoltam szemlesütve.
- Úgylátszik nem ütöttem elég nagyot, majd ma keményebb leszek - vont az ölébe.
Úgy intéztem a dolgot, hogy a szoknyám felcsússzon, amikor a térdére fektet. Vártam az ütéseket, de nem jöttek, helyette finoman megsimogatta a fenekem.
- Ó de gyönyörű formás segged van te lány. Most mit csináljak veled?
- Ez nagyon jó tanítóúr, simogasson tovább. - biztattam.
Nem sokat kellett győzködnöm, ujjai kutakodva indultak a lábaim közé. Többször megsimogatta pelyhedző puncimat, aztán óvatosan szétnyitotta a szeméremajkaimat, és ujját a hüvelyembe tolta.
- Nagyon jó - ziháltam.
Ami igaz is volt, meg bátorítani szerettem volna a tanítóurat, nagyon felizgatott.
- Menjünk át a lakásomba, még meglát valaki - emelt le a térdéről.
Kézen fogott, és átvonszolt a tanterem mellett lévő lakásba, kulcsra zárta az ajtót, és lerogyott egy nagy fotelba.
- Julcsi, Julcsi te ezt előre kitervelted. Most már mindegy, mert nagyon felizgattál. Vetkőz,
hadd gyönyörködjek benned!
Pillanatok alatt ledobáltam a ruháim, és ott álltam fiatalon, hamvasan, anyaszült meztelenül. Közelebb léptem, gyengéden végig simogatta a testem.
- Gyönyörű vagy! - nyögte kiszáradt torokkal.
Láttam a nadrágja erősen dudorodik, kigomboltam a sliccét, és kihámoztam a nadrágokból a férfiasságát. Most már bármit tehettem volna vele, nagyon be volt gerjedve. Kézbe vettem a dolgot, finoman fejni kezdtem, emlékeztem rá, hogy ezt nagyapa is mennyire kedvelte. Rövid tömzsi farka volt, amit kidudorodó erek öleltek körül. Észrevettem, hogy a dorongja végén egy "könnycsepp"jelenik meg, tudtam közeleg a magömlés. Erősebben szorítottam a forró nyársat, és gyorsabban fejtem. Hamarosan hörögve élvezett, iszonyú mennyiségű spermát lövellve rám, a padlóra, és saját nadrágjára. Hangosan zihált, miközben én a puhuló péniszt babusgattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:53
Nem lett rossz.
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:02
Marha jó.
#5 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 03:53
Ditto #2
#4 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:51
csak így tovább
#3 sihupapa 2008. 10. 15. szerda 19:35
szupi
#2 tiborg 2008. 10. 13. hétfő 01:16
csak igy tovabb oregem!!(10)
kicsit rovidebb osszekoto szoveg,tobb akcio a recept !!
#1 Törté-Net 2008. 10. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?