A+ A-

A tanya ahol élünk 9. rész - András

Szerencsére Juli nővérem elintézett mindent a temetéssel kapcsolatban, én képtelen lettem volna rá. Néhány napig még nálam maradt vigasztalt, istápolt. A fiam magához vette egy most szült asszony, de csak rövid ideig tudta vállalni a szoptatást, sürgősen dadát kellett keresnem. Miután a nővérem haza utazott ideje volt talpra állnom. Ám azt megfogattam magamban, hogy soha többé senkit nem engedek ennyire közel magamhoz. Mától fogva a nőket csak használni, alkalom adtán kihasználni fogom. Élni fogok a hatalmam és a pénzem adta előnyökkel.
Ketten maradtunk Vilmával, a szakácsnővel a házban. Szigorú napirend szerint éltem, korán keltem, elvártam a szakácsnőmtől, hogy reggel hatkor reggelit készítsen nekem. Ez egy darabig működött is ám egy szürke, hideg kora tavaszi reggelen üresen találtam a konyhát.
- Vilmaaa!!! - ordítottam bele a nyirkos hajnali csendbe.
Ajtó csapódást, majd siető csoszogást hallottam. Szakácsnőm rémült arccal, kibontott hajjal, egy szál hálóingben jelent meg a konyhában.
- Bocsánat gazdám, elaludtam, ilyen még soha nem fordult elő velem - mentegetőzött már az ajtóban.
Majdnem elnevettem magam, de nagyon szigorú arcot vágtam, amitől a szegény asszony még jobban megijedt.
- Nagyon jól tudod Vilma, aki hibát követ el azt megbüntetjük, aki jót cselekszik azt megjutalmazzuk, így működik ez a világ. Ma te hibát követtél el, hogy ez ne forduljon elő többet meg kell büntetnem téged. Tíz korbácsütés a büntetésed, húzd fel a hálóinged, és hasalj az asztalra.
Sírással küszködve próbált mentegetőzni, de amikor látta, hogy hajthatatlan vagyok engedelmeskedett. Volt nálam egy rövid nyelű lovagló korbács, ami kitűnő eszköz volt a büntetés végrehajtásához. Kétszer megsuhogtattam a levegőben, aztán lecsaptam. A fonott bőr hangosan hasította a levegőt, aztán tompa csattanással célba ért. Mire felocsúdott volna még egyszer lesújtottam. Két vörös hurka virított hatalmas fenekén, kezdtem élvezni a dolgot, és már kemény erekcióm volt. Elővettem a farkam, és az asszony mögé álltam, aki görcsösen markolta az asztal szélét.
- Még nyolc ütés vissza van, elengedem ha másképp ki tudsz engesztelni.
- Bármit gazdám, csak ne üssön meg többet - rimánkodott.
Nagyon be voltam indulva, széthúztam a forrón lüktető farpofákat. A markomba köptem, megnyálaztam a farkam végét, közelebb léptem fegyverem a ráncos ánuszhoz igazítottam, és egy határozott lökéssel behatoltam.
- Atyaúristen - kiáltott fel az asszony meglepetten.
Keményen basztam Vilma seggét, egyre jobban élveztem, a hatalmas valag ringott az erőteljes lökéseimtől. Az asszony sírva nyüszített alattam, de ez még jobban felkorbácsolta a vágyaimat. A szoros, forró segglyuk teljesen magába fogadta robbanni készülő fegyverem. Még egy nagyott löktem, és tövig elmerültem a forró barlangban. Az ágyékom szinte belesajdult, amikor lüktetve élveztem az asszonyba.
Megtöröltem a farkam Vilma hálóingjében, és felöltöztem.
- Ebédre nem jövök haza, a vacsorát este hatra kérem a szobámba - szóltam vissza az ajtóból.
Napközben rengeteg dolgom volt, komoly építkezések folytak több helyen is, bővítettük a kúriát, zsellérlakásokat építettem, és már majdnem kész volt két új istálló is.
A határban is mindenfelé dolgoztak, itt volt a tavasz, rengeteg tennivaló volt. Igaz minden részlegnél voltak intézők, vagy csak megbízott emberek, akik felügyelték a munkát, de én szerettem a saját szememmel meggyőződni arról, hogy rendben megy minden.
Már sötétedett mire haza értem, épphogy megmosakodtam, amikor kopogtak az ajtón. Vilma volt az, a vacsorát hozta, szótlanul letette az asztalra, majd halkan megszólalt.
- Gazdám szeretnék bocsánatot kérni még egyszer a reggeli hanyagságomért.
Lesütött szemmel állt az asztal mellett, láttam nagyon zavarban van.
- Gyer üljél ide - invitáltam az asztalhoz.
Amikor leült öntöttem neki egy pohár pálinkát, és koccintottunk.
- Már nem haragszom, és megbocsátottam, de egy fontos dolgot kell megbeszélnünk. Szeretném a személyzetet bővíteni, először egy dadát, és egy szobalányt akarok felvenni. Ám kell nekem egy megbízható ember, aki ha nem vagyok itt figyel a dolgokra. Én rád gondoltam Vilmám, te leszel az én szemem, és a fülem a távollétemben. Neked kell keresni személyzetet a házba, természetesen én döntöm el kit veszünk fel. Vállalod?
- Boldogan gazdám - örvendezett.
- Nagyszerű örülök, hogy megegyeztünk, mától megduplázom a fizetésed. De azt tudnod kell, hogy mostantól bármikor rendelkezésemre kell állnod. Bármit kérek tőled azt azonnal szó nélkül teljesítened kell.
Ismét teletöltöttem a poharakat, és koccintottunk a megegyezésünkre.
- Most pedig vetkőzz le - utasítottam.
Elkerekedett a szeme a csodálkozástól, most értette meg miről beszéltem az előbb. De már nem volt visszaút, szót kellett fogadnia. Rágyújtottam egy szivarra, és kíváncsian figyeltem Vilmát, tudni szerettem volna, hogy meddig mehetek el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:51
Egynek elmegy.
#10 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 05:12
sajnos az utobbi 2/3 resz elrontotta a sorozatot. Sajnamom ogre, mert eddig olvasott sztorijaid nivosak voltak.
#9 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 22:10
Azt hiszem, hogy ebben a részben kicsit túllőtt a célon a szerző.
#8 ogree 2009. 12. 5. szombat 22:50
Kedves Sihupapa, és Zoli bácsi!
Köszönöm a biztatást.
#7 Zoli bácsi 2009. 12. 5. szombat 21:45
Kedves Ogree!
Ezzel a sztorival most rossz gombot nyomtál meg.
Tudsz ennél jobbat is írni, hiszen már bizonyítottad!
8pont
#6 sihupapa 2009. 12. 4. péntek 05:00
irtál már ennél jobbat is
#5 v-ir-a 2009. 11. 22. vasárnap 20:59
annyira szar , hog ynem tudtam végigolvasni bocs ogree
#4 Hétpettyes bogár 2009. 11. 20. péntek 10:07
Két héttel a szülés után egy állat sem kefélne meg egy nőt,ez még fantáziának is undorító,ez rosszabb mint a nemi-erőszak.Na arról a baromságról nem is beszélek,hogy az említett nő hüvelye milyen "csodálatosan szűk" volt.
Aki ezt írta az tényleg,nemcsak aberrált gondolkozású,hanem tudatlan is.
(Mellesleg sarmos,neked minden jó csak előforduljanak benne a "baszás,pina meg fasz"kifejezések,mond hány éves vagy? Végül is mindegy,csak a "kommentáraidból" indultam ki.)
#3 Jani 2009. 11. 20. péntek 07:28
Nem annyíra hetero , mint inkább s/m .
#2 sarmos 2009. 11. 20. péntek 06:56
jo
#1 Törté-Net 2009. 11. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?