A+ A-

A tanya ahol élünk 3. rész - Juli

András öcsémmel egyre intimebb kapcsolat alakult ki köztünk, nem csak testvérek, szeretők, hanem testi - lelki jó barátok lettünk. Mindent elmeséltünk egymásnak, így én tudtam arról mi történt a szőlőhegyen a nagyival, és természetesen ő is tudott a nagypapával történtekről. Amióta András elmesélte mi volt az almásban teljesen másképp néztem Samura. Rettenetesen felizgattak a hallottak, tudtam nem lesz nyugtom, amíg én is nem próbálom ki a kutyával. Komoly taktikát dolgoztam ki, hogy csábítsam el a kutyánkat, már csak az alkalomra kellett várni. Ami hamarosan egy kora őszi délelőttön elérkezett.
Egyedül maradtam a tanyán mindenki ment a dolga után, tudtam a déli harangszó előtt senki nem jön haza. Egy kis agyag csuporba friss tejfölt öntöttem, a kutyát magamhoz hívtam és bevonultunk a pajtába. Samu kíváncsian nézegette a kezembe lévő edényt, és hálásan csóválta a farkát. Feltettem a csuprot a polcra, és meztelenre vetkőztem. Samu közelebb jött, és a nedves orrát a lábam közé dugta, beleborzongtam. Majd egyszer - kétszer megnyalta a puncím, és mint aki jól végezte a dolgát lefeküdt a szénára. Csalódottan néztem rá, mintha számítottam volna rá, hogy valami ilyesmi fog történni. Levettem a polcról a csuprot, hanyatt feküdtem egy szénakupacon, és bekentem a pelyhedző pinámat tejföllel. Samu érdeklődve somfordált közelebb, megszagolgatott, majd nyalni kezdte a tejfölt. Nagyon kellemes volt, éreztem a kutya érdes nyelvét, ahogy végig nyalja a durcás szeméremajkakat. Széthúztam a szeméremajkaimat, és a maradék tejfölt forró barlangom bejáratára kentem. Samu szorgalmasan lafatyolt tovább, érdes, izmos nyelvét egyre beljebb tolta a hüvelyembe. Közben nedves, hideg orrát a csiklómhoz dörgölte. Csodálatos érzés volt, szinte a mennyországban éreztem magam, testem többször megfeszült, és az ölemet forróság öntötte el. Hangosan felsikoltottam, szívem majdnem kiugrott a helyéről, fantasztikus gyönyört, és kielégülést éreztem. Samu ijedten szaladt a pajta másik végébe. Kis idő múlva magamhoz hívtam, fülét, farkát behúzva somfordált hozzám.
- Jól van okos kutya, ügyes kutya - - dicsértem.
Felöltöztem, és kisétáltam a pajtából, egy fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb, ami egy életre az én titkom maradt.
Nagyapám rendszeresen igényt tartott a szolgálataimra, úgy vettem észre sokkal jobban kedveli, ha szájjal és kézzel elégítem ki. Persze gondolom így kényelmesebb volt neki. Viszont Bandi öcsém szorgalmasan művelte a kertecskémet. Igazi lepedő virtuózzá nőtte ki magát, minden helyzetben, bármikor készen állt egy kis hancúrozásra. Még mindig egy ágyban aludtunk, szerettem úgy elaludni, hogy az öcsém ölébe vackoltam magam. Ő pedig óvón, védelmezőn átkarolt. Így történt ez azon az emlékezetes estén is, hajnalban arra ébredtem, hogy Bandi kemény fegyvere a fenekemnek feszül. Szétnyitottam kicsit a combjaimat, és a forró dárdát a lábaim közé tettem. Mintha satuba lett volna, éreztem a keménységét. Finoman mozogni kezdtem, egyre kellemesebb lett. Amikor teljesen rácsúsztam makkja a vaginámat dörgölte. Bandi megmarkolta a fenekem, szétnyitotta a farpofáimat, a markába köpött, és a nyálát a farpofáim közé kente. El voltam foglalva magammal, mire felocsúdtam öcsém farka már a segglyukam ostromolta, makkja már áthaladt az izomgyürükön. Meglepődtem, kicsit fájt is, és elég kellemetlen volt, de hagytam, történjen aminek történnie kell. Bandi lassan óvatosan hatolt belém, többször megállva. Éreztem, ahogy a forró, lüktető nyárs centiről - centire halad egyre beljebb. Már én is élveztem a dolgot, már nem fájt, és már nem volt kellemetlen sem. Öcsém a vállaimat harapdálta, és hangosan zihált, miközben farka ütemesen mozgott bennem. Aztán abba hagyta a mozgás, és éreztem lüktetve élvez a végbelembe. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nekem fantasztikus élmény volt. Inkább úgy fogalmaznék, hogy érdekes volt. Viszont Bandi nagyon élvezhette a dolgot, hálásan simogatott, miközben petyhüdt farka lassan kicsúszott belőlem. Nagyapám másnap magához hívott csak ketten voltunk otthon, leült a priccsre, és az ölébe ültetett.
- Itt az ideje kicsim, hogy egy kis pénz keressél. Vagy elmész napszámosnak, vagy máshogy próbálsz pénzt keresni.
Levert a víz, ha napszámosnak ad, akkor egésznap a földeken robotolhatok kenyéren és vízen. Ennél minden más jobb lehet, azért gyanakodva megkérdeztem az öreget.
- És mi lenne az a máshogy nagyapa.
- Idősebb uraknak kéne a kedvében járni, ha beválsz nagyon sok pénzt kereshetünk.
- Olyasmiket kéne csinálni, mind amit veled szoktunk - kérdeztem ártatlanul
- Igen ugyanazt, én pedig mindig a közeledben leszek, és vigyázok rád. A szomszéd birtokon lakó Vince gróf szemet vetett rád. Csak az a kikötése, hogy érintetlen légy, az leszel.
Miközben beszélt keze már a szoknyám alatt matatott. Majd felhajtotta a szoknyám, alá lesett, és bosszúsan visszahajtotta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 04. 2. hétfő 06:26
Egyre jobb .
#10 feherfabia 2015. 07. 27. hétfő 06:26
gyenge!
#9 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:48
Elég jó lett.
#8 papi 2013. 07. 6. szombat 20:50
Nem rossz
#7 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 03:35
Ditto #3
#6 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:45
a nagyapa mint kerítő
#5 lajla 2008. 10. 5. vasárnap 16:38
mozsartoro....:) nagyon jo..
#4 carad 2007. 08. 24. péntek 17:39
Végre nem egy tucat novella! Hiánypótló.
#3 tiborg 2007. 08. 23. csütörtök 22:43
Csak igy tovabb!Van fantaziad!
#2 Joci39 2007. 08. 23. csütörtök 20:44
Hát nem volt nagy szám!!:(((((((
#1 Törté-Net 2007. 08. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?