A+ A-

A tanya ahol élünk 8. rész - Bandi

Az esküvőn nem sokan voltunk, talán ötvenen ha lehettünk. A vendégek nagy részét nem ismertem, így nagyon kínosan telt az este. Alig vártam, hogy a menyecske táncnak vége legyen, és kedvesemmel elvonulhassunk. Juli nagyon készült a nászéjszakára, hogy asszonyként veszthesse el a szűzségét. Természetesen én is nagyon izgatottan vártam ezt az éjszakát. Gyorsan levetkőzött, és a takaró alá bújt, én is ledobáltam a ruháimat, és mellé feküdtem. Átöleltük egymást, szenvedélyesen csókolóztunk, amikor fegyverem bevetésre készen állt a combjai közé térdeltem. Szeme csukva volt, arca kipirosodott az izgalomtól. Megsimogattam a szeméremajkakat, szétnyitottam őket, marokra fogtam a farkam, és a rózsaszín réshez dörgöltem. Kéjesen nyögdécselt, megfogadtam magamban, hogy ma este gyengéd leszek. Combjait kicsit felhúzta, és még jobban széttárta őket, szinte felkínálta magát urának, és parancsolójának. Fegyverem a hüvely bejáratához igazítottam, és lassan behatoltam. Amikor a szűzhártyát átszakítottam, hangosan felsóhajtott, megálltam egy kicsit. Aztán centiről-centire haladtam beljebb a forró, szűk hüvelyben. Mintha egy bársonyalagútban haladtam volna, hüvelye forrón ölelte körül a farkam puha falaival. Amikor tövig elmerültem benne, ráborultam, és ismét szenvedélyesen csókolóztunk. Testünk összeforrt az ölelésben, akkor is így voltunk, amikor a péniszem vadul megvonaglott, és lüktetve pumpálta a magom hitvesem hüvelye legmélyére. Mellé feküdtem, ő az ölembe vackolta magát, megcsókoltam a nyakát, és a fülébe súgtam.
- Olyan gyönyörű vagy, és én nagyon szeretlek.
A lakodalom utáni hétfőn magamhoz kérettem Ernőt a Béry birtok gazdatisztjét, hogy tájékoztasson a birtok pénzügyi helyzetéről. A gazdatiszt a könyvelést is magával hozta, itt minden kiadás, és bevétel fel volt tüntetve. Miközben én a könyveket tanulmányoztam Ernő szó nélkül ült a székén, remegett a keze, és nagyon izzadt. Elég volt belelapoznom a könyvelésbe, hogy lássam itt bizony sikkasztottak. Kedves anyósom annyira megbízott az embereiben, hogy évek óta nem számoltatta el őket. Ezt a gazdatiszt vezetésével ki is használták, pofátlanul loptak, saját zsebre dolgoztak. Becsuktam a könyveket, és a férfi szemébe néztem, elkapta a tekintetét, és lehajtotta a fejét.
- Kedves Ernő van e valami mondani valója a számomra?
Néhány perc hatásszünetet tartottam, sirí csend volt.
- Rendben van, ezeket a könyveket holnap beviszem a városba, megmutatom egy könyvvizsgálónak. De azt tudnia kell kedves Ernő, ha valami csúnya dolog derül ki, akkor én csendőrökkel jövök vissza.
Nem bírta a feszültséget, térdre rogyott, és hangosan zokogni kezdett.
- Kérem uram kegyelmezzen, családom van.
- Egy módon úszhatja meg a börtönt, ha elmondja kik vettek még részt ebben a több évig tartó csalásban.
És Ernő beszélni kezdett, úgy megeredt a nyelve, hogy alig tudtam jegyzetelni. Tudtam, ha rendet akarok, akkor keménynek kell lennem.
- Nézze gazdatiszt uram, én betartom az ígéretem, nem juttatom tömlöcbe. De azt ön is tudja, hogy többé nem láthatja el a tisztét. Ezért még ma a cinkosaival együtt távoznia kell a birtokról. Anyit vihetnek magukkal családonként amennyi egy lovas kocsira felfér.
Késő délután öt púposan megrakott lovas kocsi hagyta el a Béry birtokot, szomorú asszonyokkal, és síró gyerekekkel.
Anyósom dühöngve rohant az irodámba.
- Hogy képzeli a legjobb embereinket üldözte el, tette földönfutóvá? - támadt rám.
Eddig sem voltam a kedvence, mától biztosan még jobban gyűlöl, mint eddig.
- Tudja kedves anyuka ezek a"legjobb emberek"évekig meglopták önt - zártam le a vitát.
Az aratás sikeresen lezajlott, érdekes módon évek óta nem volt ilyen jó termés. Most tudtam időt szentelni arra, hogy megtervezzem a birtokom. Többször körbe jártam a területet, mire eldöntöttem, hova mit vetünk vagy ültetünk a közeljövőben. A feleségem meglátogatta a közeli városban élő barátnőjét, ketten voltunk az anyósommal otthon. Egész délelőtt a birtok ügyeivel foglalkoztam, ki sem mozdultam az irodámból. Amikor kimentem a konyhába hallottam, hogy a kedves mama dünnyög valamit.
- Ez a felkapaszkodott jobbágy meg egész nap itt lopja az időt.
Elöntötte agyam a vörös köd, visszafordultam, és két hatalmas pofont lezavartam neki. A földre esett, a hajába markoltam, és felemeltem.
- Kérj bocsánatot vén kurva, vagy most azonnal agyon ütlek.
- Soha! - sziszegte.
Láttam, hogy mélyen gyűlöl, és megvet. Soha nem fog bocsánatot kérni, úgy döntöttem porig alázom. Még mindig a haját markoltam, keményen az asztalra döntöttem, feje hangosan koppant a falapon. Mögé álltam, letéptem a szoknyáit, és a bugyogóját, próbált védekezni, de keményen tartottam. Kigomboltam a sliccem, farkam már keményen ágaskodott. Kétszer-háromszor a pinájához dörgöltem, szétnyitottam a ráncos, logó szeméremajkakat, és egy határozott mozdulattal tövig behatoltam. Hangosan felsikoltott, ami még jobban felizgatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2014. 11. 6. csütörtök 06:51
Ez már jobb. Válaszolok rá!
#9 tiborg
2012. 11. 11. vasárnap 04:56
A kedves Bandi gyerekbol durva,onimado zsarnok lett.Ez egy erthetetlen fordulat,ugy mint a sztori vege.De szegeny felesege meg lett kimelve kicsapongasaitol. Válaszolok rá!
#8 mackó2009
2012. 10. 30. kedd 22:03
kissé meghökkentő Válaszolok rá!
#7 sihupapi
2009. 12. 1. kedd 23:52
!!!!!! Válaszolok rá!
#6 ogree
2009. 10. 19. hétfő 01:35
Látod az ilyen értelmes kritikát eltudom fogadni.
De azt, hogy le kutya szarozzák amit írtam azt nem tudom elfogadni, még akkor sem, ha ilyen kifinomultan teszik.
Remélem a többi történetem jobban fog tetszeni.
Ezzel részemről lezártnak tekintem a dolgot. Válaszolok rá!
#5 Caligula
2009. 10. 18. vasárnap 23:23
Nem kedves ogree!Amit te vezetéknévnek gondoltál - felteszem tudatlanságodban - az ennek az írásnak a minősége!Sajnálom,tőled jobbhoz voltam szokva! Válaszolok rá!
#4 ogree
2009. 10. 18. vasárnap 16:02
Kedves Caligula talán ez a vezetékneved?
Canis Merga Caligula--egész jól hangzik, sőt lehet, hogy találó is. Válaszolok rá!
#3 Caligula
2009. 10. 14. szerda 21:11
Canis merga Válaszolok rá!
#2 hogolyo
2009. 10. 14. szerda 19:29
jo.johet a folytatas. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 10. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!