A+ A-

A tanya ahol élünk 4. rész - Bandi

Juli nővéremmel testi - lelki jó barátok lettünk. Mindent megbeszéltünk egymással, és mindent tudtunk a másikról. Szerencsére még mindig egy ágyban aludtunk, így aztán nem volt semmi akadálya, hogy sokat szeretkezzünk. A nővérem igazi nővé fejlődött, elég volt hozzám érnie, és én már kész is voltam egy jó kamatoyolásra. Sok mindent kipróbáltunk, de amikor először sikerült seggbe dugnom azt soha nem felejtem el. Általában úgy aludtunk, hogy Juli az ölembe fészkelte magát, és én átöleltem. Így ébredtem azon a reggelen is, farkam keményen ágaskodott. A nővérem hálóingje felcsúszott, fegyverem izmos fenekének feszült. Aztán éreztem, hogy megemeli az egyik lábát, és lüktető férfiasságom a combjai közé szorítja. Lassan mozogni kezdett, amikor teljesen rám csúszott makkom már a nedves punciját dörgölte. Hirtelen ötlettől vezérelve szétnyitottam a farpofáit, a markomba köptem, és nyálam nővérem segglyukára kentem. Mire felocsúdott makkom már áthaladt a szoros izom gyürükün, megálltam. Juli meglepetten felnyögött, centiről - centire hódítottam meg az isteni barlangot. Forró volt, és szoros, fantasztikus örömöt okozott nekem. Gyorsítottam a tempón, amikor éreztem a közelgő magömlést megálltam. Fegyverem önálló életre kelve, lüktetve öntözte magom nővérem barlangja legmélyére.
Apám hirtelen halála nem igen viselt meg senkit, beteg volt, mióta visszatért a háborúból csak önmaga árnyéka volt. Azt mondták mindenkinek jobb így, nem szenved többet.
Anyám mintha kivirult volna apám halála után, teljesen más lett, szemmel láthatóan felszabadultabban viselkedett. Nagyapám minden héten két nap szerdán, és szombaton bekocsizott a városba. Piacnap volt mind a kettő, hogy mivel ment az attól függött menyi eladnivalót vitt magával. Volt, hogy a hosszúderekú szekeret fogta be, de sokszor csak a homokfutóval ment. Természetesen valakit mindig vitt magával, aki árul a piacon. Régebben anyám és a nagyanyám járt, de ahogy most Juli nagyobb lett nagyapám egyre többször vitte nagyanyám helyett. Úgy vettem észre ezt nagyanyám nem is nagyon bánta, mert ezeken a napokon nagyon korán kellett kelni annak, aki nagyapával tartott. Én nagyon vártam ezeket a napokat, ahogy elhalkult a szekérzörgés átlopództam a másik szobába, és nagyanyám mellé bújtam. Aki boldogan fogadott a hatalmas, meleg ágyban. Nagyanyámnak volt egy különleges képessége, kézzel olyan örömet tudok okozni, ami felért egy dugással. Bögyörőzésnek hívtuk magunk közt, véletlen derült ki ez a képesség. Néhány héttel ezelőtt piacnap volt, én menetrendszerűen mellé bújtam. De olyan álmosak voltunk mind a ketten, hogy elaludtunk, vagy lehet csak tovább aludtunk. Arra ébredtem, hogy nagyanyám kézbe veszi félkemény fütykösöm, és finoman fejni kezdi. Nagyon kellemes volt, sumákoltam, úgy tettem mintha aludnék még. Ő tovább dédelgette most már keményen meredező férfiasságom. Morzsolgatta, simogatta, húzkodta, közben gügyörészet hozzám mintha egy kisbaba lennék.
- Jaj de kemény ez a kis bilicke, olyan forró szinte égeti a kezem, ugye jó ez a mami kis Bandikájának.
- Igen, nagyon jó nyögtem - miért is hazudtam volna, csodálatos volt.
Néhány perc múlva zihálva élveztem nagyanyám markába, aki még egy kicsit morzsolgatta lankadó péniszem. Aztán mint aki jól végezte a dolgát aludt tovább, és én is mély álomba merültem.
Anyámmal sokat jártunk ketten a földekre dolgozni, szerencsére kisebb munkákat kellett csak elvégeznünk. A nehéz, megerőltető feladatokat nagyapám napszámosokkal végeztette, olybá tűnt mintha kímélni akarná a családját. Ez eddig nem volt jellemző rá, éppen ezért nagyon örültünk a változásnak. Azon a Júniusi reggelen szénát forgatni indultunk, természetesen megint csak ketten. Igyekeztünk időben elvégezni, mert a déli melegben ezt a munkát már nem lehetett csinálni. Izzadt az ember, szállt a por, és a pernye, nagyon kellemetlen volt. A végére így is úgy néztünk ki, mint a cigányok.
- Gyere Bandi megfürdünk a bányatóban, rohadtul csíp ez por.
A közelben volt egy kis tavacska, valamikor homokot bányásztak itt, és ahogy egyre mélyebbre ástak találhattak egy gyenge kis forrást. Ez a forrás táplálta a tavat, amit idővel egy liget vett körül, fiatal fákkal, és bokrokkal. Hamar oda értünk, lepakoltuk a szerszámokat, és a tarisznyát.
- Fordulj el amíg levetkőzök - utasított anyám.
Hátat fordítottam, pedig nagyon szerettem volna meztelenül látni. Kis idő múlva halottam, hogy belegázol a vízbe.
- Jöhetsz, isteni a víz - hívott.
Megfordultam, és láttam nyakig a vízbe van, csak a feje látszott ki. Elég volt csak elképzelnem őt meztelenül, farkam keményen dudorodott a nadrágomban.
Ledobtam az ingem, lerúgtam a szandálom, és villámgyorsan letoltam a nadrágom. Farkam hetykén ágaskodott, anyám tágra nyílt szemmel bámult. Talán úgy gondolta, hogy még gyerek vagyok, és most szembesült először azzal, hogy bizony már férfivá cseperedtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (127 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 07. 27. hétfő 06:22
egész jó!
#11 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:48
Jó történet.
#10 papi 2013. 07. 6. szombat 20:51
Aranyos
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 16:59
Jó.
#8 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 03:44
Kituno,elvezetes...
#7 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:47
jó a folytatás
#6 krisz 2008. 10. 13. hétfő 17:42
szuper tőrténet folytatást.
#5 csata 2008. 08. 3. vasárnap 13:16
csak igy tovább mim lett az iskola után?
#4 Steve 2008. 06. 9. hétfő 23:27
Még csak most olvastam el ezt a sorozatot, de nekem nagyon tetszett minden része.
#3 Steve 2008. 06. 9. hétfő 22:54
Még csak most olvastam el ezt a sorozatot, de nekem nagyon tetszett minden része.
#2 fiest 2008. 05. 22. csütörtök 16:03
hol a 3. rész? mert nem találom!
#1 Törté-Net 2008. 01. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?