A+ A-

A tanya ahol élünk 6. rész - Bandi

A harmadik évet tapostam az egyetemen, amikor táviratot kaptam otthonról, hogy a nővérem megözvegyült. Nagyon nem rázott meg a hír, viszont elengedtek a temetésre, aminek nagyon örültem, mert már nagyon régen voltam otthon. Sokan meglepődtek, amikor megtudták, hogy grófné a nővérem, ebből akaratlanul is sikerült előnyt kovácsolnom. Akik eddig észre sem vettek, most próbáltak közelebb kerülni hozzám, és a tanáraim is másként bántak velem. Otthon nagy örömmel fogadtak, anyám sugárzott az örömtől, és csókokkal halmozott el. A temetés előtti két nappal értem haza, este ünnepi vacsora volt. A vacsora után nagyapával borozgattunk, és beszélgettünk. Mindent tudni akart rólam, el kellett mesélnem, hogy mit tanultam, mit szeretnék majd csinálni, ha végeztem. A bor megoldotta a nyelvem, nagyapám megelégedve hallgatott.
- Bandi fiam tanulj becsületesen, és ha végeztél én segíteni fogok, hogy az álmaidat valóra tudd váltani. Igyunk még egyet, aztán itt az ideje, hogy nyugovóra térjünk, az asszonyok már rég lefeküdtek.
A bor egy kicsit a fejembe szállt, halkan lopakodtam a szobába. Levetettem a ruháim, és bebújtam anya mellé a hatalmas dunyhák alá. Örömmel tapasztaltam, hogy ő is meztelen, Felém fordult, és átölelt.
- Nagyon vártam már, hogy haza gyere.
Igaz egyetlen alkalommal voltunk együtt, ott a tóparton, de az egy életre szóló élmény maradt a számomra. A bortól felbátorodva végig csókoltam a testét, majd a lábai közé hasaltam, és úgy folytattam a kényeztetését. Arcom a szőrös puncihoz dörgöltem, nagyon izgató illata volt. Szétnyitottam a durcás szeméremajkakat, és belenyaltam a forró barlangba.
- Óóóó, csodálatos! - sóhajtott fel. Istenem mióta vártam erre.
Combjait teljesen széttárta, nyelvem amilyen mélyen tudtam megjárattam a hüvelyben. Éreztem, hogy a fegyverem kőkeményen meredezik, a lábai közé térdeltem. Farkam a nedves bejárathoz igazítottam, és lassan behatoltam. Amikor tövig benn voltam lábaival átkulcsolta a derekam, testünk teljesen összeforrt.
- Most ne mozogj, csak tartsd - kérlelt.
Éreztem, amikor a hüvelye, mint egy éhes száj körül öleli lüktető férfiasságom, és néhányszor megszorítja. Aztán ezek a szorítások egyre szaporábbak, és erősebbek lettek. A mennyekben éreztem magam, csodálatos érzés volt. Ágyékom mélyéről elindult egy bizsergés, amely egyre erősödve eljutatott a megkönnyebbülést hozó magömléshez. Hörögve, zihálva, lüktetve öntöztem magom a hüvely legmélyére. Anya nevetve, boldogan fogadott magába, teste többször összerándult. Aztán a szorítás elernyedt, és szétnyitotta a combjait, lihegve rogytam mellé. Egymást átölelve boldogan, kielégülten aludtunk el.
Másnap délelőtt nagyanyám megkért, hogy vigyem el a szőlőhegyre, mert elfogyott a bor. Befogtam a kétkerekű homokfutóba, és útnak indultunk. A hajlékhoz érve kellemes emlékek jutottak eszembe, de ezzel a nagyanyám is így volt.
- Emlékszel Bandikám, amikor először szeretkeztünk itt a hegyen.
- Igen emlékszem, csodálatos volt, nagyon sokat köszönhetek neked - csókoltam homlokon.
- Tudod azért hívtalak ma ide, mert úgy érzem, már nem sok időm van hátra, és utoljára szeretnék még együtt lenni veled.
Megdöbbentetek a szavai, próbáltam vigasztalni.
- Hogyan mondhatsz ilyent, nagyon jól nézel ki, és remélem még nagyon sokáig köztünk leszel. Bízom benne, hogy még nagyon sok örömöt fogsz szerezni nekem.
- Köszönöm, mindig is te voltál a kedvenc unokám. Micsoda férfi lett belőled mióta nem láttalak, gyere közelebb, hadd gyönyörködjek benned.
Leült az ágy szélére, elé álltam, és levetkőztem. Remegő kézzel fogta meg ébredező férfiasságom, de aztán nekibátorodott, és finoman fejni kezdte.
- Emlékszem mennyire szereted ezt.
- Igen, nagyon jól csináltad, bögyörőzésnek hívtuk - nevettem el magam.
Amikor már elég keménynek érezte a farkam, feltűrte a szoknyáját a derekáig, és hanyatt dőlt.
- Gyere kicsim tégy boldoggá. - húzott magára.
A lábai közé hasaltam, bevezettem erektáló fütykösöm, és ütemesen gyakni kezdtem. Száraznak, és hidegnek éreztem, abszolút nem volt izgató, egy kötelező feladatnak tűnt az egész. Ezt talán a nagyi is érezhette, mert hamarosan arra kért, hogy cseréljünk helyet. Most én feküdtem hanyatt, ő fölém hajolt, és a szájába vette meggyötört ékességem. Ez már sokkal jobban tetszett, feje ütemesen járt le-fel, miközben kezével a tojásaim morzsolgatta. Hamarosan hörögve élveztem a szájába, ő minden csepp spermát lenyalt férfiúi ékességemről. Hamarosan haza indultunk, de akkor még nem tudtam, hogy ez volt az utolsó együttlétem a nagyanyámmal.
Másnap a temetés nagyon szolidan zajlott, nem voltak sokan, és nem volt nagy sírás-rívás sem. A nővérem gyorsan megszabadult a vendégektől, csak engem marasztalt. Amikor elcsendesedett a ház, Juli kézen fogott, és a hálószobába vonszolt. Ahogy becsukódott az ajtó mögöttünk, nekem esett. Csókokkal halmozott el, és pillanatok alatt levetkőztetett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:53
Kezd vontatott lenni.
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:05
Lásd az elejét. Most mama, vagy nagymama?
#7 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 04:27
A nagyi nem hiheto,kimaradhatott volna. Icu meg tobbet erdemelt.Ezt elsietted!!
#6 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:53
sokszor a kevesebb is elég lenne
#5 s5379 2009. 01. 16. péntek 11:37
nem túl jó, elég hihetetlen történet
#4 sandy 2008. 12. 3. szerda 21:37
meg még ott volt a nagymami is?
ha egyszer kitalálod akkor hihetőbbnek kellene lenni! nem gondolod?
#3 balu23 2008. 12. 1. hétfő 19:56
nagy kamu az egész!!! Anya,nővér,icu KAMU!!!!
#2 Mikey 2008. 11. 24. hétfő 05:52
Nem rossz.
"csodálatos érzés volt. Úgy éreztem, mintha a farkam egy forró, izzó satu tartaná fogva"

Na, ez azért viccesen hangzik!
#1 Törté-Net 2008. 11. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?