A+ A-

A tanya ahol élünk 7. rész - Bandi

Befejeztem a tanulmányaimat, nagyon jó volt haza jönni. A család ünnepi vacsorával várt, a vacsora után nagyapával borozgattunk, és beszélgettünk. Kíváncsi volt mit tanultam az elmúlt években, és persze arra is, hogy mik a terveim a jövőben. Rég elmúlt éjfél, amikor nyugovóra tértünk.
- Pihend ki magad, reggel korán indulunk a városba - búcsuzott tőlem nagyapa. - Ja és rendesen öltözzél fel, hogy komolyan vegyenek - fordult vissza az ajtóból.
A szobába érve ledobáltam a ruháim magamról, és anya mellé bújtam. Örömmel konstatáltam, hogy ő is meztelen. Szórósan mögé feküdtem, és átöleltem.
- Jaj de nagyon vártam ezt a napot - sóhajtott fel.
Farkam már kőkeményen feszült neki a tomporának, nagyon kívántam a kéjt. Addig ügyeskedtem, míg a péniszem be nem csúszott a farpofák közé. Aztán anya megkegyelmezett, felemelte a felső lábát, ujjai ráfonódtak a fegyveremre, és a hüvely bejáratához igazította. Amint éreztem, hogy szabad az út egy vad lökéssel tövig elmerültem anya csodálatos barlangjában. Kicsit megálltam, ám ekkor ő kezdett el csúszkálni a lábai közt feszülő élő nyárson. Nagyon kellemes volt hagytam, hogy ő irányítson. Nem bántam meg, csodálatos szűk hüvelye volt, forrón ölelte körül árbocom. Egyre vadabbul, és egyre gyorsabban mozgott, majd megállt, ekkor vaginája mintha masszírozta volna a benne feszülő hímtagot. Az ágyékom elzsibbadt, heréim megfeszültek, és vad lüktetéssel préselték ki magukból a spermát. Anya teste megfeszült, hangosan sóhajtozott, és ekkor ölemet forró nedvesség öntötte el. Félkemény szerszámom lassan csúszott ki a kitágult hüvelyből, ágyékom lucskos volt a kettőnk nedveitől. A kielégüléstől, na meg az elfogyasztott bortól mély álomba merültem.
Kora reggel nagyapa kopogtatására ébredtem, megborotválkoztam, megmosakodtam, és felvettem a legjobb ruhám. Nagyapa elégedetten mért végig, már befogott a kétkerekű bricskába, amint mellé ültem indultunk is. Először egy ügyvédi irodát kerestünk fel, itt nagyapa készítetett egy papírt, amelyben engem jelölt meg egyetlen örökösének. Kicsit túlzásnak tartottam, hogy a tanya miatt ilyen nagy felhajtást csinál az öreg. A szám akkor maradt tátva, amikor az ügyvéd tételesen felsorolta az örökségem. A tanyán kívül volt egy városi bérházunk is, ami havonta szép pénzt hozott. Részesedésünk volt a környék legnagyobb sörgyárában is, azon kívül még néhány városi telket tudhattam mától magaménak. Az ügyvédtől a bankba mentünk, nagyapa itt is mindent a nevemre íratott, amikor megláttam a betét nagyságát nem akartam hinni a szememnek. Komoly vagyon volt, a széffiókot is kinyitották, ami tele volt papírokkal. Mint megtudtam kötvényekkel, részvényekkel, és váltókkal. Nagyapa néhány papírt magához vett, és már indultunk is hazafelé. Útközben megálltunk egy fogadónál ebédelni, nagyapa koccintásra emelte a poharát.
- Bandikám mától te vagy a családfő, legjobb tudásod szerint kell gondoskodni a családodról, és persze okosan sáfárkodni a rád bízott javakkal.
Nagyon megható volt, koccintottunk, és fenékig ürítettük a poharainkat.
- Nagyapa ez nagyon nagy megtiszteltetés számomra, köszönöm. Megígérem, mindent elkövetek, hogy ne okozzak csalódást.
- Tudom én azt gyerekem, tudom én azt - ölelt magához. - Holnap pedig lánykérőbe megyünk, ideje megházasodnod - somolygott a bajsza alatt.
- Ki a kiszemelt leány? - érdeklődtem óvatosan.
- Te is ismered, a szomszéd Béry gazda lánya.
- De ő még gyerek - próbáltam védekezni.
- Aha, gyerek volt, amikor elmentél, mára gyönyörű virágszál lett belőle. Tudod a Béry gazda két éve meghalt, az özvegye nem törődött semmivel. Mára teljesen tönkre tette azt a gyönyörű gazdaságot.
Tudtam nem mondhatok ellent nagyapának, csak abban reménykedtem, hogy a Béry Juli nem egy bányarém. Aztán este vacsora után bökte ki nagyapa, miért a szomszéd lányt nézte ki nekem.
- Tudod Bandikám, ha elveszed a Julit, akkor a két birtokot egyesíteni tudjuk, és te
létrehozhatod a környék legjobb, legnagyobb, és legvirágzóbb gazdaságát.
Ezernyi gondolat cikázott az agyamba miután lefeküdtem, nem is tudtam aludni, ám ekkor anya bújt mellém.
- Mi a baj kicsim nem tudsz aludni, így megrémisztett a nősülés gondolata - kuncogott. - Majd én megnyugtatlak.
Félrehajtotta a takarót, és nyelvével finoman nyalogatta a félkemény szerszámot. Élveztem nyelve simogatását, árbocom hamarosan teljes nagyságában meredezett. Körbenyalta a makkom, aztán teljesen elnyelte a forró hímtagot. Úgy éreztem makkom már-már a torkáig ér. Ekkor szája rázáródott a fegyveremre, és vadul szívni kezdte azt. Aztán feje ütemesen csúszkált a szájában feszülő hímtagon, miközben kezével a tojásaim morzsolgatta. Becsuktam a szemem, teljesen ellazultam, és átadtam magam az élvezeteknek. Éreztem, hogy közeleg a magömlés, de most nem próbáltam visszatartani. Beleborzongtam a gyönyörbe, amikor lüktetve anya szájába élveztem. Ő az utolsó cseppet is kiszívta belőlem, még egy kicsit babusgatta a lankadó szerszámot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 6. csütörtök 06:54
Kezd gyengülni.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:09
Kifejezetten jó.
#4 tiborg 2012. 11. 11. vasárnap 04:39
Gyenge kozjatek......
#3 mackó2009 2012. 10. 30. kedd 21:57
Mit alakul,inkább egyre jobban bonyolódik.
#2 sihupapa 2009. 10. 6. kedd 19:46
alakul.
#1 Törté-Net 2009. 10. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?