A+ A-

Zsófi és nevelőapja 1. rész - Nőgyógyásznál

Richárd már öt éve élt egyedül feleségének előző házasságából származó lányával. A felesége sajnos balesetben elhunyt, így neki kellett nevelnie Zsófiát. Igyekezett teljes mértékben eleget tenni kötelezettségének, ápolta ha beteg volt, ellenőrizte a tanulását, ruhákat vásárolt neki, figyelt rá.
Mostanában azt vette észre, hogy Zsófia 16 éves korára kifejlett lány lett, megnőttek a mellei, nőies ruhákat kezdett hordani. Tudta, hogy 16 évesen előbb - utóbb komolyabb udvarlója akad és mivel nem áltatta magát azzal, hogy a nevelt lánya nem fog lefeküdni fiúval, úgy döntött hogy megelőzi a bajt és elviszi egy nőgyógyászhoz aki megvizsgálja és felírat neki fogamzásgátlót szükség esetére.
A ház amiben laktak, éppen ott lakott és rendelt egy fiatal nőgyógyász. Történetesen Richárd jóban volt vele így megbeszélte Árpáddal, hogy péntek délután megvizsgálja a nevelt lányát és felírja a neki való fogamzásgátlót. Azonban hogy ne izgassa fel túl korán Zsófit, csak péntek délután szólt a lányának amikor hazaért az iskolából.
- Szia. Jó hogy megérkeztél már vártalak.
- Igen? Miért? - kérdezte kíváncsian Zsófi.
- Lakik a házban egy nőgyógyász. Elviszlek hozzá.
- De miért? - sápadt el Zsófi.
- Azért hogy megvizsgáljon és írjon fel neked fogamzásgátlót szükség esetére. Tudod, szerintem te már nagylány vagy és nemsokára eljön az idő amikor lefekszel a szerelmeddel és nem szeretném ha terhes lennél.
Zsófi nem szólt semmit csak arra tudott gondolni, hogy mit fog a nevelőapja szólni ahhoz, hogy ő már nem szűz. Mert hogy az orvos ezt észreveszi, afelől semmi kétsége nem volt. Viszont nagyon izgult, mivel a fiatal orvosra már ő is felfigyelt és nagyon tetszett neki. Így mást nem tehetett, elment lezuhanyozni, nyár lévén felvett egy könnyű kis ruhát és közölte nevelőapjával, hogy elkészült, mehetnek.
Lementek az orvosi rendelőbe, becsöngettek, ahol Árpi mosolyogva nyitotta ki a rendelő ajtaját.
- Sziasztok. Már vártalak titeket. Ugye nem izgulsz, Zsófi? - kérdezte betessékelve őket.
- Nem.... Csak egy kicsit. - pirult el Zsófi.
- Nem lesz semmi gond, vigyázni fogok rád. - mondta Árpi. - Ugye Richárd szeretnél te is jelen lenni a vizsgálatnál?
- Igen, ahogy megbeszéltük. - válaszolta Richárd. Ebben a kérésben nemcsak a féltés volt benne hanem az is, hogy a nevelőlánya nagyon is tetszett neki, már hónapok óta nézegette és be kell vallani, többször leste meg neveltlányát öltözködés közben. Alig várta hogy kitárulkozva megnézhesse punciját anélkül, hogy kellemetlen lenne számára.
- Rendben. Akkor Zsófia, menj a paraván mögé, ott találsz egy széket és fogast, mindent vegyél le magadról, a bugyit is és gyere vissza, jó meleg van, nem fogsz fázni.
Zsófia engedelmesen a paraván mögé ment, levetkőzött és pirulva a két férfi vizslató szemei előtt előbújt onnan, kezeit maga előtt összekulcsolta és odaandalgott a nőgyógyászati ágyhoz.
- Gyere csak, feküdj fel ide, majd segítünk. - mondta bíztatva Árpi és felsegítette Zsófit a nőgyógyászati ágyra. - Tedd szét a lábad és helyezd a kengyelekbe, ne aggódj, én nap mint nap ezt csinálom, előttem nem kell szégyellned magad és apud előtt pedig még úgysem.
- De ő nem is az igazi apukám, csak a nevelőapám.
- Ez igaz, de mégiscsak vele élsz gyerekkorod óta, így őelőtte sem kell szégyenlősködnöd.
Zsófi nem válaszolt csak becsukta a szemét.
- Ez az, ha így jobb neked, csukd be a szemed és ki se kell nyitnod amíg nem végeztünk. Lazulj el, majd én mindig mondom mi fog történni. - duruzsolta Árpi majd Richárdhoz fordult: - Először is meg kell vizsgálnunk a gyönyörű kishölgy melleit, hogy minden rendben van- e.
Majd ezt követően kent egy kis krémet a kezére és elkezdte finoman tapogatni Zsófi melleit. Zsófinak nem voltak nagy mellei, de azért kicsinek sem volt mondhatóak. Richárd elbűvölte nézte lánya mellecskéit amint az orvos vizsgálgatja, nyomogatja, masszírozza. A látványt élvezvén elkezdett felállni a farka és mivel kényelmetlen volt neki, önkéntelenül is odanyúlt és megigazította. Árpi észrevette ezt a mozdulatot, rávigyorgott Richárdra majd hirtelen ötlettől vezényelve mondta neki:
- Gyere, csináld te is. Tanuld meg hogyan kell egy női mellet megvizsgálni, a későbbiek során szükség lehet arra hogy te is átnézz egy női cicit hogy van- e benne csomó, minden rendben van.- e.
Zsófi ezt hallva még jobban elpirult de nem nyitotta ki a szemét csak várta apja kezének az érintését.
- Figyeld csak a kezem mozdulatát és próbáld utánozni! - irányította Árpi Richárdot. - Nézd hogy tapogatom először a mell külső részét, alul-felül, majd körbe-körbe szépen egyenletesen haladva befelé a mellbimbó irányába.
Richárd engedelmesen utánozta az orvos mozdulatait teljesen belemerülve abba a gyönyörűségbe hogy lányának melleit simogathatja, nyomkodhatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (140 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zoltan611230 2018. 02. 3. szombat 05:51
Hümm jó kis viszgálat.
#7 molnar94 2016. 03. 21. hétfő 14:06
Barcsak velem is megtortenne
#6 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:24
Elég jó.
#5 delgadoo 2013. 06. 11. kedd 00:13
szerintem is jó lett!
#4 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:12
Tök tuti nyes
#3 optimusx 2012. 06. 5. kedd 20:49
Magával a történettel (gyno vizsgálat) még csak nagy gond nem is lenne, de eszméletlen amorf a szituációt sikerült összehozni. Nevelőapa a nevelt lányával, aki nem az övé, még oké, de hogy gyere haver nézd meg te is hogy nem szűz... Érdekes.
#2 gyuri0926 2010. 12. 20. hétfő 08:06
Ez egy rettenetesen hülye történet , ami ráadásul abszolut hihetetlen és nem is családi (a nevelt lány , nem "vérfertőzés" az orvosnak meg tök semmi köze a családhoz)
Ilyet nagyon beteg emberek írnak csak .
#1 Törté-Net 2010. 12. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?