A+ A-

Zsófi és nevelőapja 2. rész - Első fenekelés

Másnap szombat lévén mindketten otthon voltak. Délelőtt elvégezték a szokásos otthoni teendőket, bevásároltak, mostak, főztek, megebédeltek majd kora délután Árpi úgy döntött hogy itt az ideje a fenekelésnek.
- Zsófikám, gyere ide, most meg kell hogy beszéljük azt hogy mióta nem vagy szűz. - hívta be a hálószobába a lányát.
- Ne haragudj papuskám, de Ákos teljesen levett a lábamról, így hagytam magam. Már körülbelül fél éve nem vagyok szűz. - válaszolta szemlesütve Zsófi.
- Tudod, nem azért haragszom mert lefeküdtél vele, hanem mert eltitkoltad előlem. - rótta meg őt az apja. - És ha teherbe estél volna?
- Sajnálom. - motyogta Zsófi.
- Most meg kell hogy büntesselek. - közölte szigorúságot színlelve Richárd.
- Nem mehetek el itthonról egy hétig? Szobafogságot kapok? - kérdezte Zsófi.
- Nem, nem. - ingatta fejét Richárd. - El foglak fenekelni.
- Hogy mit???? - kerekedett el Zsófi szeme.
- Bizony és most rögtön kezdjük. Kapsz tíz ütést a fenekedre és innentől kezdve ha bármi rosszat cselekszel, én el foglak fenekelni. Húzd fel a szoknyádat és vedd le a bugyidat, most rögtön megkapod az ütéseket. Semmit nem kell csinálnod, csak eltűrnöd őket.
- Úristen! - nyögött fel Zsófi aki ijedtnek tűnt, de ugyanakkor izgatta is őt a gondolat. Hirtelen beugrott neki hogy egészen kiskorában többször látta amint a nevelőapja elfenekeli édesanyját és utána az anyja leszopja apja farkát.
Zsófi benyúlt a szoknyája alá, lehúzta a bugyiját, a földre dobta, felhúzta a miniszoknyáját és felfeküdt apja franciaágyára, fejét a kezei közé temette.
- Nagyon jó kislány vagy, ez az. - dicsérte meg őt Richárd. - És mivel ilyen engedelmes kislány vagy, első alkalommal nem fogok túl nagyokat ütni, de azért kicsik sem lesznek.
Richárd odatérdelt Zsófi mellé az ágyra és kezeivel megsimogatta a lányának farpofáit amire Zsófi halk sóhajjal reagált.
- Akkor most megkapod az ütéseket, lazulj el, Drágám. - biztatta őt apja és rögtön lecsapott a kezével. Az ütés nem volt túl nagy, épphogy csak jelzés értékű volt, de Zsófi megugrott tőle.
- Maradj nyugodtan, ez még nem is volt túl nagy.
- Igen papa. Csak furcsa ez nekem. - válaszolta tompa hangon Zsófi.
- Majd megszokod mert innentől kezdve ha rosszat teszel, rögtön elfenekellek.
- Értettem. - válaszolta Zsófi várva a többi ütéseket.
Richárd ezután erőteljesebben rácsapott lányának fenekének másik oldalára amitől Zsófi felszisszent, de már nem ugrott meg.
- Ez az, ügyes vagy, rögtön kapod a többit is. Komótosan kiosztott még három ütést felválta a halmokra, majd abbahagyta és megsimogatta a lányának pirosló fenekét. Ekkor megfogta Zsófi lábait és széthúzta őket majd megsimogatta Zsófi punciját is ahol meglepődve tapasztalta hogy onnan bőségesen folyik a nedű.
- Te ezt élvezed? - kérdezte Zsófit.
- Mivel nem ütsz túlságosan nagyokat, így igen, felizgat engem a fenekelés. - pirult el Zsófi fejét még mindig a karjai közé temetve.
Richárd nem hagyta abba lányának puncijának izgatását, hanem elkezdte a csiklóját izgatni, majd az ujjait bedugta Zsófi puncijába aki önkéntelenül is felemelte a fenekét hogy apja jobban hozzáférjen a puncijához. Richárd farka már a fenekelés kezdetétől megmerevedett de ezt látván majd eldurrant. Odanyúlt, megigazította és eldöntötte, hogy a fenekelés végén mindketten el fognak élvezni.
- Zsófikám, ideje folytatnunk a fenekelést. - hagyta abba lányának izgatását. - Kapsz még ötöt a fenekedre és utána meglátjuk...
- Jó. - válaszolta Zsófi aki remélte hogy a fenekelés végén apja kielégíti őt, megdugja, már alig várta hogy elélvezhessen mert a fenekelés annyira felizgatta mint még soha semmi más.
Richárd megint megsimogatta lányának fenekét majd erőteljesebben lecsapott rá és kiosztotta mind az öt ütést a lányának pirosló fenekére. Zsófi engedelmesen tűrte a csapásokat, csak a minden ütés után felnyögő hangok árulkodtak arról, hogy azok fájdalmasak voltak számára.
- És most köszönd meg a büntetést, megértetted? - szigorkodott Richárd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 06. 17. vasárnap 16:31
Hangulatos írás. Kár, hogy nincs egy ilyen nevelt lányom...
#5 zoltan611230 2018. 02. 3. szombat 05:59
Nem rossz terv....
#4 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:24
Nagyon jó.
#3 delgadoo 2013. 06. 11. kedd 00:28
jó történet
#2 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:12
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2011. 01. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?