A+ A-

A gyöngysor

Írta: smallandtan
Eredeti történet
Valentin-nap volt, és egy hónapnyi randizás után azt terveztük Josh-sal, hogy ma este végre lefekszünk egymással. De az étteremben ülve éreztem magamban a gecit, amit pár órája egy másik férfi spriccelt a fenekembe...
Az egész kábé egy évvel azelőtt kezdődött. Épp szakítottam az akkori pasimmal, és egy időre szüneteltetni akartam a komoly kapcsolatokat. Kevin egy ismerősömmel járt, egy barátnőm barátnőjével. Volt már, hogy összefutottunk az akkori párjaink társaságában, de olyankor is csak futólag üdvözöltük egymást.
Egy szülinapi bulin pár nélkül futottunk össze. Végigittuk és flörtöltük az egész éjszakát. Találtunk egy csöndes sarkot és smárolni kezdtünk. A keze hamar becsúszott mindenhová. Próbáltam ellenállni, de ő azt mondta, hogy engedjem el magam, úgyhogy így is tettem. Pár perc múlva kegyetlenül benedvesedtem és beindultam, ő meg a fülembe súgta:
- Gyere fel velem, hogy életed legjobb nyalásában részesítselek.
Követtem, mert az ajánlata felkeltette az érdeklődésem, és már hónapok óta nem szexeltem, mióta szakítottam az exemmel. A gyomromban pillangók röpködtek végig, míg utána lépdeltem. Felmentünk az egyik szobába, bezártuk az ajtót, és segített levetkőznöm. Hanyatt lökött az ágyra, és végigcsókolgatott a lábfejemtől a puncimig. Mire bejutott a lábaim közé, majdnem felrobbantam, ő pedig valóra váltotta az ígéretét. Megérintett nyelvével és ujjaival, és perceken belül hihetetlen orgazmusban törtem ki. Teljesen szétomlottam a kezei között.
Miután végzett, megcsókolt, és éreztem az ajkain az ízem. Szenvedélyes csók volt, és jó érzés volt újra együtt lenni valakivel. Szerettem volna magamban érezni, és épp, amikor ezt javasolni akartam, felállt az ágy mellé. Azt mondta, hogy térdeljek le, vegyem elő és szopjam a farkát. Sokkal határozottabban közölte, mit akar, mint azok a pasik, akikkel addig dolgom volt. Épp a szexi, szeszélyes, idegesítő és aranyos határán mozgott, de ekkor már csak a számban akartam érezni. Kibontottam nadrágjából, és azonnal simogatni és csókolgatni kezdtem a farkát. Nagyjából akkora volt, mint a legutóbbi pasim, jó közepes méretű, úgyhogy ismerős volt az érzés. Felvettem egy jó kis ritmust a kezemmel és a számmal, és éreztem, hogy már nagyon is készen áll.
- Elélvezek, ne hagyd abba - nyögte, és már éreztem is nyelvem hátsó részén az első adagot. Elárasztotta az egész számat, én meg csak nyeltem minden cseppjét. A térdem belefájdult a térdelésbe, mert nem nagyon voltam ehhez a pózhoz hozzászokva, de akkor csak arra figyeltem, hogy rendesen leápoljam. A számban tartottam, míg az utolsó csepp is ki nem jött, és innen néztem fel rá, büszkén. Azt mondta, hogy jól csináltam, és ekkor eszünkbe jutott, hogy vissza kéne menni a buliba, mert már hallottuk a Boldog szülinapot című dalt odalentről.
A következő néhány hónapban folyton összejártunk. Soha nem mondtuk ki, hogy ez egy barátság extrákkal, de valahogy mégis így alakult. Sosem mentünk valódi randikra, csak szexeltünk. Néha csak orális szex volt. Máskor megdugta a puncimat vagy a fenekemet. Általában ő kezdeményezte a találkozókat, csak néha én. Soha nem kérdezősködött, mikor kapcsolatba lépett velem. Általában annyit mondott vagy írt a telefonba, hogy "9-kor érkezem, hogy szétbasszam a segged." Vagy "Ebédeljünk együtt és szopj le." A szex pedig egyre keményebb lett. Kevin csapkodta a fenekem. Húzta a hajam, és durván megkúrt. De nem érdekelt, mivel tényleg tudta, hogyan részesítsen a legjobb orgazmusokban. Sosem kezdtem volna komoly kapcsolatba vele a pökhendisége miatt. De ő volt az első barátom extrákkal, és ebben nagyon is jó volt. Ráadásul az önhittsége meg rosszfiúsága számomra még izgatóbbá is varázsolta.
Nemsokára a gondolataimmal is játszadozni kezdett. Szex után írt vagy fel is hívott olyanokkal, hogy “Szivárog a puncidból a gecim?” vagy elmondta, mit műveljek a munkahelyen. Például “menj ki a mosdóba, vedd le a bugyid és ma már anélkül dolgozz végig.” Többször is rávett, hogy análdugót viseljek az irodában. Mondhatjuk, hogy eléggé feldobta a napjaimat, és emiatt folyton a szexen járt az agyam.
Miután egyszer a lakásában csináltuk, adott nekem egy karkötőt, három különböző színű gyönggyel, összesen lehetett rajta vagy húsz. Megkérdezte:
- Tudod, mit jelentenek a színek? - Nem tudtam, mire elmagyarázta: - Mindegyik képvisel valamit, amit eddig veled tettem. A piros mutatja, hányszor élveztem a pinádba, a fehér, hogy hányszor élveztem a szádba vagy az arcodra, a zöld pedig, hogy hányszor élveztem a seggedbe.
Megígértette velem, hogy attól kezdve hordani fogom a gyöngysort, és be is tartottam. Minden alkalommal, amikor találkoztunk, adott még hozzá gyöngyöket, néha végignézte, ahogy felfűzöm őket. Egy idő után kaptam a karkötőhöz egy nyakláncot is, hogy elférjen a növekvő gyöngygyűjteményem, sőt, később a nyaklánc dupla sorossá vált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 jonhsmith 2019. 01. 3. csütörtök 21:21
jó közepes
#7 cscsu50 2018. 03. 27. kedd 15:13
elég gyenge
#6 sunyilo 2018. 03. 26. hétfő 19:11
Nem egy nagy durranás...
#5 sztbali 2018. 03. 26. hétfő 10:14
Közepes alatti.
#4 veteran 2018. 03. 26. hétfő 08:13
Nem tetszett.
#3 A57L 2018. 03. 26. hétfő 04:56
Nem sikerült nagyon jól,de közepesnél jobb.
#2 zoltan611230 2018. 03. 26. hétfő 01:59
Jó nagyon ..
#1 Törté-Net 2018. 03. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?