Előadásra készülve

Szavazás átlaga: 6.57 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2022. november 15.
Hossz: 7 634 karakter
Elolvasva: 633 alkalommal
Még egyetemista koromban történt... A szakdolgozatom elkészítéséhez az egyetem egyik legszexibb professzorát nyertem meg konzulensemnek.
Az első időkben minden óráján csorgott a nyálam. Imádtam az előadás módját. A tantárgya iránti szinte mérhetetlen odaadását. Rájöttem, hogy csak úgy vonhatom magamra a figyelmét, ha megfelelő tudásra teszek szert, amit alkalmazni is tudok.
Egy teljes félévig csak ittam a szavait. Mindennek utánanéztem és fejlesztettem magamat. Második évemet meglepetéssel kezdtem. Elkezdtem ellentmondani vagy alátámasztani az óráin előadottakat. Ez meglepte és egyszer óra után megkért, hogy maradjak bent.
– A nyár úgy látom, nagy hatással volt a felkészültségedre. Gyakorlatilag úgy érzem, nincs mit neked tanítanom. Viszont az órai munkád és az elmés közbeszólásaid zavarják a többieket. Ők nem rendelkeznek olyan magas tudással, mint te...
– Lenne a konzulensem? – ez a gyors letámadás meglepte és elállt a szava. Megegyeztünk, hogy az órán lenyugszom és elkezdjük felépíteni a szakdolgozatom anyagát.
A közös munka összekovácsolta elménket és már nem csak azért találkoztunk, hogy szakmáról beszélgessünk, hanem már közös témáink is voltak.
Akkor tört meg igazán a jég, mikor egy elmés vitánk közepedte elszólta magát: feláll tőled a faszom! – Ettől kezdve jöttek a perverz beszólások, az óvatlan mozdulatok és simogatások. Eltelt az idő az ilyen incselgésekkel. Észre sem vettem és már a nyakamon volt a leadási határidő és a védés.
Egyik konzultációnk alkalmával kettesben voltunk az egyetem egyik kisebb előadójában. A prezentációm ecsetelve pörgettem a diákat sorban. A professzorom egy széken ült és hintázott vele. Feszülten figyelt a mondanivalómra. Az előadás végén négy lábra állította a széket és lazán hátradőlve, előrecsúsztatta a csípőjét. Alkarjait a háttámlán támasztotta meg, kezeit a mellkasára fektette, és nekikezdett mondanivalójának.
Ecsetelte a hibákat és a szükséges javításokat, közben a mellkasát simogatta. Térdelőülésben helyezkedtem el és hallgattam, ahogy egyre jobban belelendül. Minduntalan fel kellett ráznom magam, mert már nem arra figyeltem, amit mond. Az vonta el a figyelmem, amit csinál. Ahogy magát simogatja.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.57 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. november 16. 17:50
#4
Kissé elkapkodott.
1
Andreas6
2022. november 15. 07:29
#3
Az is jó lett volna, ha az író alaposan átolvassa írását, és kijavítja benne a számos hibát, mielőtt beküldi.
1
a
angel234
2022. november 15. 05:00
#2
Jó lett volna ha hosszabb lenne a történet,mert jónak tartom.
1
T
Törté-Net
2022. november 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1