Hírek


MÁJ.
11.
2023

Julika néni 2. rész

Julika néni azon az ominózus zárszerelésen mondottakhoz tartotta magát. Bennem dolgozott, feleségemnek nekem kéne elmondani. Kevesebb ablak törne, mint mikor mástól tudja meg. Julika néni ugyan úgy viselkedett, mint mikor csak kutya tulajdonosok voltak. Nyugodtság bennem talán jó egy hónap után lett a régi. Egyszer megtörtént szép, kellemes dologra tudtam csak gondolni.

Egy nyugis éjszakai műszak után tizenegy után feszülő hólyaggal, kemény fasszal ébredtem, csoszogtam ki a wc-re. Töltöttkáposzta illata járta át a lakást. Feleségem homlokát pusziltam simítottam meg kemény fenekét.

– Feküdj még vissza. Egy óra múlva lesz kész a kaja. Gondolom nincs kedved anyámhoz lejönni...


A bolt hercegnője

Egyik nap meglepetés ért a helyi szupermarket pénztáránál. Miután kifizettem a vásárlásomat, a részlegvezető odasétált hozzám.

– Ha nincs ellenére, az üzletvezetőnk szeretne önnel beszélni! Nincs semmi gond, csak egy szívességet akar kérni. – mondta.

Észrevettem hogy az összes pénztáros nő mosolyog és bólint nekem, amikor bevezettek egy kis irodába. Bemutattak egy okosnak tűnő, magas, körülbelül negyven éves nőt, akit Claire-nek hívtak. Üdvözölt és kávéval kínált az asztalán álló kancsóból. Kezet fogott velem, és azt mondta:

– Mrs Bennett... Nem tudom hogy tudja-e, de az itt dolgozó nők minden évben bulit rendeznek. Mindannyian egy kicsit túl sokat iszunk, és jól...


MÁJ.
10.
2023

Gondoskodás 3. rész

Néhány nappal azután, hogy Barbi megmutatta nekem az orális szex gyönyöreit, kezdtem úgy érezni, hogy ideje valóban elveszteni végre a szüzességemet. Azaz ne csak a nyelvem merüljön el egy finom punciban, hanem a farkam is. Természetesen a húgommal képzeltem el a dolgot. Igaz, eddig csak egy kézimunka és egy hatvankilences kölcsönös örömszerzés volt a teljes emlékanyagunk, de ezt is büszkén meséltem volna bárkinek, ha szabad lett volna elmesélni. De ugye az ember általában nem büszke arra, hogy a húgával él át erotikus élményeket. Én büszke voltam rá, de nem beszéltünk róla soha senkinek. Szóval éreztem, hogy szétfeszít a Barbi utáni vágy. Érezni akartam a testét, birtokolni, átélni, ahogy...


Első állásom története 18. rész

Jókedvűen ébredtem, és a fürdőben tudatosult bennem, a menzeszem elmúlt. Ez a nap jól kezdődött így. Reggeli, majd mentem a recepcióhoz, ma turnusváltás van. Elkértem az érkezők névsorát, a legtöbb házaspár, négy férfi és nyolc nő egészítette ki a létszámot. Távozásukkor, találkoztam Erikával és Lacival, megöleltük egymást, ígérték, hogy megpróbálnak még jönni, én annyit válaszoltam, remélem, akkor még itt leszek.

Megkerestem Gyuszit az irodájában. Elmondtam neki miért kerültem eddig. Felhívta a recepciót, hogy minden rendben megy-e az új vendégek fogadásánál, majd mondta nekik, rövid időre elmegy, ha visszajön, jelentkezik.

– Gondoltam, hogy oka volt annak, amiért nem...


MÁJ.
9.
2023

A ragadozó hálójában 1. rész

A férfi évek óta erre a napra készült. Azon a napon, amikor az a lány ideköltözött a környékre és meglátta, eldöntötte, hogy az övé lesz. Teljesen az övé.

Naponta figyelte, ahogyan fejlődik, nőnek a melle kis halmocskái, és végül gyönyörű nővé fejlődött. Mikor kicsi lány volt, már akkor látta rajta, hogy milyen szép, és tudta, hogy ez a nő kell neki.

Most eljött a nap, és izgatottan várja a lányt, mert tudta minden megmozdulását, hetek óta figyeli a programját. Este ezen az utcán fog hazafelé sétálni, és ő ott lesz. Amikor a lány végre megjelent a sarkon, a férfi már remegett a vágytól, de tudta, hogy türelmesnek kell lennie, mert ha valamit elront, akkor nem lesz...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 15. rész

Péntek

Lorena fejéről lekerült a fehér törölköző, így a tükörben szemei elé tárult vadonatúj, szőke hajzuhataga. Legnagyobb örömére, régi álma pontosan olyan jól állt neki, mint ahogy Ő és barátnői elképzelték: festett szőke tincsei tökéletesen passzoltak vonzó arcához, illetve a nagy, barna szemeihez. Felkelve a fodrászszékből alig várta, hogy újdonsült külsejével az utcára lépjen.

A szintén szőke Timit lenyűgözte barátnőjének, egyben lakótársának kinézete. Nem győzött ámuldozni, valamint bókolni. Egészen addig áradozott, amíg hevesen le nem smárolta társnőjét. A vad csókcsatából egy gyors leszbikus menet kerekedett, aztán a bulira kezdtek készülődni. Lorena simára...


MÁJ.
8.
2023

Öcsi 2. rész

– Igen – jött a suttogó válasz. Közben lehúzta a gumit az ismét dagadó farkáról. Tuti a nőre gondolt, kicsit féltékeny lettem, de se baj, meglovagolom majd a kialakuló helyzetet. Kezdtem helyezkedni farka fölé.

– Ismerem?

A csendet vágni lehetett volna, levegő sem mozdult. Elfordította fejét, szóval hazudni fog.

– Nem... Nem akarok róla beszélni.

– Nem... Nem akarok róla beszélni – ismételtem nyafogva. – Azt hittem, vagyunk olyan viszonyba’. Nem... Nem akarok róla beszélni – csúfoltam tovább. – Semmi gond, majd beszélek én anyának – próbáltam zsarolni. Tudtam, senkitől, de tőle, a haragjától fél. Megzavart, hogy felnevetett. Gúnyosan, mosolygósan.
...


A cserediák 4. rész - kaland a boltban

A Jürgennel és a férjemmel való – valljuk be: jó kiadós – dugás után a férjem valósággal megszállottjává lett annak, hogy fiatal fiúkkal keféljek előtte, illetve vele. Folyton ezzel rágta a fülemet, már szabályosan az agyamra ment. Internetes oldalakra akarta feltenni a képeimet és minden lehetséges módon rá akart venni arra, hogy ismerkedjek meg nálam jóval fiatalabb fiúkkal és baszassam meg magam velük. Persze úgy, hogy ő is ott van és nézi, vagy be is száll a játékba. Közöltem vele, hogy nem vagyok kurva, s azért, mert egyszer belementem a dologba, nem fogom útszéli ribancként élni az életemet, akit csak úgy meg lehet baszni a kedvéért. Szinte állandóvá vált köztünk a vita, már féltem...