A+ A-

Egy Író álma

Köszönet illeti a Torte - Net gárdáját, valamint a kedves Olvasókat, nélkülük ez a történet nem eshetett volna meg. Az történt ugyanis, hogy a Bódi Sylvis történet után jelentkezett egy Ausztriában élő lány, hogy Ő és barátnője szívesen eljátszaná velem a történetet, barátnőmmel együtt... Biztos voltam benne, hogy valaki szórakozni akar velem, és tulajdonképpen nem 24 éves lány, hanem 17 éves gülüszemű srác. Ugyanakkor, a fene se tudhatja, meg különbenis unatkoztam, úgyhogy válaszoltam a levélre. Meg sem lepődtem, mikor újabb levél érkezett. Szumma - szummárum, jópár napig leveleztünk, feszegettük a kérdést, megbeszéltük egymás szexuális szokásait. Aztán múlt hét végén megkérdeztem, hogy mikor tudok akkor jönni. Óvatos duhaj lévén - mert még mindig azon az állásponton voltam, hogy valaki játszik velem - sajnálattal tudattam vele, hogy anyagilag nem állok éppen rózsásan, nem tudom fizetni a vonatot. Másnap reggel elolvastam a leveleim, s köpni - nyelni nem tudtam, mikor az egyikben az állt, hogy menjek el a Nyugatiba, és a nemzetközi pénztárnál ilyen - meg - ilyen névvel és jelszóval vegyem fel a jegyet. Csodák csodájára, a jegy ott is volt. Ekkor kezdtem kicsit aggódni, hogy mi lesz, hiszen eddig semmi komolyra nem számítottam. Egy dolog elképzelni, hogy az ember három gyönyörű nővel kerül össze, s megint más nyújtani a formát, hogy ki is elégítse őket. Nembaj, vagyok annyira hiú, hogy bízom magamban, ez nem okozhat problémát, legfeljebb elfáradok rendesen. Az elkövetkezendő néhány napban egyeztettünk pár részletet, hova kell mennem, mikor, és a többi. Mivel előzőleg már töredelmesen beismertem, hogy állandó partnerem jelenleg nincs, így Tünde egyik barátnője fogja az ő szerepét játszani. Érdekes lesz, előre izgultam. Csütörtök reggel fel is szálltam a vonatra, hogy kora délután megérkezzek Bécsbe. Egy ismerősömnél szálltam meg, a lányokkal csak pénteken este kell találkoznom. Addig felderítem a terepet, meg körülnézek Bécsben, úgyis rég jártam arra.
Eljött a péntek, s felöltve legádázabb arcom, becsöngettem. Bécs külvárosában lakott, egy kedves kis családi házban, szépen gondozott kerttel, vidám növényekkel. Már messziről szimpatikusnak tűnt a ház, ezt biztató jelnek vettem. Küldött már magáról arcképet, így rögtön felismertem, mikor ajtót nyitott: hosszú, sötétbarna haj, amit a kedvemért halvány, alig - alig látható vörös árnyalattal színezett (ettől a kombinációtól megvadulok), lábán bolyhos mamusz, vékony testét pedig fehér köntösbe csavarta. Épp a zuhany alól jöhetett, mert csurom víz volt a haja, de ez olyan bájos külsőt kölcsönzött neki, hogy azt hittem, ott helyben elolvadok.
- Szia!! - kiáltotta vidáman, s a nyakamba ugrott.
Alacsony lány volt, talán 160 ha lehetett. Biztos ismeri a Kedves Olvasó ezt a típust: pici, formás, olyan dédelgetni való, akit az ember első látásra megszeret. Amilyen kicsi volt, legalább annyi energia sürgött benne: két cuppanós puszi után be is ráncigált a lakásba, időm sem volt felocsúdni, már a nappaliban álltam, ő pedig körülöttünk tüsténkedett.
- Ő itt Bea, aki Kittyt fogja játszani, rettentően élvezte a mesédet! mutatott be az egyik lánynak. Magas volt, vállig érő világosbarna hajkorona büszke tulajdonosa, igéző kék szemek... Alaposabban megnézni nem volt időm, mert Tündi máris mutatta be a harmadik játékost.
- Gergő, ő a szerelmem, Viki. Ő fogja Sylvit alakítani, vigyázz rá nagyon, mert rendkívül érzékenyek a cicijei! - kuncogott kacéran.
- Én pedig a barátnőd leszek. - ezzel odabújt hozzám, mint egy doromboló kiscica, átkarolt és mellkasomra hajtotta fejét. Megsimogattam kócos haját, majd karjaimba zárva végre körülnézhettem egy kicsit.
Egyszerűen, mégis ízlésesen volt berendezve a szoba: hatalmas ablak a falon, melyen reggel besüt a nap, most csak az utcai fényei világlottak be, már amennyire a függöny azt engedte. Az ablak alatt rövidke heverő, amin egy óriási macska hevert. Életemben nem láttam még ekkorát, majdnem akkora volt, mint a gazdája! Összegömbölyödve feküdt, aludt csendesen. Előtte egy üvegasztal, rajta mindenféle rágcsálnivalóval: pattogatott kukorica, ropi, és hasonlók. Az asztalka mellett egy kanapé, hosszú és széles, ránézésre puha, kellemesen belesüppedhet az ember, hogy a szemközti TV - n nézhessen filmet. A TV egy szekrénybe volt beágyazva. Egyik oldalán könyvek sorakoztak, másikon bárpultot véltem felfedezni. A kanapé és a heverő szegletében fotel árválkodott.
A padlón oda illő perzsa szőnyeg, a sarokban ajtó - mint később kiderült - a hálószoba felé. A falakat az én ízlésemnek kicsit furcsa képek díszítették, de meg kell vallani, illettek a lakás hangulatához: színesek, vidámak, kicsit kuszák voltak. Nem rendetlen, dehogy! Szeszélyes, ez a helyes kifejezés!
- Látom sokmindent előkészítettetek. Filmet is fogunk nézni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:52
Egész jó.
#25 genius33 2012. 11. 18. vasárnap 16:07
Tutter nyes
#24 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:06
Ebben a műfajban pont az a jó hogy nincs kép!!Legalkább fejleszti a fantáziát.(már akinek van)
Jó stílus, jó vizuális megjelenítő erő, gratulálok. A meseszerűsége aranyos, van hogy az ember erre is vevő.
#23 Nagyfiu 2002. 12. 6. péntek 13:36
Remek tortenet.
de mintha a bodi sylvinel valami video lett volna emlegetve ha valora valik.
De ehhez a storyhoz se video se fenykep nem kell, az csak tonkretenne.
Hogy igaz-e? remelem igen, mert akkor van esely arra hogy barkivel megeshet hasonlo.
#22 masterboy 2002. 12. 6. péntek 03:02
Thael: ötletet nem adok, mert akkor én is iroja lennék a storynak valamilyen szinten...:))) és akkor már nem hagyhatnál ki a forgatásbol sem!!! :)))))) ami mondjuk nem is rossz ötlet!!

The Cronic: nem vettem zokon, és lehet, hogy épültem a kritikádtol!! :))
#21 Törté-Net 2002. 12. 5. csütörtök 22:27
TheChronic: Ne tördeld be a szövegedet, ha kell a böngésző úgyis betördeli.


(Amúgy kijavítottam a hozzászólásod tördelését. :) )
#20 TheChronic 2002. 12. 5. csütörtök 15:21
Tessék,most meg a tördelés...miért kisebb a szövegablak a megjelenítönél?!?
#19 TheChronic 2002. 12. 5. csütörtök 15:19
Masterboy : a kérdöjelek a hosszu ö betüim helyett állnak...nem számítottam rá,hogy gond lehet.A kritikám építö jellegü volt,remélem,nem vetted zokon! :))
A képeket persze én is megnézném,nem mindennap jut az embernek ilyesmi...csak kezdett bosszantani,hogy sokan már CSAK a képekért sírtak.Szerintem a részletek hangsulyozásával(amit a kép NEM TUD megmutatni)egy szép nöt is szebbé lehet tenni,tulzások nélkül...én speciel imádom az apró szöke kis pihéket,ami a nök nyakát,hasát,hátát borítják...ez nincs a fotón!
Thael:Folytatást akarok!!Hajrá!!
#18 Thael 2002. 12. 5. csütörtök 11:31
Hami: Vannak... bar valoszinuleg rettento ritkak, vagy tul sok az iro, ok pedig nincsenek elegen :))

masterboy: megigerhetem, lesz folytatas, mar egesz jol allok a forgatokonyvvel (de mindenfele otletet szivesen fogadok :).

TheChronic: koszonom a bokot, en az iszonyat makos mellett tennem le a voksom :) (vagy ne legyek szereny es legyek makos is meg zseni is? hehe :)
#17 Hami 2002. 12. 5. csütörtök 06:38
En nem igazan tudom mit mondjak nekem speciel teccet. Bar nem rossz de nem tudom hogy leteznek e ilyen lanyok jo lenne mert akkor en is irnek egy tortenetet es leforgatnam veluk! De nekem alapjaba veve a story teccik 10 pts
#16 masterboy 2002. 12. 5. csütörtök 05:03
Thael ez csak szörszálhasogatás volt, nem kell komolyan venni! :))) ha lesz folytatása a történetnek - amit nagyon remélek a te és a mi érdekünkben is -, örömmel látnám a site-on és azt hiszem nem vagyok ezzel egyedül!

TheChronic!
ha fantáziárol van szo, ott vagyok a szeren hidd el! :))) mindezek ellenére szerintem az olvasok többsége szivesen látná a lányokat, ha személyesen nincs is rá mod, legalább képeken. annál is inkább, mivel a kedves iro, vagyis Thael barátunk, igencsak illusztrisan mutatta be öket!! :)))
ami az irást illeti, lehet, hogy neked is kicsit oda kéne figyelned a részletekre! kicsit soknak találom a kérdöjeleidet! :)))
#15 TheChronic 2002. 12. 4. szerda 14:58
Mindenki a képekért harcol...nincs fantáziátok?!?!? Én annyira láttam magam el?tt az egészet,hogy az már sok volt...
Akár igaz,akár nem,ennyire életszer? történetet még nem olvastam itt,pedig nem ez az els?...Thael vagy zseniális író,vagy pedig iszonyat mákos...vagy mindkett? :)))) Puszilom Tündiéket - mindenütt..:D szereztek nekem 1 jó napot...

Masterboy: lassabban írj,és olvasd el,miel?tt elküldöd - így nem kéne mindig "helyreigazítást" tenned...
#14 Thael 2002. 12. 4. szerda 10:31
Kedves masterboy, nezd el nekem, hogy nem tudtam teljesen pontosan visszaadni a torteneteket, mentsegemre szolgaljon, hogy a negyedik alkalommal mar enyhen szolva faradt voltam. Meglehet, hogy Viki meg sem probalta lenyelni, alkalomadtan majd megkerdezem, Ok hogyan lattak a tortenetet, rendben? :)

Kepek majd lesznek, a tortenet folytatasaban, amennyiben ebbe Tundiek is belemennek, kulonben nem. (Es akkor sem kuldok e-mailen kepet senkinek, legfeljebb itt jelenik meg majd, a tortenet szoveget diszitve)
#13 masterboy 2002. 12. 4. szerda 00:31
én meg marhaságokat irok!!! nézzétek el nekem még a történet hatása alatt állok...:))))) "negyedik alkalommal mentél le" helyett "mentél el" akart lenni... de a képeket el ne felejtsd Thael!!!!! erre a cimre küldheted is!! :)))
#12 masterboy 2002. 12. 4. szerda 00:26
szerintem is kicsit sántit a story igaz mivolta! vagy lehet, hogy csak kib*szottul irigy vagyok?!?!?!? :)))))
mindenesetre naaaggggyyyyooonnnn bejött a story! gratula Thael! jah és hogy is volt azokkal a fotokkal???? ne légy irigy te!!! osztd meg velünk is legalább a képeket!! egy dolgot azonban kicsit nehezen hiszek el és szerintem itt kicsit tuloztál! amikor már negyedik alkalommal mentél le, annyi volt a cucc, hogy nem tudta lenyelni a csaj, hanem inkább a mellére kente?!?!?!? ha ez igaz akkor te fejös tehén voltál elözö életedben! :)))) na jo ez csak poén volt meg ne sértödj!!!!! 9 ponty
#11 Tbee 2002. 12. 3. kedd 23:45
Sziasztok lányok! Írtam egy storyt "Öt lánnyal egyszerre" címmel:)) A történet lényege, hogy én egyszerre öt lánnyal vagyok. Most azt tervezem, hogy leforgatom.:)))))
#10 joci 2002. 12. 3. kedd 18:54
Én már most is irigykedek:))
#9 Thael 2002. 12. 3. kedd 17:34
Aki akarja elhiszi, aki nem, nem. En a magam reszerol majd megprobalom megpuhitani Tundit, hogy amikor itt lesz, csinalhassak par kepet, illusztracio vegett. Akkor majd tenyleg lehet irigykedni :P
#8 joci 2002. 12. 3. kedd 15:45
Ez egy nagyon szép történet,és nagyon izgató is,bár kicsit meseszerű:)Nem hiszem,hogy léteznhek ilyen lányok!De ha mégis akkor:"hiszem ha látom" illetve érzem:))Nekem még vonatjegy sem kell!!Írjatok CSAJOK!
#7 Akárki 2002. 12. 3. kedd 14:38
Ez nagyon király volt. Még sok történetet írjál! 10 pont