A+ A-

Egy házasság titkai 1. rész

Feleségemmel már elég régóta gyűrjük a lepedőt. Többnyire együtt, de az elmúlt években egy kicsit Neki többre lett szükség. Illetve az igazság az, hogy nekem lett egyre kevesebb energiám vele a szexre, ezért sokszor beszélgetünk arról, hogy az Ő örömére bevonunk plusz pasikat. Azt nem nagyon akartam, hogy félrekeféljen a tudtom nélkül, inkább úgy, hogy én is ott vagyok, vagy valamilyen módon részt veszek a dologban.
Kedvesem így a negyvenet épphogy elhagyva egy igazi dögös szexi MILF anyuci lett. A gyerekünk már kiröppent a családi fészekből, de kb. úgy néz ki, mintha a nővére lenne, nem az anyukája. A huszonéves fiatal srácok is eléggé rá bírnak kattanni a Drágámra, amit nem is csodálok. Egyrészt úgy is viselkedik velük mindig, mint aki azonnal levadássza az összest, másrészt pedig elképesztően jól néz ki. 175 cm magas, csinos alkat, nőies forma, szép vörös haj. Mindig ápolt, és bár szoptatott, mégis fantasztikusak a mellei, egy igazi bombázó. Hosszú izmos lábak, bomba popsi, szép kerek mellek. Mint egy jó karban lévő harmincas, és mindig készen áll a szexre. Én bármikor - és ez lehet a legváratlanabb, legextrémebb pillanat - megkívánom, mindig benne van egy kufircban. Ennek ellenére mégis úgy vagyok, hogy inkább nézni szeretem, meg fantáziálni Róla, mindenféle szexuális helyzetben, amikor más férfi, vagy férfiak élvezkednek Vele, vagy rajta, esetleg benne.
18 évesen én vettem el a szüzességét, és megmondom őszintén soha nem akartam egy férfi börtönébe zárni. Talán húsz lehetett, amikor úgy jött haza a munkahelyéről, hogy az egyik ügyfelük elég konkrét ajánlatot tett Neki. Annyira konkrétat, hogy leült mellé az irodai kanapén, és miközben a nyakát megcsókolta, közben a combjára téve a kezét a szoknyája alá nyúlt. Egy kicsit félve mesélte el, de tudtam, hogy az a fickó -aki konkrétan az apja lehetett volna - eléggé szimpatikus volt Neki. Egy igazi alfahím, kb. 190 cm magas, hatalmas lapáttenyérrel, legalább 48-as lábbal, és nagyon komoly vezetői beosztásban. Érdekes, hogy nem a féltékenység kapcsolt be, hanem egy másfajta bizsergető érzés, ezért megkérdeztem, hogy csak a combját fogta meg? Kissé zavartan válaszolta, hogy annyira hirtelen volt ez a dolog, hogy teljesen lefagyott, és nem nagyon tudott ellenkezni, és tulajdonképpen a bugyijáig nyúlt föl, sőt az egyik ujját is majdnem benyomta a puncijába. „De aztán hirtelen fölpattantam a kanapéról, és mondtam neki, hogy ez nem működhet, mert én téged szeretlek. ” Én ettől a történettől annyira begerjedtem, hogy ott helyben a nyári ruhája alá nyúltam, és a puncijába dugtam az ujjam. Annyira nedves volt, éreztem, hogy Rá is nagy hatással volt ez a dolog. A konyhaasztalon tettem a magamévá úgy, hogy csak a bugyiját húztam félre...
Utána is sok ilyen spontán szexünk volt, és mindig elmondta, ha valaki ajánlatot tett Neki, meg ilyeneket. Aztán 22 évesen szült, és eljött köztünk is az elhidegülés időszaka. Nagyon sok veszekedés volt abban az időszakban köztünk, és engemet is minden más jobban érdekelt, mint a Feleségem. Nagyon sokat dolgoztam, sokat éjszakáztam, eljártam focizni meg szórakozni a haverokkal, elkezdtem inni is, és eléggé elhanyagoltam. Ugyanakkor kifelé persze a házasságunk úgy tűnt, hogy minden rendben van. Néhány év alatt viszont belül eljutottunk odáig, hogy szinte teljesen kihűljön a kapcsolatunk. Ami engem továbbra is izgatott, hogy hogyan tudnám Őt megosztani szexuálisan más férfiakkal. Vettem egy videó kamerát, amivel a gyermekünk kezdeti időszakát örökítettük meg. Aztán egyszer beállítottam egy nyaralásunkkor az ágy mellé, és felvettem ahogyan szexelünk. Eleinte kicsit tiltakozott, de nem volt komoly, éreztem, hogy bejön Neki ez a dolog. Amikor visszanéztem, akkor viszont én döbbentem meg, hogy mennyire jó csaj a Feleségem.
Ahogyan a különböző pózokban keféltem, ahogyan szopta a farkamat, az olyan volt, mintha egy pornófilmet néznék. Neki is tetszhetett ez a dolog, mert csomó mindent a kamerának pózolt. Abban az időben otthon volt a gyerekkel, és nagyon hiányzott Neki a társaság. Én sokat jártam el bulizni a haverokkal, Ő meg egyre jobban befelé fordult. Ekkor elkezdtünk a focis haveri társasággal, meg a hozzánk csapódó többiekkel csapattal kicsit gyakrabban összejárni, sokszor hozzánk jöttek, de voltak alkalmak, amikor Erika csatlakozott hozzánk. Ez egy olyan 10-15 főből álló elég vegyes összetételű emberekből álló csapat volt, és egy srácon kívül senkinek nem volt még felesége. Mivel mi a többiekhez képest nagyon korán házasodtunk, ezért az én 25 éves feleségem szinte mindenkinek haver volt. Ezzel a társasággal elég gyakran összejöttünk, vagy hozzánk jöttek a családi házunkba, vagy elmentünk hétvégére lazulni, focizni. Ilyenkor néhányuk barátnője is becsatlakozott, de Erika a csapat része lett. Mire visszatért a munkahelyére - egy irodában dolgozott - Erika bombaformába lendült. Csinos fiatal asszonyka, gyönyörűen nőies, és egyre büszkébb lettem Rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2018. 05. 21. hétfő 07:46
Nem kötött le igazán! 7P
#9 zsuzsika 2018. 05. 18. péntek 10:16
Kíváncsi vagyok.
#8 Pavlov 2018. 05. 16. szerda 22:36
Kissé repetitív, receptszerű leírás...
#7 veteran 2018. 05. 15. kedd 15:11
Ebből még jó kis gruppen lesz
#6 sunyilo 2018. 05. 15. kedd 13:30
Az ötlet nem rossz. Feleségmegosztó. Wifebook...
#5 vakon54 2018. 05. 15. kedd 12:16
Nagyonjó folytazsd.
#4 cscsu50 2018. 05. 15. kedd 07:23
nagyon jó folytasd
#3 A57L 2018. 05. 15. kedd 04:00
Ez jó sorozat lesz,úgy érzem.
#2 zoltan611230 2018. 05. 15. kedd 02:43
Most kezdődik csak..
#1 Törté-Net 2018. 05. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?