A+ A-

Dugulás elhárítás

András nehéz szerszámos ládáját könnyedén lóbálva ruganyos léptekkel caplatott fel a negyedik emeletre, a fülhallgatójából kiszűrődő, új, egynyári sláger dallamait fütyörészve. Nem bosszantotta, hogy a lift elromlott, jó kedvét a hatalmas felhőszakadást kísérő özönvíz és az ide vezető úton emiatt feltorlódott óriási forgalom sem tudta kikezdeni. Péntek délután volt, és ez volt az utolsó címe mára, erre a hétre. Utána pedig várta az esti kupadöntő a frissen beszerzett 50 colos képernyőn, egy jó pohár jéghideg sör kíséretében. Hát hogyan lehetne ez a nap még tökéletesebb?
Kopogott. Az ajtó felpattant és egy igencsak lengén öltözött bombázó vadmacska dorombolta kétségbeesve:
- Végre, azt hittem sosem ér ide! Jöjjön be, gyorsan!
De András meg sem moccant. Tágra nyitott szájjal, leesett állal egyszerűen földbe gyökeredzett az ajtó előtt. A nő vele egykorú lehetett, már nem kislány, tán épp ezért csípője vonala finoman domborult a fekete francia fazonú finom bugyiban. Hosszú combjain látszott az edzőtermi odafigyelés, lapos hasa fölött méretes halmokat fogott össze a csipkés melltartó. Csinos arcát leheletfinom smink tette még kívánatosabbá. Ápolt, vállig érő hullámos vöröses szőke hajkoronáján fekete hajpánt fogta ráncba a rakoncátlan hajtincseket. A nő koráról csak pár kedves szarkaláb árulkodott huncutul zölden villódzó szemei sarkában.
- Egy méltó nap méltó befejezése! - füttyentett magában a szerelő. Nem mintha bármire is komolyan számított volna - olyan csak a filmekben van, a háromikszesekben, - de már a látvány önmagában is ajándék volt ezen a tökéletes napon.
- Na, jöjjön már, vészhelyzet van. - noszogatta a kuncsaft. - Mindenem elázott a dugulás miatt nincs egy göncöm, amit felvehetnék - mutatott körbe a mosókonyha padlóján elázott ruhák halmazára.
- Azt vettem észre - dörmögte az orra alatt András, tetőtől talpig alaposan végigmérve alkalmi munkaadóját. De azért nekilátott a munkának. A nő közben szemérmetlenül stírölte a finomam kigyúrt izmú, jóképű, fekete hajú szerelőt. András érezte a perzselő pillantást a tarkóján. Oldalra sandított, merészen szemezve a nővel. Az huncutul állta a tekintetét. A szerelő megtörölte izzadt homlokát.
- Hozhatok valamit inni hős megmentőmnek? - flörtölgetett egyre nyíltabban a nő.
- Bizony, jól esne valamit, ami lehűtene ebben a forróságban - próbálta tekintetét elszakítani a kebelcsodákról András.
A nő ringó csípővel távozott a konyha felé, biztosan tudván, hogy a férfi le sem veszi a szemét a fenekéről. Kezében egy pohár hűsen gyöngyöző vízzel tért vissza. András elvette a poharat, közben ujjai - nem véletlenül - finoman hozzáértek a nőéhez. Egy kis "biokémiai lakmuszpróba" - és szemmel láthatóan mindkettejüknél működött a re-akció. Tapintani lehetett a szexuális túlfűtöttséget a lakásban.
András visszatért a munkájához, hamar végzett, nem volt komoly probléma, sőt mintha éppenséggel szándékos lett volna a hiba. Vagy műszaki analfabétizmus. Nők! Nekilátott a szerszámai elpakolásának.
- Látom, alaposan fel van szerszámozva mindenféle dugulás elhárításához - folytatta a flörtöt egyre komolyabban a háziasszony.
- Pedig még nem is látott mindent! - replikázta András, igazából csak úgy férfias dacból, komolyabb hátsó szándék nélkül.
- Hát akkor elő vele! - a nő nem kertelt tovább. Kecses kezeit derekára tette, csábítóan ringatva csípőjét, egyértelművé téve szándékát. András most már rájött, hogy a nő nem viccel, nem mintha ellenére lett volna az ajánlat - már ha nem az egész munkadíjat így szándékozik kiegyenlíteni a megrendelő. Ezért kicsit komolyabbra váltott:
- Csak nem ez lenne a fizetség?
- Ne izguljon, ez csak a borravaló - mosolygott a nő csábosan.
- Csábító ajánlat, de mi a helyzet a ház urával.
- Lehet, hogy most ő is épp szerel, valahol máshol - válaszolta, az utolsó szót gunyorosan csücsörítve.
- Pedig, ha jól látom, itthon is akad épp elég szerelni való - lépett közelebb a nőhöz oly határozottan, hogy izmos mellkasa épp a nő melléhez érjen. Amint behatoltak egymás intim zónájába, mindkettőjüknek lélegzete szaporább lett, hevesebben kezdett verni a szívük.
- Ennek már fele sem tréfa - gondolta András, egyre növekvő izgalommal és merevedéssel várva a nyilvánvalóan orbitálisnak ígérkező kefélést.
Átkarolta a puhán gömbölyded derekat, és a nő nyakárra lehelt, lehelet finoman. A nő teste beleborzongott. Miközben ajkaival a fül mögötti nyilvánvalóan érzékeny területe cirógatta, két karjával szorosan átölelve a nőt, kezei a melltartó kapcsát keresték. Az intim ruhadarab lágyan omlott le a földre feltárva a domború halmokat. András szája azonnal rávetette magát a mellbimbókra.
- Bárcsak két szám lenne, hogy egyszerre szopogassam őket - villant át az agyán.
- Bárcsak két szája lenne, hogy egyszerre szopogassa őket - hussant át ugyan ebben a pillanatban a nő agyán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 4. hétfő 06:12
Szerintem is közepes. "hosszú nyelvét összehengerelve" Nem mondtad, hogy András kaméleon...
#7 vakon53 2016. 02. 27. szombat 14:09
tetszett, és a vége jó poén volt
#6 A57L 2014. 11. 30. vasárnap 08:57
Közepes történet.
#5 feherfabia 2014. 06. 15. vasárnap 07:48
8P
#4 listike 2014. 06. 15. vasárnap 05:47
Nagyon jó.
#3 v-ir-a 2011. 01. 1. szombat 11:43
tetszett, és a vége jó poén volt smile
#2 Pavlov 2010. 12. 30. csütörtök 20:27
Szép, hangulatos, kellemes írás. Jól, szellemesen dolgoztad fel a klisét - legközelebb lehetne gruppen is.
#1 Törté-Net 2010. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?