Hírek

MÁJ.
7.
2013

Vera a közösben 1. rész

Körülbelül egy éve ismertem meg a jelenlegi páromat, Veronikát. Vera 30 éves, duci lány. Nem olyan borzalmasan kövér, mondjuk nőiesen teltnek. Gyakran viccelődöm azzal, hogy úgy néz ki, mint Kelly Clarkson teltebb kiadásban. Formás arc, vastag ajkak, mindig kiengedett szőkésbarna haj. A női formái nagyon a helyükön vannak, nagy, puha mellei, vastag combjai, húsos puncija között el lehet veszni, és nem bánja meg az ember. Vera imádja a szexet, szeret kefélni és élvezni, lelkes, szóval igazi hús-vér nő. Azt viszont hamar megtudtam, hogy nyitottsága, fantáziája itt nem feltétlenül áll meg, és akár még vadabb vizekre is evezhetünk.
Már kapcsolatunk első hónapjaiban is szóba kerültek a szexuális fantáziák, a többes szex, azt imádom benne, hogy mindenről őszintén, tabuk nélkül lehet beszélni. A beszélgetést aztán tett követte. Kíváncsiságból regisztráltunk egy...


Apám barátja

Mellette fekszem, alszik, a szuszogása belekeveredik a tűz pattogásába. Szeretném, ha hozzámérne újra és újra, de legalább most leplezetlenül nézhetem. Szorít az érzés, majd belefulladok abba a lelkemben kavargó egyvelegbe, ami rám zúdult az elmúlt pár órában, és persze az sem semmi, ami a testemben sajog, az édesen fájó vágyakozás, az izomláz, a bizsergés, ami múlni nem akaró. Használtak és élveztem, fájt, de majd darabjaimra hulltam szét az orgazmusok alatt, aminek az utórezgései mintha most is bennem hullámzanának.
Megváltoztam és át. Miatta.
A lángok a kandallóban lassan alélnek, a narancssárgájuk mind kopik. Kezd lehűlni a levegő, de nem fázom. A meztelen, erős test melegít, akivel második napja vagyok összezárva, és aki elvette a szüzességemet fiú létemre, azt, amiről nem is tudtam, hogy neki akarom adni. A vöröses fény bevilágítja nem csak a...


MÁJ.
6.
2013

Görbe éjszaka

1.
Már ment le a Nap, amikor elhagytuk a strandot. Nevetgélve, önfeledten kacarászva haladtunk az utcákon, amik egyáltalán nem voltak néptelenek, mivel szombat este volt, a tökéletes siófoki buliidő, és a város apraja-nagyja partizni indult. Úgy döntöttünk, először mi is elmegyünk haza, gyorsan átöltözni és rendbe szedni magunkat, aztán beugrunk egyet táncolni Siófok egyik legfelkapottabb klubjába. Így is tettünk.
Sajnos csalódnunk kellett a helyben, mert bár a termek egész szépen és dizájnosan voltak kialakítva, de a DJ nagy bánatunkra valami egészen csapnivaló műsort csinált. Csak éjfél volt, egy órája érkeztünk, de én már szívesen haza is indultam volna. A lányok azonban türelemre intettek.


Judit a szomszédból 2. rész

...leültem a kanapéra és kifújtam magamat, de a csobogó víz hangjára felálltam és elindultam a fürdőszoba felé, hogy megnézzem, Juditot miként mossa habtestét.
A fürdőszoba előtt megálltam, tanácstalanul, nem tudtam, hogy bemenjek-e, vagy ne. Mit fog gondolni vajon? De, végül csak kinyitottam az ajtót és belestem.
Judit a kádban ült, lábát felhúzva épp combjait dörzsölte a szivaccsal. Rám pillantott, majd könnyed mosoly ült ki az arcán és beinvitált a fürdőszobába. Nekitámaszkodtam az ajtófélfának és úgy néztem őt, miként tisztogatja teste minden porcikáját. Nem siette el, szépen lassan, finoman masszírozta testét, közben mind rám pillantott és férfiasságomat vizslatta, hogy kezd-e ismét meredezni. Nem telt bele sok, ismét állt a férfiasságom. Magamhoz nyúltam, mire szólt, hogy:


MÁJ.
3.
2013

Titkárnők gyöngye

A kánikulai hőség a kora délutáni záport követően valamit enyhült, de még a könnyű nyári ruhán is lazítani kellett Juliának, hogy ne verejtékezzen.
Közeledett a 4 óra hozzáfogott az asztaláról való elrámoláshoz, de abba kellett hagynia, mert a telefonon a főnök kijelzője villogni kezdett.
- Julika legyen szíves bejönni, le akarom diktálni az emlékeztetőt a holnapi osztályvezetői értekezletre.
Az öregnek előbb is eszébe juthatott volna, dohogott magában megint későn érek haza, nem lesz időben vacsora számíthatok a morgásra.
Benő diktálni kezdett, de valamin fennakadt, meg akarta nézni a legépelt szöveg utolsó bekezdését. Ám a szemei máshová tévedtek, Juli ruhájának felsőrésze kigombolva maradt, dús keble ingerlően domborodott.


Közös ágyban

Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki. Remek test átlagos arc. A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel, hogy valami extrát szeretne bármejikőnk. Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és jópárral szoros barátságban is kerültünk. Új ismerőseink lévén tőlünk fiatalabbak, nem volt saját lakása, ezért edzések után nálunk találkoztunk rendszerese. Ilyen esetekben a gyermek ellátása után, valamennyien a nagyszobába jöttünk össze és kevés alkohol fogyasztása mellett hosszas beszélgetések alakultak ki. természetesen mint ilyen alakalmakkor a szerelem és a sex is szóba került, Először csak felszinesen, majd egyre mélyebben kezdtük boncolgatni a témát. Egyik...


MÁJ.
2.
2013

Judit a szomszédból 1. rész

Egy panellakásban lakom születésem óta és szerencsére igen jó kapcsolatot tartok a szomszédjaimmal. Igen sokat segítünk egymásnak, feltéve, ha tudunk és időnk engedi. 14 éves korom óta speciel engem hívott a fél ház segítségül, ha valami elektronikai eszközt kellet beüzemelni és épp nem értett hozzá senki. Azonban a történet főszereplője az alsószomszédunk lenne, akit Juditnak hívnak. A hölgy kb. 10 éve költözött a házba (akkor még 13 voltam), frissen vált el és kislányát egyedül nevelte. Korát pontosan nem tudom, de szüleimnél pár évvel fiatalabb lehet, révén, hogy lánya tőlem 5 évvel fiatalabb, (azaz most 17 éves). Alacsony termetű, rövid fekete hajó, mindig mosolygó hölgynek ismertem meg és gyorsan megismertük egymást révén, hogy közös tárolónk volt a lépcsőházban. Gyakran hívott át engem és öcsémet, hogy segítsünk pakolni, felvinni, levinni valamit a...


Autószerelő

Nyolcvanas években elváltan, közel a harminchoz, meguntam kisfőnöki beosztásom, hiszen esélyem sem volt előlépésre mivel főnököm is hasonlókorú, jól képzet szakember volt. Eladtam nagyvárosi lakásomat, távolabb egy kisvárosban építkeztem. Földszinten több állásos autószerelő műhelyt, fölötte háromszobás lakással. Mind ezt elég forgalmas főút mellet, megnyitás után azonnal jól ment az üzlet, hiszen egyedül voltam autószerelő a közelben. Hamar megismertek az ügyfelek és kivívtam elismerésüket megbízhatóságommal, szaktudásommal. Ezek után munkával de szabadidőmben vidáman teltek napjaim, így eset meg velem következő történet. Szombaton mindig csak délig voltam nyitva, most is készültem egy kis kikapcsolódásra. Tíz óra körül két csinos nő érkezett, régi Opel el mely motorjának igen rossz hangja volt. Elmondták koránreggel indultak pestről hétvégi...