A+ A-

Colin

Mindig is egy öntörvényű lány voltam. Csak a saját szabályaimat voltam hajlandó betartani. És szerettem emelni a tétet. Imádtam a polgárpukkasztást.. feszegetni saját és más emberek határait. Vég nélkül. Egyik fontos alapszabályom már a gimnáziumi éveim alatt a következő volt: 'Házinyúlra nem lövünk.' Ehhez tartottam is magam egészen az utolsó egyetemi évemig.
Colinnal a kezdetektől megvolt köztünk a kémia. A szikra ahogy néhányan mondják. Mindig ment a flört, a szemkontaktus, gyakran egybeforrt a mosolyunk néhány pillanat erejéig. Amikor ő mondott valami humorosat mindig megkereste a tekintetemet, hogy megkönnyebbülve nyugtázza biztató mosolyom melyet ilyenkor villantottam felé. Első éven végig mellettem ült, mindig az ölébe csúsztattam a combjaimat, egyrészt a játék miatt, másrészt mert baromi kényelmes volt. :D Aztán abbamaradt ez a közelség. Ahogy elkezdődött az a bizonyos tanév már csipkelődtünk, kacér megjegyzéseket hintett felém, szemei őrizték lépteimet a mögöttem haladó tömegből. mindig tudtam. éreztem a hátamon azt a különleges csibészes pillantását hideg, világos íriszéből. Sápadt férfias arca volt kisfiús bájjal fűszerezve és hatalmas, erős, szálkás teste.
Egy este szórakozni indultam a barátnőimmel. Egy az egyetem diákjai körében igazán népszerű helyre. Ő mindig ott volt. Tudtam hogy ott lesz, mindig ott volt. Azt is tudtam hogy egyszer valamelyikünk a másikra veti magát. Mégsem sejtettem semmit. Mielőtt lementünk volna a clubba vodkáztunk. A vodka volt az igaz szerelmem mindig. Azt mondják, ha eleget iszol belőle olyan íze van, mint a szerelemnek. Hát mivel nekem a szerelem nem volt megfelelő terep így az italra bíztam. Leküldtem egy nyugtatót, majd a világ minden nyugalmával folytattam a vedelést. Mindig benne voltam minden őrültségben. Bármiben. Én ott voltam. Sikerült jobban becsípnem mint amire számítottam. Kábán érkeztünk meg, Táncikáltunk valamit, csevegtem az ismerősökkel. Tudták jól, hogy nem szeretem az embereket mégis mindig a társaságomat keresték. Soha nem értettem ezt.
Az éjszaka közepének táján jártunk. Az volt az utolsó meleg éj annak az évnek az őszén. A Hold csak úgy sugárzott a hamuszín égbolton. Ilyenkor éreztem magamat igazán elememben. Akkor felém jött ő.
A következő kép, hogy egymás mellett sétálunk a városon át. Majd megragadta karcsú derekam és izmos karjával berántott valami épület mögé egy elhagyott részen. Kellemes sötétség borult ránk és árnyak takartak be. Mintha a világ segítene elrejtőzni. Megállt a pillanat. Vékony, előkelő ívű ajkait az én picike vörös számra tapasztotta. Egész pontosan bordó rúzst viseltem. Nagy barna fénylő őzikeszemeimmel egészen úgy néztem ki mint egy porcelánbaba. A nyelvével bebarangolta az enyémnek minden kis nanométerét. Soha nem éreztem még olyan tüzet azelőtt egy csóktól. A szexben nekem a smaci mindig is unalmas prológus volt. Ő viszont igazán érzéki módon csatázott velem. Elbuktam. elgyengültem. Visszacsókoltam. Kezemet felfelé csúsztattam sima tarkóján, majd végigszántottam ujjaimmal sötét haját melynek mindig minden szála tökéletesen állt. még sport után is. Kidolgozott testével a falnak szegezett és végigsimított hosszú karcsú combom belső felén. Nem volt menekvés. Megadóan utat engedtem ujjainak melyek mohón be is furakodtak falatnyi mentazöld tangám alá és simogatni kezdték legérzékenyebb pontjaim. Fekete karmaim deltás hátába mélyesztettem a vékony feszes ingen keresztül melyen át csodásan kirajzolódtak hátizmai. Ujjait belém tolta , mélyet sóhajtottam és kezeim széles válláig rohantak, belekapaszkodtam ahogy ütemesen mozgatta kézfejét. Igen. életemben először meg kellett kapaszkodnom egy kis előjátéktól. Nem voltam ugyanaz akkor este.
- Akkor szex?
- Legyen! - vetettem oda és előzékenyen a fal felé fordultam, majd pucsítottam. alig várva a gyönyört.
- Valami előjáték? - utasított a kérdéssel kaján vigyorral az arcán. Jófiús, elegáns vonásain az a huncut perverz mosolya volt a korona.. a tökéletes, vakítóan fehér fogsorával. Szemeiben ott lángolt az a pillantás, amelyről csak én tudom mit jelent. Kívánt. Perpillanat konkrétan azt, hogy a számba vegyem a farkát. Kicsiny, bizalmat sugárzó szemeibe néztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2016. 12. 22. csütörtök 07:55
Ez igen joo
#10 vakon54 2016. 12. 16. péntek 08:55
the nymphomaniac nagyon de nagyon jooó írás. Tíszer tíz pontot adokrá.
#9 sunyilo 2016. 12. 15. csütörtök 23:08
Jól kezdődött..
#8 Pavlov 2016. 12. 15. csütörtök 21:21
Szépen meg van fogalmazva!
#7 cscsu50 2016. 12. 15. csütörtök 13:23
gyengécske
#6 listike 2016. 12. 15. csütörtök 10:39
Nagyon rossz volt.
#5 veteran 2016. 12. 15. csütörtök 09:10
sokkal jobbra gondoltam az elején.
#4 Andreas6 2016. 12. 15. csütörtök 06:41
Nekem Nem jött be.
#3 feherfabia 2016. 12. 15. csütörtök 06:20
Nem tetszett!5P
#2 A57L 2016. 12. 15. csütörtök 04:20
Közepes írás.
#1 Törté-Net 2016. 12. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?