A+ A-

Kolléganő

Pár hete történt meg velem a dolog. Egy régi kolléganőmmel összefutottam a városban. Tudni kell hogy régebben míg együtt dolgoztunk, jópárszor kóstolgattuk egymást. Hol egy kis simogatás, hol mély szembenézések, hol egymás fenekét simítottuk meg ahogy elhaladtunk egymás mellett. Tehát egyáltalán nem volt közömbös számomra. És ha a megérzésem nem csal az ő számára sem voltam az. Néha mikor kierőszakoltam kaptam tőle egy-két igencsak lenge öltözékű fotót róla. Hetekig nézegettem a telefonon és mindig ha csak találkoztunk elképzeltem ruha nélkül és hogy milyen is lehet vele a szex.
Egyszóval összefutottunk. A városában volt dolgom. Megbeszéltünk egy találkozót a régi szép időket feleleveníteni. Addig-addig beszéltünk hogy a végén lekéstem az utolsó vonatomat haza. Meg is kérdeztem hogy tud-e valamilyen szálláslehetőséget a városban ahol megszállhatnék. De erre csak annyit kérdezett
- Miért nem jössz fel hozzám? Van elég hely.
Akkoriban nem volt párja. Magányosan élt egy kis, szépen berendezett lakásban. Így hát elfogadtam az ajánlatát. Persze a lakásában is egy üveg finom fehérbor társaságában élveztük egymás társaságát. Beszélgettünk szinte mindenről. Előkerültek a régi emlékek, régi fotók. Bele is pirult némelyikbe. És persze beszélgettünk arról is hogy mi miért is nem jöttünk össze eddig. Persze mélyen hallgattunk.
Megkérdeztem merre van a fürdő. Le akartam mosni az egész napos város porát magamról. Nem szeretek e nélkül ágyba bújni. Megmutatta nekem merre találom. A fürdőszoba szép, apró mozaikcsempékből kirakott fala nagyon exkluzív megjelenést kölcsönzött neki. Hatalmas zuhanykabin volt, ajtók nélkül, szintén mozaikokkal kirakva. Be is zártam az ajtót és elkezdtem engedni a forró vizet. Aztán arra lettem figyelmes hogy benyit a fürdőszobába. Persze a zuhanykabinból nem láttam oda, de mivel csak ketten voltunk a lakásban egyértelmű volt ki jött be. A következő pillanatban már anyaszült meztelenül állt előttem és megkérdezte csatlakozhat-e. Naná! - gondoltam magamban. Hosszan végigmértem ahogy belépett a forró víz alá. Formás cicik, gyönyörű bő, észbontóan hosszú lábak, finom, borotvált punci, és olyan popsi hogy bármilyen golyó lepattan róla. Gondoltam magamban és később meg is kérdeztem hogy segítetek-e megmosni. Persze hogy engedte a dolgot. Egy kevés tusfürdőt tettem a tenyerembe. Háttal állítottam magamnak és finoman elkezdtem mosni. Először a vállát, és a karját. Néha-néha a kezem odatévedt a cicijéhez, de csak épphogy megérintette az ujjam. Majd következett a háta. Gyönyörű volt az egész nő. Olyan alakja volt hogy némelyik aerobik edző is megirigyelné. Egy gramm felesleg sem volt rajta. Egyszerűen gyönyörű volt. A hát után kövekezett a derék és a popsi. Persze itt már kicsit jobban elidőztem. Finom apró körkörös mozdulatokal simogattam végig feszes fenekét. Olykor az ujjaim szándékosan betévedtek a puncijához amire halk nyögés és remegés volt a válasza. Végig simítottam hosszú combjait egészen a bokájáig. Minden apró pillanatot és testrészt végig akartam élvezni.
Aztán újra fölálltam. Szorosan magamhoz öleltem. Még mindig háttal állt. Érezhette már hogy elégé megkeményedtem. Nem titkolhattam persze. Két kezemmel átöleltem és a melleit kezdtem simogatni. Hihetetlen érzés volt. Semmire nem hasonlított. Finom feszes cicik. Pont a kezembe illettek bele. A mellbimbói már kéjesen meredeztek előre. Egyértelmű volt hogy ő is alaposan fölizgult. Kezem finoman a hasán keresztül elérte vénuszdombjait. Ahh, mintha nem is tudom, egy forró kemencéhez értem volna. Olyan tüzes és forró volt. Finoman de elég mélyen megsimítottam. Egész mélyen. Középső ujjamat utoljára húztam el hogy mégtovább érezhessem. Majd egymás után többször megismételtem a mozdulatot. Már én sem sokáig bírtam magammal. Majd egyszercsak megfogta a kezem.
- Most én jövök! - súgta érzékien a fülembe. Megfordított és ő is beszappanozta a kezét. De nem sokáig időzött a vállaimon vagy a mellkasomon. Szinte egy szempillantás alatt a keményen meredező hímvesszőmnél volt. Simogatta, szappanozta ahol csak érte. Fölhúzta a bőrt és azalatt is megmosta. Már itt majdnem elmentem, ha folytatta volna tovább. No de ami következett az sem volt semmi. Gyorsan lemosta vízzel róla a szappant, és letérdelt előttem. Volt a zuhanykabinban egy kis zsámoly amire ráültetett, széttárta a lábam és szorosan odatérdelt elém. Kezébe vette meredező hímtagomat és a szájába vette. Olyan finoman nyalta szopogatta mint még senki ezelőtt. Közben húzogatta is alaposan. Majd párszor mélyen, szinte teljesen tövig el is tüntette a szájában. Hihetetlen érzés volt. Még most is beleborzongok. Szóltam neki hogy vigyázzon mert mindjárt jövök, de ő csak nem hagyta abba. Még erősebben még gyorsabban szopta. Érezte hogy egyre csak remegek már a kéjtől és hamarosan megérkezett a végeredmény is. Teljesen telenyomtam a száját. De nem izgatta. Húzta tovább, az utolsó cseppig ki akarta szívni. Nyalogatta, markolta keményen. Eszméletlen volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 12. 22. csütörtök 07:54
Oltari jooo lett
#6 vakon54 2016. 12. 14. szerda 22:03
Zoli ez nagyon jó.
#5 cscsu50 2016. 12. 14. szerda 08:10
jó közepes
#4 listike 2016. 12. 14. szerda 07:50
Jó írás.
#3 veteran 2016. 12. 14. szerda 04:51
Közepes.
#2 A57L 2016. 12. 14. szerda 04:33
Jobb is lehetett volna.
#1 Törté-Net 2016. 12. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?