Hírek


ÁPR.
30.
2013

Laura története - 106. fejezet

Laura szegény segglyuka, habár megsérült attól a kalapálástól , amit Eriktől kapott, gyorsabban meggyógyult mint várta. - Istenem kezdek elhasználódni - gondolta. Többször voltam együtt férfival az elmúlt három héten - Robbal és Erikkel, mint összesen egész életemben. A puncim és a fenekem úgy érzi magát, mintha megszondázták és kifosztották volna trillió alkalommal. Soha nem hittem volna, hogy bárki el tud élvezni ennyiszer, mint az a kölyök.
És még nem volt két vagy három napja, hogy az emléke annak, ami közte és Trina között történt, hogy olyan éles fájdalmat okozott neki, hogy egyik éjjel könnyektől nedves arccal ébredt. Nem tudta, hogy Rina vagy Trina volt az , aki után az álmában vágyakozott. Ketten együtt olyan megfejthetetlenül szövevényesnek tűntek számára. Valahogy tudta, hogy Rina ugyanazt a dolgot mondta volna neki, mint Trina.


Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 5. rész

Amikor felébredtem, első mozdulatommal Gabit kerestem a kezemmel tapogatózva, a helye még meleg, de már üres volt mellettem. Csodálkozva nyitottam ki a szememet, felültem, és akkor meghallottam a kávéfőző sustorgását. Gabi gondoskodása jóleső melegséggel töltött el, nyögve fel-tápászkodtam és kitámolyogtam a konyhába. Gabi az asztalnál állt, meztelen volt, akárcsak én, a haja borzas és nedves, szép arca nyúzott, éppen akkor töltötte ki a kávét, majd a csészéket két teli konyakospohárral együtt tálcára tette. Mikor az ajtó felé fordulva észrevett, szélesen elvigyorodott.
- Mi van, te muslica, jöttél a szagra? Most főtt le a kávé, ágyba akartam vinni neked. De úgy látom, komolyan rád férne egy kis pia is, mert úgy nézel ki, mint a mosott szar! - azzal az egyik poharat a kezembe nyomta.


ÁPR.
29.
2013

Valamerre, útközben 4. rész

Az éjszaka átélt események ellenére korábban ébredtem, mint bármikor az út során. Kylie hűlt helyét látván magam mellett csalódottságot éreztem, míg feltekintve meg nem pillantottam őt az ágy végén üldögélni. Teljesen meztelen volt és a dolgok állásával láthatóan teljesen elégedetten adta át magát a kelő nap sugarainak. Elmosolyodott mikor észrevette hogy felébredtem, de nem szólt hozzám. Pár percig csak mozdulatlanul bámultam - félig még hipnotizáltan az álom és az ébrenlét határán - pucér húgom megejtő szépségét, aki éppen a legmegfelelőbb szögben napfürdőzött a kora reggeli fénypászmában.
Aztán egy figyelemreméltóan körülményes nyújtózkodással megtörte a varázst és keresztbe rakott lábakkal szembe fordult velem, várakozóan nézve rám. A hatás nem volt ugyanaz, de puncijának és mellének látványa némileg kárpótolt.


Szerszámos Fészer 2. rész

A következő napok rettegésben teltek, nem mertem kimozdulni a házból, és ha mégis kiosontam, jó messzire elhúztam a környékről. A látottak hatására szinte állandósult az erekcióm, minden gondolatom a szex körül forgott és ha lehetőségem adódott, azonnal hokizni kezdtem. Naponta 4-5 alkalom meg sem kottyant, közben rendszerint azt képzeltem, hogy én vagyok a szomszéd férfi és jól alaposan szétkefélem az én Ágikám szaftos punciját.
Szerencsémre a kedves szomszédok augusztus végén, egy egész hétre levonultak a Balaton partra nyaralni. Örültem is neki, meg nem is. Igen csak elegem volt már a bujkálásból, sőt a nyaralás alatt remélhetőleg elfelejtődik az én kis lebukásom, de ez azzal is együtt járt, hogy 1 héten át mellőznöm kell álmaim nőjének látványát. Indulás előtt, Ágika átlibegett hozzánk, kezében egy zacsi kutya kajával és a lakáskulccsal. Mikor...


ÁPR.
26.
2013

Férfiavatás 1. rész

Azt mondod, meséljem el, hogyan estem át a tűzkeresztségen azon a balatoni nyaraláson? Megteszem én készéggel, hiszen a férfivá avatásom a mai napig gyönyörű, kitörölhetetlen emlékként maradt meg bennem, de ha megengeded, egy kicsit régebbről, úgy három évvel korábbról kezdeném.
Hát, még amolyan sihederforma kölyök voltam, tán vagy 12-13 éves, ártatlan, tiszta, szűz fiú, mikor a tomboló hormonjaim hatására egyik pillanatról a másikra elkezdtem rendszeresen játszani magammal. Az ugyan már jóval korábban világos volt előttem, hogy valami furcsán megváltozott bennem, mert kezem, lábam hirtelen nőni kezdett, a testem is megnyúlt, egyre gyorsabban kezdtem kinőni a ruhámat-cipőmet, és az addigi elég talpraesett kissrácból amolyan csetlő-botló, esetlen, béna faszi lett belőlem. Az iskola jó hírű énekkarában János bá' hamarosan megköszönte az eddigi szereplésemet és...


Szexuális fantázia

A nagypapi látogatóba megy távolabb élő gyermekéhez, akinek már van családja.
Kevéssel azután érkezik, ahogy leány unokája hazajött a suliból.
A lány 16, és jól fejlett. Fenntartás nélkül imádja a nagyapját.
Papi bekopog, ajtó nyílik, a leány egy szál törölközőben nyit ajtót, és ugrik örömében a nyakába.
- Szia Papi! Éppen tusolni készültem, tesi óránk volt, és nagyon leizzadtam – magyarázta a türcsit, látva papi kikerekedett szemeit.
Papi leejti csomagját, és átkarolva mindkét kezével kedvenc unokáját, megpuszilja arca mindkét oldalán, majd kibontakoznak az ölelésből.
- De ne álldogáljunk az ajtóban, egyszál törölközőben – mondta papi, s csomagját felkapva belépett a lakásba. Ott a leány újból a nyakába ugrott és csimpaszkodva örvendezett a papi érkezésének.


ÁPR.
25.
2013

A megrekedt karrier 1. rész

Harry Miller irodájában
- Uram, Mrs. Cruise megérkezett. – hangzik a titkárnő hangja a telefonból.
- Engedje be – válaszolja tágas terem végében a nagy tölgyfa íróasztal mögött ülő, ötvenes évei elején járó, Harry Miller, Hollywood legbefolyásosabb embere.
Nem hallottál még róla? Az nem véletlen, mert róla soha senki nem beszél, de mindenki tudja, hogy ott van. Ő az ember Hollywoodban, akit senki sem ismer, de mindenki meg szeretne megismerni, mert neki csak egyetlen telefonhívásába kerül, hogy egy ismeretlen színészből, vagy színésznőből egy csapásra keresett sztárt legyen. Na és persze fordítva….
Valójában senki sem ismeri, de mindenki tudja, hogy ki ő. Ő Hollywood legnagyobb hatalmú embere, akinek a jó szándékától sorsok függnek.


Gyönyörteli örökség

- Kedves, nézd, leveled jött Ausztráliából – ment be Imre a nappaliba. Marika az ülőgarnitúra egyik hatalmas foteljában ült, és épp a tévét nézte. Barna, hosszú haja a fejetetejére volt feltűzve, tévénéző szemüvegét levette, és kedves mosollyal nézett fel szerelmére.
- Biztosan Aliz nénikém írt.
- Neked van nénikéd Ausztráliában? – adta át Imre a levelet. Marika felbontotta, és beleolvasott.
- Nincs, már nincs, meghalt a múlthéten.
- Részvétem – mondta a férfi és leült a másik fotelba.
- Aliz néni anyu unokatestvére volt. A ’70-es évek elején ment ki férjhez Canberrába. Azóta csak egyszer láttam, akkor, amikor a ruszkik végre hazamentek. Állati nagy fej volt.